Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 45 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #641 SP
    Member miami's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Salut baietzi, caut jucatori de fifa 11 club ( virtual pro player), care sa joace constant .Cine doreste poate sa-mi dea un PM sau sa raspunda aici.Merci.Bafta.
    eu as vrea sa intru in clubul tau.
    PSN: miami1983

2. #642 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    sa vedem ce imbunatatiri o sa aduca FIFA World Cup 2010, sunt foarte curios
    pai nu multe penaltiurile sunt tot atat de penibile ca la 2010 world cup, liga 1 cred ca englezii n-au auzit de ea in rest de echipe din afganistan si africa au auzit grafica mai bunicica mai multe echipe, penibilul carrer mode de data asta iti da sa fii portar, si noul create center care scuzati-mi expresia,se pisa pe toate.ATAT

3. #643 SP
    Banned Venom's Avatar
    Welcome to the earth! Peace and prosperity!

4. #644 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Care face un meci?

5. #645 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Mr.Gamer nu stiu daca penalty-urile sunt atat de "penibile", eu prefer sistemul asta "penibil" decat porcaria din trecut in care si daca ma chinuiam sa ratez nu puteam (decat daca ghicea portaru' coltul si reusea sa se intinda pana langa bara). Sistem penibil de penalty-uri e ala de la PES 2011, asta de la WC 10 / FIFA 11 mi se pare ok.

6. #646 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    ai dreptate dar voiam sa spun ca acum sansele de a rata un penalty sunt de 87% si in legatura cu PES ai dreptate desi din punct de vedere grafic si varietatile pe care le are PES ar fi mai stabil ca fifa dar avand in vedere ca fifa este primul simulator de fotbal asta face pesul net superior

7. #647 SP
    Member miami's Avatar
    Quote Originally Posted by Mr.Gamer98 View Post
    ai dreptate dar voiam sa spun ca acum sansele de a rata un penalty sunt de 87% si in legatura cu PES ai dreptate desi din punct de vedere grafic si varietatile pe care le are PES ar fi mai stabil ca fifa dar avand in vedere ca fifa este primul simulator de fotbal asta face pesul net superior
    bea un pahar de apa si revino-ti din oboseala...si totusi, cand scrii o fraza de 40 de cuvinte, mai foloseste si virgula, ca sa inteleaga tot omu' ideea ta .

8. #648 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Sistemul de penalty-uri este excelent. Cine stie sa execute poate sa plaseze mingea numai langa bara si cu forta. Trebuie sa te si stapanesti sa prinzi liniuta verde, sa nici nu exagerezi cu puterea sau cu plasamentul... Crezi ca in realitate e usor?

9. #649 SP
    Member rokococo's Avatar
    pentru cine vrea sa joace
    PSN : roko_coco15

10. #650 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Joaca cineva un meci acum?
    XBL: DANY67

11. #651 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Eu cu Goodfellam ne adunam la un fotbal la ora 21:00, care vrea sa se alatura va asteptam

12. #652 SP
    Senior Member nina's Avatar
    si eu joc fifa 11 pe xbox 360 dar ca la 7 zile schimb gametagul,pentru free pass online
    as vrea sa intru intr-o competitie

13. #653 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ce se intampla cu numele jucatorilor pe fifa 11 ps3? au nume ciudate parca nu mai au licenta

---------- Post added 18-01-2011 at 12:11 PM ----------

LE am rezolvat, pt cine mai are problema asta download update squads

14. #654 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    PSN: paulpliviu
    In principiu joc oricand sunt on

15. #655 SP
    Member HawK's Avatar
    Joaca cineva ultimate team?

16. #656 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    O regula mai stricta pt cei care abandoneaza meciurile online cand sunt condusi ar fi minunata!!! cand dau quit sa piarda vreo 200 de puncte asta ca sa nu ne afecteze cand cade netu!!!!

17. #657 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by makiaveliproject View Post
    O regula mai stricta pt cei care abandoneaza meciurile online cand sunt condusi ar fi minunata!!! cand d-au quit sa piarda vreo 200 de puncte asta ca sa nu ne afecteze cand cade netu!!!!
    asa si ?daca o sa se bage chestia asta o sa isi scoata firu' de net sau o sa dea Turn off system..

18. #658 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    asa si ?daca o sa se bage chestia asta o sa isi scoata firu' de net sau o sa dea Turn off system..
    adevarat oricum lasi isi merita soarta!!!

19. #659 SP
    Member BatsBike's Avatar
    mda,vor exista,mereu,cei care vor abandona meciul din diverse motive ... la mine,spre exemplu,abandoneaza,banuiesc yo,din cauza stilului enervant de joc(a la Piturca cand era selectioner) ...
    momentan joc UT dar ma relaxez inclusiv in Live Season(cu Lazio) ... curand,dupa incheierea perioadei de transferuri,o sa incep o cariera prin Rusia(cu comentariul in limba rusa) ...

20. #660 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Care vrea sa faca un meci pe la 5? PSN below

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 45 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks