Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 21 of 171 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 121 ... LastLast
Results 401 to 420 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #401 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Acum dau si eu plecarea spre eveniment
    Bafta baieti!

2. #402 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Am ajuns la Otaku la 15:15 si era "o mare de oameni".. Dupa ce m-am invartit, pentru prima data in casa de cultura, prin ingramadeala am gasit la etajul 3 cele doua console unde se tineau meciuri de SSF4 (un xbox si un ps3). Nu am rezistat mai mult de 20 minute (din cauza aerului foarte inchis si greu de respirat si caldurii exagerate) si am plecat. Mai avem mult de tot pana vom organiza si noi ceva modern. Daca nu ma insel l-am vazut pe alecs in partea din stanga la canapeaua ps3-ului cu Dictator. Asteptam sa vedem ce zic baietii despre concurs..

3. #403 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Eu nu pot sa inteleg de ce nu s-au tinut meciurile la etajul 2 in locul jocurilor de Mario Kart si Bomberman. Acolo era mult mai mult spatiu si nu era nici asa aer inchis. La fel ca si Laurentiu, am stat vreo 30 minute si apoi am plecat. Cam dezamagit de organizare.

4. #404 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Ok...final de competite.

Din punct de vedere al organizarii, da a fost "aiurea" dar nu prea au avut ce face baietii de la Battlekon in privinta etajului din pacate.
    Nici ei nu au fost multumiti si au incercat sa faca un bine plasand 2 ventilatoare intre TV-uri dar cei de la Guitar Hero, de langa noi, il tot trageau inspre ei si opreau functia de rotatie. lol

Eu unul am stat un etaj mai sus unde erau niste canapele in zona organizatorilor unde era mult mai chill si mai schimbam o vba doua cu fetele de pe acolo.

Insa destul cu organizarea, hai sa trecem la competita in sine.
    La inceput erau inscrisi 50 de oameni din care cred ca au mai ramas in jur de 30 in final.
    Ce nu mi-a placut a fost faptul ca au modificat regula de "best of 3 games" pentru un meci format din 5 runde pentru a se desfasura mai repede competita (urma Tekken 6).

Ca si jucatori notez: Duncan - (good games dude. impressive Guy player) @cristache ar trebui sa apreciezi mai mult meciurile castigate ONLINE impotriva lui. (just sayin')
    Soze - iarasi un jucator excelent (Ryu) keyboard warrior, l-am eliminat in semifinala, dar nu a fost o plimbare in parc.
    Liam - Ken player, foarte bine a jucat si sa nu credeti "aaa Ken scrub" by NO MEANS, si avea un Fei Long destul de scary.
    Dead - (Ryu), un jucator bun care l-a eliminat pe Testament (BV Battlekon winner) in grupe, juca pe un gamepad Madcatz.

Soo...exista competite in Romania baieti, numai ca trebuiesc astfel de evenimente sa ne gasim si sa jucam.
    Din pacate Liam , Soze si Dead nu au PS3 si joaca ori pe PC sau XBox 360.

Finala s-a disputat intre mine si TwinTrigger (care l-a eliminat pe rechinu' in semi's).
    A incercat sa faca counterpick cu Guile dar e un match-up pe care l-am jucat prea mult si nu am avut mari emotii. (thx cristache, meciurile alea cu Guile din SFIV erau bune de ceva) lol

Oricum am izbandit cu greu si am castigat iar asta e ceea ce conteaza, desi am gresit mult dar dupa 7 ore de asteptare plus ca eram rupt de somn, nu am prea putut mai mult (o sa vedeti).

O sa uploadez finala si alte meciuri care au meritat inregistrate pe youtube.

Ca premii, vedeti in poza atasata:
    - un calendar cu SSFIV artwork.
    - revista LEVEL
    - un tricou cu OTAKU Festival.
    - un poster cu Sagat si Ryu la pubertate
    Attached Images Attached Images 15052010007.jpg

5. #405 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Felicitari castigatorului si celor care au participat:applause:. Ma bucur ca a castigat cineva de aici de pe forum

6. #406 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Felicitari campionule! Pare rau ca nu am putut rezista pana la campionat sa-ti fac galerie Oricum se pare ca a mers bine si fara.

---------- Post added 15-05-2010 at 11:06 PM ----------

Frumoase meciurile din seara asta baieti!

GG boga & King

7. #407 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Alecs, ai zis de un jucator de Ryu ca e keyboard warrior.Cum a putut juca pe keyboard?Ca inteleg ca a fost pe SSF4 evenimentul, care nu e pe PC.Sau joaca in general pe tastatura si acum a trebuit sa joace pe pad sau ceva?
    Deasemenea, felicitari, si abia astept sa vad finala pe youtube!

8. #408 SP
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    Alecs, ai zis de un jucator de Ryu ca e keyboard warrior.Cum a putut juca pe keyboard?Ca inteleg ca a fost pe SSF4 evenimentul, care nu e pe PC.Sau joaca in general pe tastatura si acum a trebuit sa joace pe pad sau ceva?
    S-a folosit X-Fps adapter pt tastaturi.
    Nu recomand oricum, sincer sa fiu input lag-ul este destul de mare. :/

9. #409 SP
    Member Aquashark's Avatar
    am fost 2 keyboard warriors in top4 (eu si soze).. adaptorul este al meu si e cam "dodgy to say the least" (mi s-a blocat de 2 ori in semi-finala vs trigger, cred ca s-a supraincalzit sau ceva.. plus ca are un pic de input delay, totusi e mai bun decat nimic pentru cineva obisnuit numai pe tastatura).

trigger si-a luat revansa de la Battlekon Brasov cand l-am batut in sferturi sau ceva
    acum l-a luat pe Guile (cel mai greu matchup al lui Bison) si m-a cam bulversat, al doilea meci eu am ales Fuerte, dar eram prea emotionat sa-l joc ca lumea.. cred ca faceam bine sa raman la Bison si sa incerc sa joc mai adunat si mai calm.

gg trigger! a fost foarte fair play si a fost de acord sa rejucam un meci cand mi s-a blocat tastatura.

also gg duncan, cam aiurea ca am picat chiar asa la inceput si ca a trebuit sa jucam intr-un format atipic (1 game, best of 5 rounds).

all in all, au fost vreo 8-10 jucatori care chiar stiau sa joace ceea ce ma bucura.. si mai ales sunt multumit de faptul ca a castigat colegul meu alecs (Bison army ftw!). bravo!

10. #410 SP
    Senior Member pooaul's Avatar

11. #411 SP
    Member cristian77's Avatar
    Bravo tarane,felicitari!

12. #412 SP
    YouTube - plictisitdevoi's Channel

Nu s-au procesat inca toate vid-urile.
    Enjoy the scrubyness.

Disclaimer: was very tired, hence the scrubby akuma beatdown .

13. #413 SP
    Junior Member duncanstomp's Avatar
    Felicitari alecs pentru castig - good, clean bison.

Si bune jocuri aqua (inclusiv friendly-urile de inainte de campionat).

Ma gandeam ca o sa apuc sa joc mai mult cu amandoi, dar am picat prost in grupe.

Performante surprinzator de bune si de la Soze si Dead.

A fost foarte misto pentru primul meu turneu offline cu jucatori care stiu ce fac. Sper ca numarul de oameni care s-au inscris sa-i convinga pe cei care au timp si resurse pentru asa ceva sa mai organizeze evenimente.

14. #414 SP
    Junior Member doidor's Avatar
    ce ciuda mi-e ca n-am putut veni (extra-hours in weekend ).

Din cate am citit pe-aici se pare ca a fost foarte fain. Felicitari castigatorului @alecs si normal, organizatorilor !!

In viitorul apropiat (luna iulie, dupa ce se termina cu sesiunile / licente / etc.) vrem sa organizam un campionat la CLUJ . As vrea sa stiu cati dintre voi ati fi interesati si daca are cineva vreo sugestie pentru locatie (pentru informatii la zi despre ce o sa fie puteti verifica site-ul).

Am uitat sa mentionez: campionatul va fi de Street Fighter exclusiv (SSF4).

15. #415 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Nice games la concurs guyz. Poate ajung si eu la urmatorul concurs, asa de fun

Congrats 2 the winner!

Liam is a friend of mine, l-am vazut si pe el pe acolo.

Ne gasim din cand in cand la un amic si ne rupe capu cu Ken.

Sper sa mai intru si eu pe seara mai mai jucam ceva online.

Bafta!

16. #416 SP
    Cristache77 vs Daigo

17. #417 SP
    gameinn nu e daigo. Nu stiu exact cine ii, sau Inoue alt jucator bun din JP sau un local (Game Inn) din Japonia unde joaca pros, dar Daigo nu e sigur.

Sick Juri

18. #418 SP
    Junior Member doidor's Avatar
    iaca si a doua parte pt lupta asta:

19. #419 SP
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    gameinn nu e daigo. Nu stiu exact cine ii, sau Inoue alt jucator bun din JP sau un local (Game Inn) din Japonia unde joaca pros, dar Daigo nu e sigur.

Sick Juri
    Mah,eu m-am luat dupa eventhubs,daca ei sunt prost informati,asta e.Tu de unde stii ca nu e Daigo?

20. #420 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Mah,eu m-am luat dupa eventhubs,daca ei sunt prost informati,asta e.Tu de unde stii ca nu e Daigo?
    Este un thread pe shoryuken de vreo cateva pagini in care se dezbatea daca e sau nu daigo. Ultima data cand m-am uitat, concluzia era ca nu e el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 171 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 121 ... LastLast