Cam ciudat efectul de pe caractere, din ce-am vazut gameplay. Seamana cu cel de la MVC si ma cam seaca...
Cam ciudat efectul de pe caractere, din ce-am vazut gameplay. Seamana cu cel de la MVC si ma cam seaca...
Reguli pentru offline:
Primul la 5 victorii.
Castigatorul la masa.
Win limit de 2 seturi.
P.S. Fara "ultre"/fatalitati si injuraturi de mama.
Ionutze, acum daca un joc are juggle nu inseamna imediat ca e naspa.Si MK are juggleuri.Mie chiar imi place cum se prezinta.Super care costa doar 66% din bara.Ken are shippu jinray kyaku super din 3rd strike omg yes.Adica are si links si juggleuri.Pare foarte interesant.Dudley s-ar potrivi PERFECT in jocul asta, cum defapt ar face orice char din 3rd strike, avand in vedere ca sistemul de juggle pare foarte asemanator (totul da juggle, dar pana la un anumit numar de hituri).3rd strike combinat cu SF4.Super.Daca o sa ma impresioneze si personajele din tekken o sa fie calumea.
Super Street Fighter 4 Arcade Edition are Release Date!
Sursa : Super Street Fighter 4 AE Release Date!At the beginning, AE! We have DLC and Disc for PS3 and 360!! Release date is 7th June. DLC’s Price 14.99 USD
Am crezut ca am postat si eu ceva aseara dar se pare ca m-am inselat.
Aceste reguli vor ramane batute in cuie pentru viitoarele offline-uri, cu completarea ca:Referitor la P.S, hai sa dam voie cu ultra-uri
- va fi o singura consola la MVC, unde probabil regulile de mai sus se vor aplica doar daca sunt mai mult de 2 jucatori de MVC
- se va juca si MK full
![]()
Salutare , am gasit pe forum ce imi trebuie mie referitor la intrebarea de mai sus ( arcade fight stick)hori-fighting-stick-3-modat-full-sanwa-ps3 la 250 de lei ,e buna afacerea?
Uitati aici o treaba care multumeste pe toata lumea, SSF and MK fans
YouTube - Canalul utilizatorului MKCommunityManager
K , am vb cu baiatu care il vinde sper sa il mai tina o luna , altfel asta e ma reorientez spre altceva .
Bookmarks