Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 19 of 171 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 ... LastLast
Results 361 to 380 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #361 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Sincer nu cred ca ar merge. Jocul asta e balansat in modul in care este acum, un Ultra si un Super. Si al doilea ultra e ca o completare pentru caractere care aveau U1 slab sau ca si counter pentru anumite matchupuri.
    E perfect asa cum e. Si asa sunt destule scrub ultra care le mai inghit dintr-un rahat si bam 50% life gone sau mort, dapoi cu 2-3 ultrauri si super. Ar fi vai si amar.

2. #362 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Sunt constient ca din cauza balansarii si oarecum a transparentei la meciuri au ales sa fie ultra selectabil. Insa parerea mea este ca trage in jos la partea de imprevizibil si diversitate, poate si fun

It's a game after all, cool one indeed

3. #363 SP
    Btw daca aflati de ceva meciuri d-ale lui Daigo and Co. puneti-le si aici. Am mai vazut cateva by mago2dgod(Fei Long), tokido etc, dar sunt curios daca Daigo ramane la Ryu sau nu. Zicea lumea ca are idu gameinn(xbx) si gameinn-ps(ps3) dar cica e altu (Inoue), si dupa meciurile care le-am vazut m-as mira sa fie el.

Sincer cel mai mult imi pare rau de rahatul care l-au facut cu replays. Puteau sa faca ceva superb, asa trebuie sa ma uit la 100000 de scrub matches pana dau de unu bun. Cum dracu frate sa nu existe UN FILTRU. Macar dupa battle points sa ma uit si eu la aia mai buni.
    Nici nu vorbesc sa fie filtru dupa psn id sau gamertag ca probabil deja atentez la inteligenta celor de la Capcom.

4. #364 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Sincer cel mai mult imi pare rau de rahatul care l-au facut cu replays. Puteau sa faca ceva superb, asa trebuie sa ma uit la 100000 de scrub matches pana dau de unu bun. Cum dracu frate sa nu existe UN FILTRU. Macar dupa battle points sa ma uit si eu la aia mai buni.
    Nici nu vorbesc sa fie filtru dupa psn id sau gamertag ca probabil deja atentez la inteligenta celor de la Capcom.
    Haha, I feel your pain.
    Daca te referi la replay channels, am intrat si eu aseara sa vad care-i treaba si ca sa vezi din 5 replay-uri pe canalul de BOSS chars, unu a fost al lui Sharku (Bison), unul al lui Minimize(Seth), si unul cu mine(Bison).
    Suntem vedete sau nu?

Cat despre 2 ultra's available in acelasi timp.
    Hmmm nu cred ca ai vrea sa joci impotriva unui Seth, Gief, Blanka sau oricare alt personaj cu un ultra decent, gen anti-air, fireball etc.
    Nu ai mai putea misca toata runda, iar totul s-ar transforma intr-un run away (turtle) fest.

5. #365 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Save your best replays boys, and share them.

6. #366 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Save your best replays boys, and share them.
    Sper ca nu te referi la cele din ranked pt ca eu nu am nici una. (nu prea am avut ocazia sa joc ranked)
    Am doar cateva salvate din meciurile avute cu voi toti.

7. #367 SP
    Member cristian77's Avatar
    Ia la char-ul lu' Dijei Moderatoru' ce smecher e,ne rupe asta capu,sa vedeti

8. #368 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Referitor la replay-uri ranked, e de preferat sa vizionati partide intre jucatori de nivel C sau B /A n-am vazut pana acum, cel putin in Europa/. Mai mult ca sigur or sa fie meciuri interesante, scrub free Eu mai am putin si fac trofeul pentru replay-uri

9. #369 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Urat mai este modul online. Mai mult de 2-3 jocuri pe zi fara lag nu cred ca prind. De precizat este faptul ca am un abonament foarte bun la internet si tot degeaba (ca poate se trezeste iar copilul cu gura de aur sa spuna ca am net-ul tras prin sarba). Ma enerveaza maxim ca vreau sa joc online si nu am cu cine. Sa nu mai zic ca se intampla atunci cand prind si eu conexiune buna ori sa dau peste un spammer ori peste un pro.

10. #370 SP
    Cand vreti sa jucati online creati voi meciul (3 runde, 99sec), nu dati search. Asta daca nu stiati deja. In 2-3 secunde intra cineva pe voi de obicei. Eu cel putin cu care nu am 5 linii verzi le dau kick instant si intra altu in locul lui foarte rapid. Asa era si la SF4, asa faceam si atunci, mare lucru nu s-a schimbat.

Pentru cei interesati, new videos on FrameAdvantageDotCom channel from MVC 2010: http://www.youtube.com/user/FrameAdvantageDotCom#g/u

---------- Post added 13-05-2010 at 12:41 AM ----------

Degeaba zici alecs ca Makoto loveste tare. Ca ii foarte foarte slab caracteru. Are zero ways of getting in, are un anti-air de rahat, fara dash si haiate nu misti nimic. Personal mi se pare cel mai slab caracter impreuna cu hakan (care cand ii oiled up devine bunicel)
    Astept sa vad cum bate Makoto un turtle char. In veci.

---------- Post added 13-05-2010 at 07:18 AM ----------

Cam scrubby meciurile de la MVC 2010. Alex Valle e singuru care merita urmarit, ca de obicei. Restul pierd punish opportunities, nu le ies miscari, nu le ies combouri, plictisitor de urmarit.

---------- Post added 13-05-2010 at 07:22 AM ----------

Pe langa asta, toata lumea joaca Chun si Dictator. It's ok but get's boring really fast.

11. #371 SP
    Degeaba zici alecs ca Makoto loveste tare. Ca ii foarte foarte slab caracteru. Are zero ways of getting in, are un anti-air de rahat, fara dash si haiate nu misti nimic. Personal mi se pare cel mai slab caracter impreuna cu hakan (care cand ii oiled up devine bunicel)
    Astept sa vad cum bate Makoto un turtle char. In veci.
    YouTube - Sector (Boxer) vs Sparkster (Makoto) @ MWC 2010
    Haha ce nesimtit ala cu Balrog, (play for the win).
    Well Makoto e cam in aceeasi oala cu Cammy, orice d+b char este un game killer pt ea.

Oricum Dan tier nu este , inca se mai descopera tricks cu ea.
    Chris Hu s-a tot laudat ca va juca cu ea, a incercat si l-au distrus aia pe stream la Team Spooky, dupa care a dat-o si el in Cody & co deci e clar. :/

Poate lipsa sistemului de parry o dezavantajeaza cel mai mult pe ea. (nu stiu, nu am jucat TurdStrike )

12. #372 SP
    Pe langa asta, toata lumea joaca Chun si Dictator. It's ok but get's boring really fast.
    I feel your pain.

---------- Post added 13-05-2010 at 11:35 AM ----------

Ps. Alecs , vezi ca a iesit srk pack, te-am cautat ieri dar nu erai.

13. #373 SP

---------- Post added 13-05-2010 at 01:19 PM ----------

Haha...maine la 20:30 pe PRO TV va fi Street Fighter the movie.

Raul Julia

14. #374 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Mi a venit si mie jocul azi , daca se organizeaza ceva meciuri diseara sau in alta zi , aruncati mi si mie un inv.

15. #375 SP
    Vroiam sa iti multumesc paul pentru sfaturi. Am facut cum ai zis tu la online (am setat cu any si nu same) si in max 10 secunde intra unul cu conexiune maxima. Asa mai zic si eu! Am jucat azi de am rupt amaratul de fs3 in doua. Ma gandesc sa imi iau si eu un te ca deja nu mai tine.

Ken, baga id-ul meu: Laurentziu . Si jucam la noapte!

16. #376 SP
    Member Geonebun's Avatar
    Ken, baga id-ul meu: Laurentziu . Si jucam la noapte![/QUOTE]

Eu bagasem Laurentiu , o sa bag , am jucat azi un meci cu tine daca nu ma insel.

Am obs ca Minimize m a sters de la friends , doar ce dadusem add acum cateva zile , in fine.

17. #377 SP
    Quote Originally Posted by Ken View Post

Am obs ca Minimize m a sters de la friends , doar ce dadusem add acum cateva zile , in fine.
    Sry dude, nu tin friends cu, care nu interactionez si nu stiam ca iti iei/ai de gand sa iti iei ssf4. Cat despre add acum cateva zile, poate ma confunzi cu altcineva, eu cu geonebun te aveam in lista de pe vremea raposatului sf4. Arunca un friend request.

18. #378 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

19. #379 SP
    Bun, daca am jocul Zona 3 pot sa imi cumpar noul dlc pentru costume de pe zona1? A testat careva?

20. #380 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Bun, daca am jocul Zona 3 pot sa imi cumpar noul dlc pentru costume de pe zona1? A testat careva?
    Dap...go ahead!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 171 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 ... LastLast