Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 37 of 45 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast
Results 721 to 740 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #721 SP
    Member Merdiso's Avatar

0:34 -> AHAHAHAHAHAHA

2. #722 SP
    Member romey's Avatar
    Episode 2 e mai tare.

3. #723 SP
    Member Merdiso's Avatar
    1 e de departe cel mai bun, din cauza rasului.
    Imi place cum joaca: commentary & crowd volume off
    A da mai e si asta:

Si inca unul pe care l-am mai postat dar il revad si azi cu placere:

4. #724 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    1 e de departe cel mai bun, din cauza rasului.
    Imi place cum joaca: commentary & crowd volume off
    A da mai e si asta:
    YouTube - FIFA 11 - Team Fortress 2 - Mini Leftovers Compilation
    Ai dreptate , eu am vazut prima oara clipul cu sunetul foarte incet.

---------- Post added 15-03-2011 at 10:25 PM ----------

Ieri am dat Download Updates si s-a facut un nou update la echipe . A aparut o echipa noua la Rest of World : WHITECAPS VANCOUVER FC, echipa din Canada dar care e in MLS. Alceva a mai aparut ca nu vad?

5. #725 SP
    Member showman's Avatar
    YouTube - LOL - Fifa Fail - Ep.1

0:34 -> AHAHAHAHAHAHA
    arbitrul asta a arbitrat pe dinamo cu marsey 1-2

6. #726 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by showman View Post
    arbitrul asta a arbitrat pe dinamo cu marsey 1-2
    Exact , ca se aude acolo dupa sut fluierul albitrului

7. #727 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar

8. #728 SP
    Member Pancu's Avatar
    salut am si o problema la jocul fifa11 cand joc kick off sau in campionat sau online se blocheaza cate 3-4sec si face asta cam de 4-5ori pe meci ;( stiti careva de la ce e jocul lam luat in tipla + si la demo face la fel consola e noua si doar in fifa mi se blocheaza ..... merita sa o duc la reparat??? ca ma ca inerveaza cand se blocheaza

9. #729 SP
    Member showman's Avatar
    Quote Originally Posted by Pancu View Post
    salut am si o problema la jocul fifa11 cand joc kick off sau in campionat sau online se blocheaza cate 3-4sec si face asta cam de 4-5ori pe meci ;( stiti careva de la ce e jocul lam luat in tipla + si la demo face la fel consola e noua si doar in fifa mi se blocheaza ..... merita sa o duc la reparat??? ca ma ca inerveaza cand se blocheaza
    netul iti merge calumea? poate trebuie sa faci vreun update..

10. #730 SP
    Member Pancu's Avatar
    da netul merge bine si fara net la fel face chiar daca bag netu sau nu bag ca tot asa face si cand joc 1vs1 cu un tov in kick off

11. #731 SP
    Junior Member vladrockstar's Avatar
    lasa consola in pace ca e de la joc. si n-ai ce sa-i faci. cauta pe google "fifa 11 micropause".

12. #732 SP
    Member showman's Avatar

13. #733 SP
    Member jon209's Avatar
    Spuneti-mi si mie cum sa fac setarile la gamepad PS3 pentru un gameplay cat mai bun la inceput sunt toate pe assistance nu vreau sa fie jocul simplu sau ping pong ca la Fifa 10

14. #734 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Semi la ce se poate si Assisted la restul, sau Semi la ce se poate si Manual la restul.
    Poti sa joci si Full Manual dar vei avea ceva momente de frustrare majora pana te inveti, plus ca daca joci Online Ranked Play NOW o sa te manance toti "expertii" care joaca pe Assisted (pun pariu ca 80% din ei nici nu stiu de setarile de control pe care le au la dispozitie).
    Daca vrei Online manual cauta la Custom.

15. #735 SP
    Member showman's Avatar

16. #736 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Desi ma joc fifa de foarte multi ani (primu a fost chiar cel din 94, daca nu ma insel), uitandu-ma la video-urile tale, observ ca sunt doar un "amarat" amator in comparatie cu tine, desi pot spune ca ma consider destul de bun si-mi bat toti prietenii

Felicitari omule. Esti tare. Respect

17. #737 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Frumos gol, dar desi esti un bun skiller apararea a fost cam prastie, mai ales cand ai facut variation-ul adversarul tau parca a uitat sa tatoneze.
    Daca tot suntem la GOTD:

18. #738 SP
    Member showman's Avatar
    Frumos gol, dar desi esti un bun skiller apararea a fost cam prastie, mai ales cand ai facut variation-ul adversarul tau parca a uitat sa tatoneze.
    Daca tot suntem la GOTD:
    daca joci fifa11, da mi add sa vedem cat de bun aparator esti tu

19. #739 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Nu mai am jocul pe PS3 (mai am inca licenta de PC, in caz ca vrei sa jucam, cu toate ca in ultimele zile nu stiu ce se intampla dar Online-ul merge oribil), dar vreau doar sa-ti spun ca mie nu imi vei putea da gol nici in 10 meciuri intr-o faza in care 4 jucatori de-ai mei stau si se uita cum faci tu rainbow. Sunt departe de a fi un aparator perfect, dar ca sa-mi dai gol la schema e nevoie de o faza de genul celei de mai jos.

In fine, faptul ca ai ajuns la GOTD nu e de colo, mult succes !

20. #740 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Chiar as vrea sa vad un meci intre voi doi...tare imi e ca showman iti va da cateva boabe...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 45 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks