eu nu mai pot sa vin. pleaca sora mea la master din tara si doar weekendul acesta pot sa ma mai intalnesc cu ea![]()
eu nu mai pot sa vin. pleaca sora mea la master din tara si doar weekendul acesta pot sa ma mai intalnesc cu ea![]()
![]()
![]()
Bafta la master si asl plm?
O sa documentam intalnirea to the best of our possilibilities!
@twinfreeger OMGWTFBBQ si-a facut cont trigger let the trolling begin!![]()
pot sa va las placa de captura ca sa salvati ceva meciuri daca doriti. va trebuie un hdd extern totusi. merge si pe usb fara alimentare separata
Care aveti un HDD extern pentru captura?
@ DED fantomel tot emo este? macar la moartea comunitatii sa asiste!
---------- Post added 21-03-2012 at 01:22 PM ----------
Ask for help (external HDD aka on the move pr0n) = thread dies out.
Deci sala e rezervata cu 4 console. Suntem cam fix 2 pe consola, deci stam linistiti
Poate fac rost de HDD extern, desi nu promit.
Eu incerc sa aduc la KOF, dar nu depinde de mine sa ii scot din casute.
@ Ded ne-ar trebui ceva ~ 200GB sper ca e ok si iti multumim, esti SIMPATIC!
Umbla vorba ca l-ai amenintat telefonic pe Poke in legatura cu SFxTk(te-as ruga ca acele amenintari sa fie redirectionate cate cookie monstru da?
)
GG
Nu cred ca merita sa ma provoace sunt prea free la jocul asta stricat ...
ps: ar fi fain sa ne strangem mai multi sa jucam 2 vs 2
ok alex 1tb e ok sa fie hardul?
hai in seara asta monstrule sa jucam amical niste kof 13..astept un raspuns..
pe poke am eu de batut la el amical...![]()
Pentru tine probabil ca da
GGPO based rollback netcode, dar cam de 9999999999999 de ori mai praf. (SFxTk online poate sa moara in chinuri)
AE netcode si gata sa fim sanatosi cel mai echilibrat.
@ Ded foarte bun asa sa fie!
---------- Post added 22-03-2012 at 06:41 PM ----------
2nd Topanga Charity Cup tournament announced, current team listings, Daigo using Ryu
Imi place cum Daigo spune ca va folosi Ryu in acest campionat din moment ce nu mai ia in serios char-ul! haha (DA joaca Yun acum ca si main)Topanga announced that they're holding a charity Super Street Fighter 4 Arcade Edition v2012 tournament on April 8, 2012. This will be a 5v5 event and host some of Japan's top players. A 1,000 yen (about $12 USD) entry fee is required per person as a donation, which will go to charity.
Here's a current breakdown of known teams. � Sako, Haitani, Uryo, EG|Momochi, YHC-Mochi
� MCZ|Daigo Umehara, Fuudo, MCZ|Tokido, MCZ|Mago, Bonchan
Other players like Kazunoko, Nemo, Acqua, MDR and Machabo are also expected to participate.
According to Beast Note, Daigo said he will be using Ryu in this tournament, since it is a charity event, as he's not serious about this character.
The last Topanga Charity Cup raised over 760,000 yen (over $9,000 USD) for Japan's Red Cross in an effort to help the tsunami/quake victims.![]()
Am jucat dude offline 2v2 cu smileymike,hydra si ares si pot spune sincer ca e BESTIAL si asta salveaza jocul cu MULT omg e super.
Cel putin la scramble cand s-au trezit cu grappler team si eu cu ares aveam Ryu x Sagat = Morrigan
Asta astept si eu cel mai mult la offline = SA ADUCETI USB HUBS GUYS!
USB hubs? Imi place cum mereu dai in stanga si-n dreapta. Eu n-am de unde sa iau asa ceva, ia mai fa si tu rost.
da' chiar are cineva USB hubs?? se gasesc la altex, emag and ****
Hub Hama 4 port USB 2.0, negru 39776 - eMAG.ro
Hub USB 4 porturi USB 2.0 | conectica.ro
sa cumpere careva mai priceput 2 bucati si impartim costul daca e
Bookmarks