Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 45 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast
Results 521 to 540 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #521 SP
    Member mukiki's Avatar
    Ce ma enerveaza pe mine cel mai mult la Fifa 11:
    - serverele sunt penibil de proaste ( ma deconecteaza de 3-4 ori in 4 ore de joc )
    - in modul online clubs foarte rar te auzi cu toti coechipierii
    In rest multe lucruri de bine : buguri eliminate din modul online club ( aut-uri batute direct pe bara , cornerul batut fix pe linia portii, loburile care erau 100% gol)
    Pana acum am 40 de meciuri jucate 1 vs 1 si pot spune ca jocul este mult peste Fifa 10 ( e absurd sa il compari cu fifa 09 ca vad ca pe aici se practica)
    * ping-pong mai putin prezent
    * meciurile imi par mai echilibrate ( eu bat sau iau bataie la un gol, maxim 2)
    * multe chestii marunte care imi fac experienta mai placuta.
    Ce mi se pare mie ciudat este ca aici multi au parere foarte proasta despre joc iar ei au jucate deja SUTE de meciuri. Nu inteleg ...nu iti place dar te joci de il rupi

2. #522 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    In 7 din 10 meciuri (mai ales dupa ce "puradeii" scapa de la scoala) dau peste un adversar care isi alege una din cele trei echipe:
    1. Real Madrid
    2. Chelsea
    3. Manchester City
    Atunci, avem urmatorul tip de jucator: pasa-pasa-pasa pana cand ajungem la mijlocul terenului in jumatatea adversa, "lob la intalnire" peste toata echipa mea, si, unii din urmatorii jucatori: Christiano Ronaldo / Tevez / Drogba / Others, face stop pe piept in viteza, sprint 5-10 metri, si apoi situatie unu contra unu cu portarul...

Cand mingea este la jucatorii mei, adversarul meu "tactician" foloseste toata imaginatia de care dispune si tine apasat pe butonul de pressing in vecinatate, trimitand cate trei soldati, printre care si Hulk (PEPE) sa-mi calce pe freza jucatorii care indraznesc sa atinga balonul mult ravnit.
    Si ca sa punem si o cireasa in varful tortului de cacao care se numeste FIFA 11, dupa ce sunt nevoit sa indur aceiasi repetivitate timp de 12 minute, dupa ce echipa mea conduce jocul cu 1-0, in minutul 90 primesc lovitura de gratie: "Connection to the Game Server Has Been Lost".

Oare am imbatranit eu si nu stiu ca asa se joaca fotbalul in realitate iar FIFA 11 este cel mai bun simulator al momentului? Ma uit la saracii clujeni care tocmai au mai primit un gol de la Bayern M. in prestigiosul "Champions League" si ma trezesc la realitate... la naiba EA m-ai pacalit si anul asta!
    Si ce daca dai de Man City ?Are aparare slaba si mijloc lent fata de echipele mari precum REal,Chelsea,Barca etc.

3. #523 SP
    Member mukiki's Avatar
    Eu joc cu ce echipa consider ca imi mareste sansele de a castiga ( cred ca multi gandesc asa) in cazul de fata Inter,Chelsea sau Real.

4. #524 SP
    Member horatiu25air's Avatar
    Eu online joc cu Atletico, Lyon,Monaco,Genoa,Fiorentina sau orice echipa de 4 sau max 4,5 stele, castig destule meciuri cu aceste echipe sau remizez.

5. #525 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Arsenal forever

6. #526 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    cel mai bun review de pana acum (dpv realist):

7. #527 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Un gol demn de un joc mai bun
    Replay 3 | EA SPORTS Football

8. #528 SP
    Member BatsBike's Avatar
    Live Season,daca joaca cineva(nu doar trialul) ... inclusiv acolo intalnim buguri(ma gandesc la probleme legate de forma jucatorilor)?vine Ultimate Team,curand ... odata cu asta poate apare patchul care sa fixeze bugurile actuale
    @x2z ... yo,am primit un astfel de gol din lovitura libera dar in fifa10 offline ...

9. #529 SP
    mns
    Junior Member mns's Avatar
    Pur si simplu am ajuns sa urasc jocul. Nu stiu cum e online, ca nu am jucat si nici nu voi juca, dar am impresia ca Fifa e facut sa joci meciuri numai cu Barceona, Real, Inter si Manchester United. In cazul in care joci cu o echipa sub 4 stele iti vine sa il arunci pe geam. SUnt chiar curios daca cineva chiar testeaza jocul asta, ma refer la gameplay.

Parca tot meciul se joaca pe un teren imbibat cu miere (in prmul rand pentru ca e extrem de lent) dar si datorita faptului ca jucatorii pur si simplu se lovesc unii de altii, iar cand deposedezi adversarul, jucatorul tau tot timpul o ia in alta directie sau se fereste pe cat posibil de minge. Pe langa asta, pana acum cred ca am avut mai multe suturi si pase blocate de jucatorii mei decat de adversari, e ca si cum as avea o echipa de 11 retardati ce se feresc de minge in fazele importante si se baga pe traiectoria ei cand nu trebuie, iar cand nu fac asta, se ingramadesc unul peste altul si se impiedica si pravalesc pe gazon.

10. #530 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    eu dau numai de specimene care joaca cu Barcelona si Real Madrid..de alte echipe n-au auzit...cand vad chestii de astea ies din joc...
    si apropo de ce ziceau cei de mai sus...am vazut si eu o chestie..la deposedari jucatorul meu se loveste uneori de cel pe care l-a deposedat si nu ajunge la minge..efectiv se loveste ca de un zid...

11. #531 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Si ce daca dai de Man City ?Are aparare slaba si mijloc lent fata de echipele mari precum REal,Chelsea,Barca etc.
    Cred ca Manchester City a devenit atat de populara din cauza lui C. T�vez, care se pare ca are lipici pe papuci si papa foarte multa mancare iute inainte de meci, iar tactica "ping-ping-ping-lob-sprint-gol" merge ca unsa la aceasta echipa...

12. #532 SP
    Junior Member stevy's Avatar
    CINE FACE O FIFA 11 PE XBOX ADD ME

distefano25

13. #533 SP
    Senior Member consol3's Avatar

14. #534 SP
    Member BatsBike's Avatar
    evident,strategie de marketing ... echipa asta,din trailler,contra cui juca(portarul advers era un anume joyce)?!adica,restul nu conteaza ... you,jucatorule,creeaza un team din cei mai buni jucatori din fifa 11&joaca impotriva ... cui?a,impotriva ... clonelor(acelorasi jucatori)
    nici nu merita platit acest serviciu,bine ca l-au lasat free ... dar cu bugurile tot acolo vom fi ... ?

15. #535 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    se mai aude ceva de patch ?

16. #536 SP
    Member BatsBike's Avatar
    posibil saptamana viitoare,odata cu ultimate team,sa apara un fix ... dar nu-i ceva sigur(din ce mai citesc pe forumul oficial) ...

17. #537 SP
    ... dupa aparitia demo-ului de la "Need 4 Speed: H.P." FIFA 11 nu mi se mai conecteaza la serverele EA, la fel si NFS-ul. Mai are cineva problema asta?

18. #538 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Mie mi se intampla frecvent ca FIFA11 sa nu mi se conecteze .... de obicei functioneaza daca ies din joc si-l lansez inca o data .

19. #539 SP
    ...da, si-a revenit dupa vreo jumatate de ora. Ca sa mai schimb subiectul, stie cineva daca au sa mai apara dlc-uri cu comentarii in alte limbi? Personal, imi plac mai mult comentariile italiene, si stiu ca la Fifa 09 erau disponibile in mai multe limi ca free-dlc.

20. #540 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    posibil saptamana viitoare,odata cu ultimate team,sa apara un fix ... dar nu-i ceva sigur(din ce mai citesc pe forumul oficial) ...
    Deocamdata se pare ca patch-ul va fi disponibil abia pe la mijlocul lunii noiembrie.Multi il asteptau sa fie lansat inainte de data de 1 noiembrie dar se pare ca mai avem ceva de asteptat.Nu e o data batuta in cuie, este oferita in mod orientativ de DEV TEAM-ul lor.Nu m-ar mira sa mai amane inca o data lansarea lui.Am inteles ca astazi se va face public content list-ul acestui patch. Asteptam....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 45 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks