0:34 -> AHAHAHAHAHAHA![]()
1 e de departe cel mai bun, din cauza rasului.
Imi place cum joaca: commentary & crowd volume off
A da mai e si asta:
Si inca unul pe care l-am mai postat dar il revad si azi cu placere:
Ai dreptate , eu am vazut prima oara clipul cu sunetul foarte incet.
---------- Post added 15-03-2011 at 10:25 PM ----------
Ieri am dat Download Updates si s-a facut un nou update la echipe. A aparut o echipa noua la Rest of World : WHITECAPS VANCOUVER FC, echipa din Canada dar care e in MLS. Alceva a mai aparut ca nu vad?
![]()
salut am si o problema la jocul fifa11cand joc kick off sau in campionat sau online se blocheaza cate 3-4sec si face asta cam de 4-5ori pe meci ;( stiti careva de la ce e jocul lam luat in tipla + si la demo face la fel consola e noua si doar in fifa mi se blocheaza ..... merita sa o duc la reparat??? ca ma ca inerveaza cand se blocheaza
![]()
da netul merge bine si fara net la fel face chiar daca bag netu sau nu bag ca tot asa face si cand joc 1vs1 cu un tov in kick off
lasa consola in pace ca e de la joc. si n-ai ce sa-i faci. cauta pe google "fifa 11 micropause".
Spuneti-mi si mie cum sa fac setarile la gamepad PS3 pentru un gameplay cat mai bun la inceput sunt toate pe assistance nu vreau sa fie jocul simplu sau ping pong ca la Fifa 10
Semi la ce se poate si Assisted la restul, sau Semi la ce se poate si Manual la restul.
Poti sa joci si Full Manual dar vei avea ceva momente de frustrare majora pana te inveti, plus ca daca joci Online Ranked Play NOW o sa te manance toti "expertii" care joaca pe Assisted (pun pariu ca 80% din ei nici nu stiu de setarile de control pe care le au la dispozitie).
Daca vrei Online manual cauta la Custom.![]()
Desi ma joc fifa de foarte multi ani (primu a fost chiar cel din 94, daca nu ma insel), uitandu-ma la video-urile tale, observ ca sunt doar un "amarat" amator in comparatie cu tine, desi pot spune ca ma consider destul de bun si-mi bat toti prietenii
Felicitari omule. Esti tare. Respect![]()
Frumos gol, dar desi esti un bun skiller apararea a fost cam prastie, mai ales cand ai facut variation-ul adversarul tau parca a uitat sa tatoneze.
Daca tot suntem la GOTD:
Nu mai am jocul pe PS3 (mai am inca licenta de PC, in caz ca vrei sa jucam, cu toate ca in ultimele zile nu stiu ce se intampla dar Online-ul merge oribil), dar vreau doar sa-ti spun ca mie nu imi vei putea da gol nici in 10 meciuri intr-o faza in care 4 jucatori de-ai mei stau si se uita cum faci tu rainbow. Sunt departe de a fi un aparator perfect, dar ca sa-mi dai gol la schema e nevoie de o faza de genul celei de mai jos.
In fine, faptul ca ai ajuns la GOTD nu e de colo, mult succes !
Chiar as vrea sa vad un meci intre voi doi...tare imi e ca showman iti va da cateva boabe...
Bookmarks