pai scrie acolo detaliile de insciere.. in program
te inscrii pe loc intre orele alea
venim mai toti de la team building.. be there!![]()
pai scrie acolo detaliile de insciere.. in program
te inscrii pe loc intre orele alea
venim mai toti de la team building.. be there!![]()
Deci ne vedem la universitate la metrou si ne plimbam de incalzire si caterinca pe jos sau aveti alte variante de ajuns acolo?
Lord, te sustinem sa ajungi in finala. S-ar putea sa aveti toti o sansa de data asta, inca nu m-am hotarat daca ma inscriu sau nu![]()
Cine doreste antrenament pentru Battlekon sunt disponibil astazi dupa orele 17:00 . Preferential pot folosi orice caracter pentru care doriti sa invatati matchup'ul.
Partea cea mai buna : este gratis![]()
diseara facem un "dans in familie" ? pe la 20-20:30 sper sa fiu on
diseara sper ca intra si liam in marea familie![]()
GG guys a fost un event deosebit.
Fantomel a iesit invingator dupa niste meciuri frumoase cu Poke in finala.
Eu am iesit ca un amarat de "pot monster" pe un loc derizoriu si bine meritat.
Videos will follow pe channel-ul meu.
Imi cer scuze daca nu am putut oferi coverage video 100% al campionatului dar era destul de aglomerat si la toate station-urile se petrecea ceva.
Inca odata, GG fantomel00, poke, duncan, ded si da TU mike.
Sper sa ne vedem la un offline saptamana viitoare fara mari absente.![]()
yeah, gg! finala a fost disputata si victoria lui fantomel pe deplin meritata.
pacat ca in Winners Finals am jucat ca o cizma, incercand si un counter pick nesimtit (scrubby) cu Honda care mi-a iesit incredibil de praf.
fantomelu' is my demon from now on
au fost in total 26 de participanti la SSF4. some decent fight change to be had
gg pentru toti cei cu care am jucat in turneu (arefs, kyo, ded, duncan, ded again in Losers Finals - twice the gg's)
formatul a fost cam dubios cu primele 2 runde eliminatorii. au plecat acasa jucatori care meritau clar sa se claseze mai sus sau macar o a doua sansa (testament, lord, EG smileymike, bozy) :<
locatia e ok, cam intuneric inauntru si preturi cam mari, iar unele console n-aveau sunet. un plus a fost retroproiectorul, insa mai mult de efect pentru ca n-am fost asa multi incat sa fie chiar de folos. am inteles de la organizatori ca spatiul a fost obtinut gratis, asa ca nu pot sa ma plang mai ales ca intrarea a fost libera.
urmeaza Marvel astazi, abia astept. o sa fim foarte putini care sa participe (estimez vreo 10), insa dupa o sa jucam casuals si poate si niste MK9 demo.
Bookmarks