pai nu multe penaltiurile sunt tot atat de penibile ca la 2010 world cup, liga 1 cred ca englezii n-au auzit de ea in rest de echipe din afganistan si africa au auzit grafica mai bunicica mai multe echipe, penibilul carrer mode de data asta iti da sa fii portar, si noul create center care scuzati-mi expresia,se pisa pe toate.ATATsa vedem ce imbunatatiri o sa aduca FIFA World Cup 2010, sunt foarte curios![]()
![]()
Mr.Gamer nu stiu daca penalty-urile sunt atat de "penibile", eu prefer sistemul asta "penibil" decat porcaria din trecut in care si daca ma chinuiam sa ratez nu puteam (decat daca ghicea portaru' coltul si reusea sa se intinda pana langa bara). Sistem penibil de penalty-uri e ala de la PES 2011, asta de la WC 10 / FIFA 11 mi se pare ok.
ai dreptatedar voiam sa spun ca acum sansele de a rata un penalty sunt de 87% si in legatura cu PES ai dreptate desi din punct de vedere grafic si varietatile pe care le are PES ar fi mai stabil ca fifa dar avand in vedere ca fifa este primul simulator de fotbal asta face pesul net superior
Sistemul de penalty-uri este excelent. Cine stie sa execute poate sa plaseze mingea numai langa bara si cu forta. Trebuie sa te si stapanesti sa prinzi liniuta verde, sa nici nu exagerezi cu puterea sau cu plasamentul... Crezi ca in realitate e usor?
si eu joc fifa 11 pe xbox 360 dar ca la 7 zile schimb gametagul,pentru free pass online
as vrea sa intru intr-o competitie
ce se intampla cu numele jucatorilor pe fifa 11 ps3? au nume ciudate parca nu mai au licenta
---------- Post added 18-01-2011 at 12:11 PM ----------
LE am rezolvat, pt cine mai are problema asta download update squads
O regula mai stricta pt cei care abandoneaza meciurile online cand sunt condusi ar fi minunata!!! cand dau quit sa piarda vreo 200 de puncte asta ca sa nu ne afecteze cand cade netu!!!!
mda,vor exista,mereu,cei care vor abandona meciul din diverse motive ... la mine,spre exemplu,abandoneaza,banuiesc yo,din cauza stilului enervant de joc(a la Piturca cand era selectioner) ...
momentan joc UT dar ma relaxez inclusiv in Live Season(cu Lazio) ... curand,dupa incheierea perioadei de transferuri,o sa incep o cariera prin Rusia(cu comentariul in limba rusa) ...![]()
Bookmarks