Poongko EVO attendance
Este cineva surprins ?
Poongko EVO attendance
Este cineva surprins ?
A trecut si weekend-ul asta, gata cu munca...
So who's up for an offline trolling session next Saturday?![]()
cum ramane cu intalnirea? ne vedem sambata sau nu? as prefera sa stiu pana miercuri daca ne strangem la un offline , in caz contrat nu apar , imi fac alt program
Ne vedem clar.
Pana acum, din discutii, avem asa prezenti:Astept confirmari si de la restul, Ady, Fantomel, Ded, Gatsu si cine mai vrea. Sa stiu pana miercuri cel tarziu, ca sa vedem cate console luam.
- eu
- Radu
- Alecs
- Poke
Doresc sa imi confirm prezenta ptr weekndul acesta..la offline.Dupa cum am mai spus...daca nu am cu cine sa joc Mortal voi veni doar ca spectator.Cand hotarati ziua si ora anuntati va rog.
PS : posibil sa mai aduc 1 - 2 persoane cu mine,in afara de Ady
Ziua este sambata, ora clasica 12:00.
Update participanti:Alecs vorbeste si cu Fantomel sa vada daca e plecat sau nu in concediu. Eu incerc sa dau si de DED.
- eu
- Radu
- Alecs
- Poke
- Liam
- Remus
- Ady
- Gatsu (may spectate)
In conditiile de fata, daca Gatsu mai vine cu cineva si vin si Fantomel si DED suntem cam 10. Ar merge toata sala aici (4 console), asta doar daca stati full time ca sa fie ocupate consolele. Daca insa Gatsu vine spectator si nu vin Fantomel si DED ramane sa ne hotaram intre 2 sau 3 console.
Stiu ca e offtopic , dar ca sa nu mai deschid alt thread (majoritatea care jucati jocuri gen fighting sunteti aici) , ce monitor imi recomandati pt.ps3 .
maxim sa zic 700 de ron ( mai urmeaza un figtstick) precizez ca monitoru il voi folosi doar la jocuri gen SSFIV , MK... ocazional un uncharted ceva.
Ok, pentru ca folosesc PS3 doar pe monitor o sa incerc sa iti recomand urmatoarele:
Cel putin 24 inch - sa suporte rezolutia de 1900x1200 , deoarece rezolutia maxima a ps3-ului (1080p) este 1900x1080.
Majoritatea monitoarelor au aspect ratio de 16:10 , tu ai nevoie de 16:9 , gasesti si monitoare asa insa nu foarte multe. Daca iti iei monitor 16:10 asigura-te ca are optiune de schimbat aspect ratio la 16:9.
Intrare HDMI - (nu neaparat daca monitorul nu are boxe integrate, sau mufa jack pentru casti) dar daca nu are HDMI trebuie sa te asiguri ca e HDCP compliant (majoritatea sunt in ziua de azi)
Timp de raspuns cat mai mic (foarte important, mai ales la jocuri de fighting)
Nu cunosc preturile la monitoare, vazusem intr-o reclama ceva nou de la Asus , poti incepe de acolo.
Bafta!
OhaiAm vazut acum SMS-ul scuze de delay, aveam casa vraiste de cand au montat niste oameni de la primarie "gratuit" niste termopane cu RANGA si tot repar de o saptamana. In weekendul asta voi pleca din Bucuresti asa ca nu pot sa ajung.
Si ca tot suntem pe threadul de SSF4, sa mentionez si eu o parere (acum ca tot plec si nu ma puteti prinde sa ma ardeti pe rug ^_^). Eu cred ca Yun scoate in evidenta fix esenta acestui joc:
1. Footsies Footsies Footsies
2. knockdown
3. crossup spam spam spam spam spam spam knockdown (very difficult spamspamspamspam, cu links, taiwan crap, cyborg facut in eprubeta stuff, but still).
4. repeat from 3
5. ....
6. Profit by SELLING YOUR GAME
hahahha ce hit & run ne-a tras Swingy!
Te asteptam la offline sa ne arati cum se face treaba cu Yun.
O sa ai o surpriza cand o sa vezi ca ti-o iei si de la Hakan.![]()
Probabil este frustrant sa nu poti juca cel mai competitiv joc de fighting la ora actuala , asta in cazul in care te crezi un jucator decent de fighting games.
I feel your pain tho..
Bookmarks