Bah asa vorbiti de parca ce usor ar fi sa profiti de bugu ala... Pana una alta exista si bug pentru unblockable ultras dar nu cred ca ati vazut pe cineva sa le faca. Asa ca stati linistiti, 90% habar nu au iar 9.9% nu le folosesc sau stiu folosi.
Bah asa vorbiti de parca ce usor ar fi sa profiti de bugu ala... Pana una alta exista si bug pentru unblockable ultras dar nu cred ca ati vazut pe cineva sa le faca. Asa ca stati linistiti, 90% habar nu au iar 9.9% nu le folosesc sau stiu folosi.
Normal, masherii se acopera intre ei. lol
Acum serios, tipul asta numai random srk facea. Una e sa fi double tapper si una e sa mashuiesti srk fie ca loveste, fie ca nu. Sa nu mai vorbesc de random ultra. Runda 2 tot asa a facut si culmea, nu facem focus attack si nici nu intentionam sa-l lovesc. Concluzia: Random![]()
Get close, block low, short scissor kicks. <- asta am facut tot meciu. Nici nu ma apropiam bine de el ca arunca cu srku'.
PS: Nu mai compara jucatorii de duzina cu jucatorii pro ca nu-i aceeasi treaba.
Peace!![]()
Si, ai castigat?
Anyway, notiunea de masher nu vine numai de la buttons press (ca altfel si eu tot masher sunt) e mai mult de buttons+srk (sau w/e) spam, exact cum facea baiatul ala acolo. El nici macar nu astepta wake-up sa inceapa sa dea spam, ci o facea incontinuu.
Nici Mago nu cred ca apasa atatea butoane in arcade, asta pentru ca exista o diferenta intre sf4 si sf4 online (am mai spus-o de cateva ori).
Uite ca exemplu Akuma's L.Tatsumani --> Shoryuken incearca sa inveti timing-ul la SRK in training mode, ca sa il faci "cu ochii inchisi" cum s-ar spune. Apoi mergi intr-un online battle si incearca acelasi imput timing. Poate o sa iti iasa la 1,2 dar o sa difere in functie de lag si o sa te intorci in practice mode gandindu-te ca mai ai nevoie de practice, iar in practice mode iti iese ~95%.
Daca tot e luat ca exemplu meciul lui Mago si ca apasa 4xhK (cateodata poate mai mult) pentru a face o schema inseama ca face 2 x double tapping sau poate doar apasa butoanele in succesiune rapida (each to it's own) si oricine ar vedea meciul ala si nu ar sti ca cine-l joaca este un "pro" o sa spuna la fel..."bah asta e masher". Nenea Mago joaca acolo online dar e vb de online in Jp , cred ca "netul" e putin mai bun decat RDS.
Chiar si nenea Daigo mashuieste Srk's si auto correct Srk's, asta se stie .
Bah canadiene,ai castigat impotriva la nubu ala ori ba? 80% din online joaca asa,important e ca tu sa fii "pro" si sa-i bati,chiar daca mashuiesc
Super meciuri aseara Duncan,thx![]()
Lol canadiene, eu glumeam, normal ca nu il comparam pe Mago cu scrubu ala, dar ti-am aratat ca e o diferenta intre mashing si a fi mashing scrub (ceea ce ala era). Daigo de exemplu mashuieste SRK dupa fiecare lovitura dintr-un block string in speranta ca oponentul sa faca cea mai mica greseala.
Asa sta treaba in jocu asta, important e sa stii cum sa-i bati si apoi vezi cum faci numa perfect cu ei. Si eu aveam probleme la inceput si ma enervau, da acuma numa ma joc cu ei. Bine mai dau de cate unu care ma enerveaza asa tare incat nu ma mai pot concentraSau tipu celalalt de onliner, jump HK, down HK, stergi pe jos cu ei.
Nup. Eu daca ma enervez nu mai pot sa joc.![]()
In general stiu sa ma bat cu genu asta de jucatori. Chestia e ca din cand in cand mai apare cate un norocos care ma loveste asa... de nicaieri. Eu ma enervez, nu ma mai pot concentra si pierd.
Inteleg ce e un option select, buffer, pana si double tap dar tipul asta era ridicol.
WTF! Acum is Canadianu?![]()
Dupa ce criterii ajung baietii de la Capcom sa te intrebe daca vrei sa uploadezi inregistrarea unui meci ranked sau nu?Am bagat azi un meci si, desi nu am jucat stralucit, am castigat, dupa care m-au intrebat daca vreau si am zis ca da.
Dupa aia am mai facut unu, cu runda decisiva, ultra, nebunii si nu m-au mai intrebat, desi era mai bun meciu decat celalalt![]()
Buna intrebare, si eu aveam aceeasi nedumerire. M-am gandit ca s-ar putea sa aiba vreo legatura cu rezultatele (A, B, C) de la finalul unui meci, pe cele 3 categorii: Offense, Defense, Style (sau cum ii zice ultimei). Cu cat sunt mai mari poate creste sansa sa-ti ceara upload la meci.
Probabil bat campii, daca am cauta un google ceva cred k exista un raspuns plauzibil si la asta
Oricum, o alta chestie faina la capitolul inregistrat meciuri in SSF este ca ti se salveaza automat ultimele parca 20 de meciuri pe care le-ai jucat, si mereu se suprascriu. Iar daca vrei sa salvezi unul anume, o poti face dupa un meci. Eu am facut asta la cateva meciuri pierdute cu adversari buni si ma mai uit din cand in cand la ele sa vad ce gresesc sau ce-ar fi trebuit sa fac. Util dupa parerea mea![]()
Nu se bazeaza pe criteriile de la Offense, Defense, Style.
Am terminat cu AAA si nu mi-a dat optiunea aceea.
Cred ca are legatura cu rolele acelea de film care apar la stat's box-ul jucatorilor la inceputul meciului.
In fine, am incercat ranked si e o mare aberatie.
Daca dau custom si filtrez dupa 3/99 sec si same region nici o sesiune.
Daca bag random gaseste exact dupa aceleasi criterii de cautare un roman "drakku" si nu mai stiu cum, iar la un nou search ma da si joc tot cu el de jdemii de ori la rand.
Nu cred ca o sa mai joc ranked prea curand.
LE: lawl din ce in ce mai multi romani online sufera de sindromul tourette.![]()
Mda, am observat si eu rolele, dar habar n-am care e faza cu ele. Oricum, nu-s la nivelul la care sa-mi para sincer rau ca nu pot sa ma falesc cu un meci pe netSi inca ceva, costumele alternative de la SF4 merg si la SSF4? Nu de alta, dar e chiar cheap bundle-ul pe PSN.
In fine, dovada ca se poate juca si cu Hakan![]()
Da nu inteleg la ce va trebuie uploadate pe net meciurile. Ai acolo la battle log toate meciurile (in jur de 30-40) recent jucate si ti le poti salva de acolo care iti plac.
Aia cu upload ii in functie de battlepoints cred. Daca ai putine si joci cu unu cu multe sau invers apar la inceput niste role care se invart si inregistreaza. Si la final daca pierde cel cu battlepoints multe te intreaba daca vrei upload. Mie asa mi s-a parut si parca asa am citit pe undeva prin meniu.
Hakan sucks, Makoto sucks. Amandoi is free deocamdata imo. Sa vedem ce o sa se mai descopere.
Mai am cateva cu Ibuki si le fac pe toate, in rest cam praf la capitolul trials
Inca o chestie care pe mine personal ma enerveaza foarte tare: de ce nu au inclus in gameplay posibilitatea executarii ambelor ultra-uri dar in schimb te pun sa alegi. Mi se pare o aberatie la un joc de acest calibru din ziua de astazi, la capitolul diversitate.
Imi aduc aminte de SF Alpha 2 - my personal favourite din SF-urile mai vechi - in care aveai pe carecter chiar si 3 SUPER-uri, 4 per caz (maxime cum le zic eu) si pe fiecare le puteai executa oricand in joc, fara restrictii. Erau chiar si pe niveluri, o stea, 2, 3 etc... De ce sa alegem ultra-uri cand ai putea sa le faci pe oricare dintre ele in joc, mai ales k niciun ultra nu este la fel ca celalalt pe caracter. Sper sincer intr-un update care sa adauge aceasta chestiune la gameplay, ar fi mult mai fun si mai imprevizibil.
Ce ziceti?
Bookmarks