Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 45 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #621 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    lasa-mi si mie ID-ul tau de PSN sa joc cu el un meci...sau da-mi add...id-ul e mai jos..sunt curios

2. #622 SP
    Junior Member johnny89's Avatar
    ti-am trimis add....trimite-mi un mesaj acolo cu detaliile pe care trebuie sa le fac pe urma

3. #623 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Pot juca si eu cu el, dar eu nu-mi dezvalui secretele

PS: Pot sa joc doar in seara asta pt ca maine plec la munte si stau toata saptamana

4. #624 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Salut,

2 intrebari scurte:
    a. Se poate configura echipa undeva in meniu si salva astfel incat sa nu fie nevoie sa o refac atunci cand intru in ranked matches pe online? Acolo are mereu configuratia standard.

b. Daca termini un meci ranked poti intra in Match Highlights, vezi reluari si poate chiar le faci upload pe site-ul oficial. Daca insa esti de acord sa faci un Rematch, mai poti accesa acele Match Highlights?

5. #625 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Salut,

2 intrebari scurte:
    a. Se poate configura echipa undeva in meniu si salva astfel incat sa nu fie nevoie sa o refac atunci cand intru in ranked matches pe online? Acolo are mereu configuratia standard.

b. Daca termini un meci ranked poti intra in Match Highlights, vezi reluari si poate chiar le faci upload pe site-ul oficial. Daca insa esti de acord sa faci un Rematch, mai poti accesa acele Match Highlights?

a - nu se salveaza ranked , trebuie sa o refaci la fiecare meci.
    b - nu le mai poti accesa daca dai rematch...

6. #626 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Sal all. Sunt si eu de ceva timp un posesor de FIFA 11 (PS3). Cei care vor sa joace un meci sa ia id-ul asta : bra1ngr1nd3r (UK) .
    Si acuma o intrebare : am deseori probleme de a ma conecta cu prietenii , o fi de la mine sau este de la calitatea varza a serverelor EA ?
    Cheers.

7. #627 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cam ciudat fenomen. Serverele EA de anul asta sunt ceva mai slabe ca sa zic asa, decat cele de anul trecut, dar in niciun caz nu creeaza probleme atat de dese. In ceea ce ma priveste sunt multumit, mai ales ca au fost foarte putine ocaziile in care am experimentat lag.

8. #628 SP
    Member showman's Avatar

edit @johnny89,nu se astepta sa fac asa ceva.. iesise la intampinare omul si nici eu nu ma asteptam sa reusesc si gol

9. #629 SP
    Junior Member johnny89's Avatar
    nu e asa tare caci a iesit ala cu portatul...

10. #630 SP
    Member BatsBike's Avatar
    am jocul din zona 1(US) ... english,french&mexican spanish,astea sunt variantele de comentariu la settings!la zona 2 sunt comentariile in rusa&italiana(astea ma intereseaza) ...

11. #631 SP
    Member Merdiso's Avatar

No Comment

12. #632 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by showman View Post
    YouTube - Fifa 11 Amazing goal pato Online Must SEE By Fandinamo02
    edit @johnny89,nu se astepta sa fac asa ceva.. iesise la intampinare omul si nici eu nu ma asteptam sa reusesc si gol
    Foarte tare, felicitari.
    Poate facem un meci online si ma inveti si pe mine niste scheme

13. #633 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Eu ma bag la un fotbal,daca vreti sa ne adunam...aveti id-ul meu

14. #634 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Foarte tare, felicitari.
    Poate facem un meci online si ma inveti si pe mine niste scheme
    Hmmmmm ....
    Invata schemele de mai jos si "vei fi in siguranta" .

15. #635 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Nu ai si pentru controllerul ps3-ul?

16. #636 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by showman View Post
    YouTube - Fifa 11 Amazing goal pato Online Must SEE By Fandinamo02

Numai in Fifa poti vedea asa ceva

17. #637 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by DiablQ View Post
    Nu ai si pentru controllerul ps3-ul?
    Teoretic nu ai nevoie de el, ca pana la urma nu e nicio diferenta (adica cand misca stick-ul intr-o parte acolo misti si DS3-ul, e valabil si pentru L/R-uri), dar daca chiar vrei poti incerca ceva de genul.
    Cele mai folositoare si si usoare dupa mine sunt in primul rand "360-ul" si apoi bicicletele. Bicicletele sunt faine pentru ca nu ai nevoie de Ronaldo sa le faci, si daca stii cum sa le combini si ai un timing bun pot fi FOARTE utile. Desigur ca toate schemele sunt usoare daca te antrenezi mult, categoric. Spre exemplu cand am vazut prima data fake rabona am spus ca o sa imi ia ani pana o voi putea face tinand cont de cate trebuie sa apesi, dar dupa o saptamana nu era incercare fara reusita.
    Poftim:

18. #638 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Omg, sunt aceleasi butoane lol

19. #639 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Pai in mare parte sunt aceleasi ca la 11, cu ceva lipsuri, dar oricum in astea 4 minute gasesti foarte multe scheme pe care le poti folosi cu succes, nu ai nevoie si de altele mai noi neaparat.
    In orice caz nu era rost sa le fi scos ca sunt scheme bune si "autentice" (nu inventii).
    Daca stau bine sa ma gandesc, FIFA 09 cu 360 movement ar fi fost cu siguranta mai bun ca 10-le, lightning-ul e mult mai bun si in rest nu s-au adus mari imbunatatiri.

20. #640 SP
    Member ramusg's Avatar
    Salut baietzi, caut jucatori de fifa 11 club ( virtual pro player), care sa joace constant .Cine doreste poate sa-mi dea un PM sau sa raspunda aici.Merci.Bafta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 45 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks