Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 60 of 171 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 110 160 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #1181 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    I hate you guys!
    Bah...in Canada acolo ar trebui sa nu ai cum sa te feresti de comunitate.
    Credeam ca te vad pe stream acolo la Canada Cup cand au fost Mago si Daigo...sa represent Romanica.

2. #1182 SP
    Poongko s-a intors si nu vrea sa iasa de la masa.

Seth

3. #1183 SP
    Member storm89shadow's Avatar
    superbe meciurile lui Poongko... in special cel impotriva lui Kage (Makoto)...

4. #1184 SP

Uploader comment >
    "One of the top Ken players in Japan moving to Dudley?"

Mike nu prea merge pt el schimbarea.
    Cred ca a vazut un vid cu tine si vrea sa te imite.

Ai ceva de zis inafara de faptul EVIDENT ca Sakura e GODLIKE?

5. #1185 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    They all try, but no one can copy me!
    Semnat, Best Diddles.

6. #1186 SP
    teamsp00ky on Justin.tv

Live @ Final Round Atlanta.

MvC3, SSF4 , BlazBlue , Tekken6 samd

7. #1187 SP
    Member slabunator's Avatar
    Poate e cineva interesat de asa ceva http://www.consolegames.ro/forum/f41...ull-sanwa-ps3/

8. #1188 SP
    Greatest Balrog!!!.

Respect.
    Attached Images Attached Images 150371_122664677795899_122664621129238_150884_2713326_n.jpg

9. #1189 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    De cand alecs s-a dat pe trollat (Balrog style ) si eu am lasat-o moale cu SSF-ul vad ca s-a stins flacara pe aici...

Totusi avem Battlekon pe 26. Ne vedem pe acolo. Nu m-am hotarat daca particip in concurs, de fun asa
    In rest, toata activitatea s-a mutat pe thread-urile de MCV3 si MK.

Ce pot sa zic, cam trist dar asta e, fiecare cu ce-l doare in final. Prea tare SSF-ul ca joc dar nu-i pentru noobs ca mine
    Motiv pentru care m-am hotarat ca nu mai joc pana nu-si ia Liam consola.

Poate ma incumet la Battlekon totusi.

Cu alte cuvinte, comunitatea SSF4 din acest moment este intr-o stare de ragasire sufleteasca profunda si se pare ca majoritatea se regasesc in alte jocuri. Cam trist...

10. #1190 SP
    Daca v-ati mutat pe MK....

11. #1191 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Stai sa apara jocul, demo-ul e un fel de amagire asa.

Cu toate ca probabil ma voi da pe MK, ramane si SSF-ul la suflet pentru ca chiar imi place! Din pacate I suck at it big time...

12. #1192 SP
    Asta nu inseamna ca o sa se "strice" comunitatea IMO.

Tot o sa mai existe "meet-ups" unde o sa jucam cat se poate si de toate. (SSF4, MK9, MvC3)
    Este si va fi o perioada bogata pt. entuziastii genului, o perioada de care nu putem decat sa profitam.

Cat despre schimbarea pe alt joc nu stiu ce sa zic.
    Ori il joci calumea pana la capat ori nu, pentru ca ajungi sa amesteci lucrurile si dupaia nu faci nimic la nici o "disciplina".

Pana si Justin Wong de ex. recunoaste ca nu mai are treaba cu SSF4 dupa atat MvC3 (it's pure crack).
    Deci va hotarati bine ce faceti in legatura cu schimbarile.

SSF4 si in general seria SF cere timp si dedicare pentru a ajunge sa fii decent (cel mult).
    Training time calumea in sensul ca intri in training si repeti un BnB combo de n de ori, dupa care urmeaza match-up knowledge pe care il culegi de pe marile forumuri...SRK de ex.
    Asta asa in mare pentru ca mai exista si bariera executiei, dar ea depinde in mare de char-ul pe care il joci si de ce nu, stilul tau de joc.
    And last but not least...inclinatia (nativa!?) a unui individ catre acest joc, aici ma refer la reactii, citirea oponentului, adaptarea stilului de joc, mind games - calitati care intr-adevar se pot dovedi/exersa cu timpul dar totusi trebuie si acea inclinatie nativa.

Minimize de ex nu prea mai joaca dar ne face si asa pentru ca nu are neaparat nevoie de godlike execution si ce mai tine de training.
    He has dem born SF skills.

All in all, ca sa termin cu vorba lunga.
    SF e un joc care necesita munca si knowledge pe care il iei in parte de pe internet (youtube. SRK) dar si playtime intens cu diferiti oponenti/caractere, ceea ce incepe sa se formeze si la noi aici in Bucuresti cu reuniunile periodice pe care le facem.

Nu ramane decat sa ne incapatanam si sa reusim sa ridicam nivelul de joc pe cat se poate.
    Don't give up so easy Bozy si ceilalti.
    Acum cand scena incepe sa se formeze noi ne lasam?....hell acum devine totul mai interesant (new challengers)
    Ti-am zis de multe ori pick a char si nu renunta, alege pe cine vrei de 9999999 de ori nimeni nu zice nimic.

Incearca sa vezi o infrangere ca pe o lectie unde inveti din greseli. (m-a "trollat" cristache in vanilla cu lame Guile vs Bison de mi-au sarit capacele dar invatam din meci si treceam mai departe).
    Stiu, toti avem "salty" moments si o sa avem dar trebe lasate deoparte.
    Am jucat SF4 cateva luni bune, pana sa vad ca apar cateva meciuri castigate cu Bison si nici acum nu ma consider decent. (pro pt. Duncan )

Asa ca mai ganditi-va inainte sa ziceti ca faceti schimbarea.
    SF4 a unit ce avem noi acum, si tot el va ramane main event pentru intalnirile noastre.

So FIGHT, GAME ON , GET BUSY in dat training room.

Si inainte ca Mike sa bitch about it.
    CJ Truth are 13 ani si uite ce face > Justin.tv - googlemyname's channel - CEO CJ Truth Reverse OCV at Final Round

"You are mentally weak @ this game"

Un articol pe SRK despre cum se poate crea o "scena locala" > Shoryuken - Console Combat - Creating a Local Scene

LE: am mintit la partea cu vorba lunga.

13. #1193 SP
    Member Aquashark's Avatar
    well said.

14. #1194 SP
    tare pledoaria lui Alex ... Are dreptate baiatul. Eu am patit-o ca m-am aruncat pe mai multe genuri de fighting-uri si nu am reusit sa excelez la niciunul. Astept mk si dupa o sa incerc sa ma decid intre el si ssf4. keep up the good work boyz P.S. : e careva interesat de jocul MvC 3 pentru Ps3 ? ... vreau eu sa-l vand. L-am folosit doar 1 h Poate ma sustineti si pe mine cu un comm pe bazar.. am deschis un thread si vreau sa scap de cateva din jocuri

15. #1195 SP
    De fapt chiar sunt de acord cu ce zice Alecs, doar ca bariera executiei tot este prea mare oricat de mult stai in training.Asa ca trebuie sa cauti alternative, si cel mai bine sa te reduci la ceva mai simplu.Cand pierd pe pielea mea , tot respectul pentru adversar.Cand stiu ce trebuie sa fac si tot pierd ca "am fost cu 1 frame pe langa" nu mai e OK.Dar intentia acestui post nu e de a trolla.Sunt true facts.
    De acord cu restul.

16. #1196 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Ba nene, am dat cu capu-n stick de draci acum cateva seri cand m-a batut Duncan fara numar pana mi s-a imprimat forma unui buton pe crestetu capului

Asa cum am mai zis, imi place foarte mult SSF. Da, nu prea-mi place sa stau in training si nici timp foarte mult nu am si ma enervez foarte usor... Alecs le zice foarte bine mai sus si multam de incurajari apropo

Nu se sparge comunitatea, ce-ai? Tocmai ne-am strans si ne vom strange si mai multi, indiferent de ce vom juca in viitor. Conteaza ca mai legam si cate o tovarasie asa la meetings, pe langa faptul ca ne jucam in blana

Maine poate mai bag la un SSF ca sincer mi-e pofta. Doar ca tre sa fiu mai relaxat si odihnit...

Asa ca ne vedem online

17. #1197 SP
    cel mai important e sa joci mai mult cu oameni de nivelul tau si sa progresati impreuna.. altfel poate deveni frustrant/descurajant

18. #1198 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Din seara asta il avem oficial si pe Liam in clubul consolistilor, isi ia PS3!!!

Deci back to SSF for a while

19. #1199 SP

20. #1200 SP
    Eu unu vreau sa ma bag la Battlekon pentru SSF4. Cine se mai anunta ? si daca poate cineva sa dea cateva detalii, gen locul unde se tine si in ce consta inscrierea ? eu unu n-am mai participat pana acum. Mi-ar placea sa intalnesc toata gasca acolo, avand in vedere ca la ultimul team-building nu am putut veni.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 171 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 110 160 ... LastLast