Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 45 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 ... LastLast
Results 761 to 780 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #761 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    @ZeroSkillNoob.

Unde vezi tu diferenta de la joc la joc ?!
    Mai mult ca sigur,tu de la un meci la altul dai pase mai prost/mai bine si sutezi mai prost/mai bine.

Don't blame the game,maybe it's your fault.
    Daca ai fi jucat tu cate meciuri am jucat eu de Fifa 10 si Fifa 11 care sunt pe acelasi engine ai fi realizat ca jocul chiar este scriptat.Este peste imposibil intr-un meci sa iti intre un sut si in al doilea sa nu iti intre absolut nici unul.Cei care au meciuri multe la activ inteleg ce vreau sa zic.

2. #762 SP
    Member BatsBike's Avatar
    ce zice zeroskillnoob are acoperire ... se simte scenariul unui meci,scriptarea respectiva ... mai ales in offline,zic yo,dar nici in online nu sunt mari diferente,chiar daca intervine skill'ul adversarului ...

3. #763 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Daca ai fi jucat tu cate meciuri am jucat eu de Fifa 10 si Fifa 11 care sunt pe acelasi engine ai fi realizat ca jocul chiar este scriptat.Este peste imposibil intr-un meci sa iti intre un sut si in al doilea sa nu iti intre absolut nici unul.Cei care au meciuri multe la activ inteleg ce vreau sa zic.
    Pai bine, scriptarea e evidenta la toate FIFA-urile, dar la 11 PC (10 PS3/360) e si mai mare decat la 11 NG daca ma intrebi pe mine. In primul rand e imposibil (aproape) sa dai gol cand fugi catre marginea careului in partea de jos sau sus a acestuia, daca sutezi la scurt rar nimeresti plasa, iar la lung dai pe poarta dar cu o viteze incredibil de mica, daca scapi singur cu portarul si apesi 1/4 din bara in directia portii e gol 100%, 2/4 finesse shot intra de foarte multe ori s.a.m.d., plus L1 cu Triunghi care pe Assisted e al naibii de usor.

4. #764 SP
    Member carcru's Avatar
    Am vreo 600 de meciuri la activ si tu-mi zici ca nu m-am jucat mult. ?
    Eu nu observ nicio diferenta,pur si simplu tine de skill-ul tau,cand sutezi s.a.m.d. Asta e parerea mea,dar daca tu iti mentii ideea ca jocul este scriptat nu are nimic. Fiecare cu parerile lui.

5. #765 SP
    Member showman's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    nu sunt stralucit la fifa,ba sunt chiar slab ... dar tocmai cand adun de o victorie,pac deconectarea(serverele dar si adversari frustrati) ... ... in alta ordine,joc semiassisted combinat cu manual ...
    am patit`o si eu.. numai aseara de 2 ori la rand.. am iesit din joc
    p.s cand iese adversarul cred ca in proportie de 90 % se castiga cu 3-0

6. #766 SP
    Member BatsBike's Avatar
    pai,oficial se zice ca,daca iesi in primele 5 minute(ale jocului,nu reale)nu se contorizeaza partida ... asta spun cei ce au facut jocul!dar,cum am zis,mi s'a intamplat sa joc ranked,sa castig partida dar sa mi se dea disconected de catre adversar&sa nu se contorizeze victoria ...
    @merdiso ... in fifa 10 PS3,lobul peste portar era cam cea mai frecventa modalitate de a marca cand scapai singur ... now,in fifa 11 PS3,L1+triunghi este cea mai uzitata metoda de a pasa in adancime ... exact cum ziceai,exploit peste exploit ... vom vedea,vreodata,libertatea jocului cum se laudau cei de la pes ...

7. #767 SP
    Member carcru's Avatar
    Eu cred ca LT/L1 + X/ ar fi cele mai bune pt un lob. (scoopy chip.)

8. #768 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Daca ai fi jucat tu cate meciuri am jucat eu de Fifa 10 si Fifa 11
    ce modest esti, si bratul ala superb tot la fifa l-ai lucrat?

9. #769 SP
    Am vorbit cu tine?Scuza-ma daca te-am deranjat ...Nu ai alta treaba decat sa te bagi in discutii care nu te privesc?Normal ca pot spune ca am multe meciuri, la fifa 10 am 2000+ meciuri de Club si vreo 1500 1vs1 si la 11 am 890 de club si vreo 200 de 1vs1.Ce legatura are bratu cu ce am spus eu?Aaa esti fantastic nu gaseai altceva de comentat.
    Probabil din cauza comentariilor ai luat ban.
    Daca nu ai nimic de zis despre fifa te bagi si tu repede.
    Si dece ai dat Quote doar la partea aia de comentariu ...trebuia sa il pui pe tot nu am spus nimic jignitor la adresa lui Carcru,da ai postat si tu aici ca sa iti faci talentu...cred ca de plictiseala.

10. #770 SP
    Senior Member tray's Avatar
    bun si daca nu mi se pare jocul scriptat trebuie sa imi aduci tu aminte cate meciuri ai la fifa?
    aceasi discutie a fost si la achievementuri si acolo ai dat peste nas cu "cate jocuri ai tu la fifa"
    si da am o problema cu oamenii care se lauda, daca ai jucat cat pretinzi de ce nu ai castigat campionatul?

11. #771 SP
    Ai probleme clare..nu are rost sa intru in discutii cu tine.Comenteaza sanatos in continuare.
    Vezi undeva in comentariul meu ca m-am laudat ca sunt cel mai bun la fifa sau ceva de genul...am spus doar ca am jucat foarte multe meciuri si ma cred in masura sa pot spune ca fifa este scriptata...nimic altceva.

12. #772 SP
    Member ramusg's Avatar
    @Tray, jocul este f scriptat nu doar scriptat, nu exista libertate in executie asa cum e normal sa fie la " un simulator" de fotbal, macar un procent de 60-70%. iti spun asta pt ca joc si PES si in PES ai acest procent si chiar un pic mai mult cred eu. Pe langa asta am ramas mirat de calitatea conexiunii la PES din acest an, fara deconectari si fara lag, servere f stabile, asta spre mirarea mea pt ca stiam din experienta anilor trecuti ca FIFA are servere mult mai ingrijite, nu mai e asa.

13. #773 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Orice joc este scriptat, este normal, el urmareste un algoritm matematic. Din punctul meu de vedere Fifa 11 are probleme mari in momentul de fata la capitolul servere. Asa cum am spus si pe un alt thread, cred ca odata cu faptul ca au renuntat la tiparirea manualelor, au renuntat si la a se mai ingriji de servere.

14. #774 SP
    Member carcru's Avatar
    @Ramsug. Libertate in executie poti avea daca joci dupa manual. Depinde ce doresti tu.

15. #775 SP
    Member BatsBike's Avatar
    sa joci cu setarile pe full manual este interesant dar cam dificil ... ajungi mai greu la poarta adversa,dai mai greu gol dar aduce mai mult cu simularea fotbalului,te bucuri mai adevarat pentru victorie ... sa joci cu setarile pe full manual contra celor care au setarile full assisted este"sinucidere"curata ... yo,joc destul de des full manual(dai head to head,alegi custom match ... acolo se poate seta ranked sau unranked;ori joci full manual cu un prieten!) ...

16. #776 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    @Ramsug. Libertate in executie poti avea daca joci dupa manual. Depinde ce doresti tu.
    Nu am cum sa joc pe full manual pt ca joc online iar online nu gasesti pe nimeni nici macar full assisted sa zic asa, of line nu mai joc sau nu am jucat f mult pt ca ma cam plictisesc. E ok sa ai assisturi dar prea tind spre perfectiune , aici e hiba, si Pes-ul e asistat dar nu la nivelul la care e Fifa , aici e chichirezul.
    La Pes nu ma enervez cand iau gol pt ca stiu ca adversarul a muncit pt el, are talent propriu, nu foloseste "talentul" pe care il are AI-ul. Cam asta e.

17. #777 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Aici te-as contrazice, nici la PES AI-ul nu straluceste, arbitrul, ca la FIFA, triseaza in favoarea lui, plus ca daca n-ai observat fundasii lor nu pot fi depasiti in viteza, doar doar daca ii iei cu Messi in unele situatii, dar daca scapi singur cu portaru' la 40m de poarta pana la 20 te-au ajuns din urma. Incearca si ai sa vezi, a devenit deja un "core feature" in PES 2011.
    In schimb, jocul in sine nu e atat de assistat. Problema la FIFA e ca Online-ul e setat pe Assisted, ar trebui pus pe Semi macar, iar Assisted-ul sa fie valabil doar la Custom.
    Am incercat mai demult sa joc eu Manual vs Assisted da n-are rost, e foarte greu, plus ca daca adversarul tau mai e si un exploiter n-ai nicio sansa.

18. #778 SP
    Member ramusg's Avatar
    Nici PES nu joc off line tocmai pt ca nu imi place sa nu am un adversar uman, ma plictisesc . Cand m-am referit la "talentatul " AI, m-am referit stric la inteligenta artificiala care sessizeaza ca ai apasat butonasul magic L1 si actioneaza ca atare( la jocul on line) pt ca daca ai observat ,acele asisturi sunt folosite de AI in modul of line, singura hiba e ca acelasi lucru se intampla si on line

19. #779 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    ultimul loc liber in campionat asteapta sa fie ocupat. detalii pe forum http://www.consolegames.ro/forum/f15...3/index32.html sau site http://fifa11-cg-league.cabanova.com/
    pe mess ma gasititi cu id-ul bianco_rossi88

20. #780 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu am gasit un thread dedicat jocului dar vroiam sa intreb si eu doua chestii legate de Fifa 11.
    I. Spre deosebire de ultimele jocuri din serie, in Fifa 11 parca sunt mai putine faze cinematice in timpul jocului. Sau mi se pare mie?
    II. Poti schimba numerele de pe tricouri in Manager Mode? Daca da de unde? Eu nu am gasit nimic. Merci!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 45 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks