S-au afisat grupele pentru campionat . Bafta tuturor !!!
Eu nu inteleg o chestie la Ultimate Team.Cand vreau sa intru intr-un turneu imi zice la requirements : Max. numbers of leagues represented in Match Squad: 1...nu inteleg la ce se refera...Stie cineva? =)
Salut !
ma intrebam daca as putea sa joc cu varul meu pe aceeasi consola
2vs2
contra niste random players...
ms anticipat
Merge sa joci oricum, tu si inca 3 pe consola ta, impotriva altuia + inca 3 pe consola lui. Orice combinatie pana la 4 vs 4.
N-am incercat cu mai multi pe consola mea, dar am avut si meciuri in care eram 1 vs 3.
@razvan ... tare,bro,parca umblai cu team viewer ...numai vazusem link pus sub forma aia ...
![]()
intri pe radacina
Let me google that for you
si bagi acolo ce vrei sa caute
Daca pui pauza in momentul pasei o sa vezi ca e offside , poate din cauza asta n-a atins mingea ...
Mda..am revenit si eu la FIFA dupa o pauza de cateva saptamani.. 2 meciuri, adversari care folosesc DOAR pasele alea speciale cu LB sau cu ce naiba s-or da... Pasa d-aia perfecta, jucatorul se demarca singur, urmeaza centrarea la intalnire peste toata apararea si gata, sigur cu portarul.. Si uite asa iar se aseaza frumos FIFA in raft....
S-au laudat atat cu noul sistem de pase, acum e si mai stresant.
Am fost fan PES multi ani, dar de cand am trecut pe console si am redescoperit FIFA, pur si simplu e mai pe gustul meu.. daca n-as mai da peste toti disperatii care joaca numai din 2 butoane, ar fi perfect.![]()
Te inteleg perfect, in timp ce tu incerci sa dezvolti un joc cat mai combinativ si frumos dai peste unul care din 2 pase a ajuns la tine la poarta.
In stilul asta chiar nu are niciun farmec meciul.
La PES nu exista asa ceva, acolo nu ai assist-uri, totul se bazeaza pe priceperea jucatorului.
Eu chiar nu-i inteleg pe cei care folosesc assist-uri, nu am nimic cu ei nu ma intelegeti gresit dar unde mai e placerea de a juca cand sti ca defapt assist-ul face 80% din ce joci.
In fine, fiecare joaca pana la urma cum ii place.
Problema e ca si unassited controlul nu e chiar foarte bine implementat. (totusi e vorba doar de 2 analog stick-rui)
Anyways, de ce am revenit eu pe topicul acesta..Care stats-uri ale prietenilor sunt corecte? cele pe care ti le arata pe "tabela" aceea din meniu sau cele din player hub? (am descoperit ceva neconcordante si personal chiar ma intereseaza sa stiu level-ul celui cu care joc)
Bookmarks