Sa imi spuneti in ce zi si la ce ora vati hotarat ptr offline...sar putea sa mai aduc un om sau doi in plus...si voi avea cu cine sa joc MK daca ii corup![]()
Sa imi spuneti in ce zi si la ce ora vati hotarat ptr offline...sar putea sa mai aduc un om sau doi in plus...si voi avea cu cine sa joc MK daca ii corup![]()
Willkommen > Arcade Shop - Automatenspiele und Zubeh�r
Daca tot comanzi piese & sh!t nu joci?
La un offline ceva, cu noi...ne plac fetele stai linistit!![]()
"Arcade Challengers" Costume Pack Hits Super Street Fighter IV Arcade Edition | Siliconera
Au aparut pe Ps Store costumele pentru ''Arcade challengers'' si sunt f tari. Eu unu le-am luat si pot spune ca cele ale lui Evil Ryu sunt bestiale !
Ce costume de cacao.Lu' Evil Ryu i-a murit frizeru si Oni se sparge in lupta.Ce prostii.Sunt dezamagit, de Capcom, si de toata lumea.
Ati vazut noul costum al lui Ken ?nu inteleg ce fustangiu a ales modelul pentru pantalonii aia strampti si coama
la fel si pentru Evil Ryu care are plete
![]()
Evil Ryu, prima poza din stanga, costumu e genial! de restu nu prea ma intereseaza
si FuriaAlba eu nu stiu ce te oftici de costumu ala la Ken, mie cel putin imi place, si pe langa ala de cowboy...its waaaay better
am migrat pe PC, online-ul e mai bun ca pe PS3 si mi-e mult mai accesibil jocul
ne vedem la SF3 Online Edition sau SF x Tekken![]()
nigga trollin'
Ca tare greu e sa apesi pe butonul de on off la PS3.
Cu multitasking-ul pe PC te inteleg e PIESA! (got to have it too)
Oricum...
BOW TO THE MACHINE!!!
Bookmarks