Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 141 of 171 FirstFirst ... 41 91 131 139 140 141 142 143 151 ... LastLast
Results 2,801 to 2,820 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #2801 SP
    Member Aquashark's Avatar
    te apara ded ca altfel chiar ar ramane total fara competitie in MK

edit: eu zic sa mutam discutiile astea pasionale pe thread-ul de SF x Tekken
    sa aranjam un dream match pe forum: monstrul vs swingshot!

2. #2802 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Nice 1
    Adica daca il bat pe monstrul la SFxT nu voi mai fi batut cu pietre cand zic ceva de SF?

Mie imi plac astea:

3. #2803 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    M-am referit la faptul ca si DED a fost eliminat repede in acel concurs , dar faptul ca am iesit repede, pe mine m-a pus in necunostinta de cauza .

E f bine ca joci SF4 , dar numai critici ? eu ce sa inteleg cand joci un joc la care aduci doar ironii ... ca te doare.
    Nu cred ca s-a pus vre-odata problema despre experienta pe forum , pentru ca de asta ai mai multa decat mine in ultima jumatate de an. Este vorba doar de experienta de joc si daca joci Sf4 joaca cu noi, cei de aici. Nu este un joc de orgolii , nu stiu sa se fi suparat cineva de aici cand a luat bataie sau a batut ,cu exceptia lui gugustiuc poate ( no, serios acu' , ce e ala un gugustiuc ? ) insa poate deveni deranjant la un moment dat cand ramai setat pe "bitching mode" . Get off , get game , have fun !

4. #2804 SP
    Pai DED a plecat atunci pt ca i-a fost promis un PS3 daca pierde intentionat
    Intr-adevar I spoke out of my @$$ on that one dar ma refeream la faptul ca acele combouri de 50% nu au nici o legatura. Si eu pot da 80% combo cu Cyrax dar nu intotdeauna castig pentru ca in MK cel putin este foarte greu sa incepi un combo vs un adversar experimentat.

Nu am numai pareri proaste de SF, dar cele bune deja se stiu. Finisare majora, multe optiuni, etc, etc, n-are rost sa le repet avand in vedere ca aici suntem toti de acord.

Eu cand joc Abel incerc intentionat sa nu fiu tras in the jumpin game si este foarte greu, dar nu imi place sa topai pe acolo incontinuu si pierd multe meciuri din cauza asta. Inca mai sper sa gasesc un stil de joc care nu se bazeaza pe asta Deasemenea la AE joc Hakan pentru ca imi place ideea la nebunie.

Nu a fost niciodata vorba de orgolii de win/lose, altfel toata lumea ar juca jocurile la care numai castiga, ceea ce e absurd.

P.s. mai vreau gugustiuc rage, mai aveti?

5. #2805 SP
    Member monstrul's Avatar
    Quote Originally Posted by Aquashark View Post
    te apara ded ca altfel chiar ar ramane total fara competitie in MK

edit: eu zic sa mutam discutiile astea pasionale pe thread-ul de SF x Tekken
    sa aranjam un dream match pe forum: monstrul vs swingshot!

imi pare rau dar m-am retras... si oricum eram prea fraudulent cu Nina.

6. #2806 SP
    Daca joci SfXTekken te poti antrena cu mine inainte sa joci cu Monstrul , am avut Ps3-ul unui prieten un weekend si mie mi-a placut jocul ( sub SF4 pt ce ma intereseaza pe mine dar jucabil). Cred ca pot sa iau din nou consola cateva zile daca e ... vad ca majoritatea de pe aici si-au vandut SfxTekken , pussies !

7. #2807 SP
    Sa inteleg ca nu o sa se inscrie nimeni la otaku la SFxT?
    Eu ma voi baga la SF, poate apuc sa spamez pe cineva de viu!!! cu hakan pana sunt scos. SfxT nu am jucat pt ca nu am jocul inca, am avut o suma limitata de bani si am preferat sa iau soul calibur 5 (ala da, e jocu meu de fanboy nu mk ).

8. #2808 SP
    Junior Member twintrigger's Avatar
    M-am antrenat in munti, am barba si chelie (shoutouts to SwingShot!) BAT TOT! Lemme at 'em! In weekend faceti vreo intalnire la games?
    @Minimize: un gugustiuc este un porumbel

9. #2809 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Daca joci SfXTekken te poti antrena cu mine inainte sa joci cu Monstrul , am avut Ps3-ul unui prieten un weekend si mie mi-a placut jocul ( sub SF4 pt ce ma intereseaza pe mine dar jucabil). Cred ca pot sa iau din nou consola cateva zile daca e ... vad ca majoritatea de pe aici si-au vandut SfxTekken , pussies !
    Da un semn, mai joc si eu.
    De fun, nu de alta.

10. #2810 SP
    Member monstrul's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Sa inteleg ca nu o sa se inscrie nimeni la otaku la SFxT?
    Daca reusesc sa ajung ma voi inscrie.Stie cineva o lista de jocuri pentru anul asta?

11. #2811 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    LOL nici nu a fost anuntat hold on the hype guys!

@freeger nu mai avem sala de intalnire...doar daca nu a cumparat-o cineva de la fostul owner si a redeschis-o....

12. #2812 SP
    Inca ne decidem. Dar in principiu vor fi SFxT, Socal5, UMVC3, KOF13, pentru ca ar fi prima oara la o conventie.

13. #2813 SP
    Junior Member gatsu10's Avatar
    Quote Originally Posted by twintrigger View Post
    Inca ne decidem. Dar in principiu vor fi SFxT, Socal5, UMVC3, KOF13, pentru ca ar fi prima oara la o conventie.
    Daca la KOF13 vor fi mai mult de 10 oameni eu sunt multumit (cu toate ca ma cam indoiesc)..pacat ca stiu deja cine castiga si anume D.D ... si nu,nu este vb despre Dan Diaconescu.

14. #2814 SP
    Mai sunt oldschool dudes precum Naza si altii pe care-i asteptam la KOF13 si nu numai.

15. #2815 SP
    Stai asa ati scos deja tekkenul si street fighterul din grila wtf ma duc repede afara sa caut meteoru ca acu vine...

16. #2816 SP
    Junior Member gatsu10's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Stai asa ati scos deja tekkenul si street fighterul din grila wtf ma duc repede afara sa caut meteoru ca acu vine...
    sunt prezente ambele man...doar ca pe acelasi disc

17. #2817 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Nu e aceeasi treaba, iar decizia sa scoti SF4 e cam un fel de manipulare Basista.

18. #2818 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    S-a scos SF4? Baieti, aplicati tactica fantomel.
    O sa presupun ca a fost typo.Faceti si voi SFxT-u pe teams, ca asta e formatul jocului in general si e singurul mod in care jocul e chiar fun (trebuie sa recunoasteti toti haterii ca atunci cand sa jucat 2v2 la offline chiar era fun).La statia unde se juca 2v2 ne durea burta de ras, iar la statia unde se juca 1v1 ploua cu organe genitale adresate mamei adversarului.
    Dupa care puteti uita.

19. #2819 SP
    Member Ares's Avatar
    stiti ce este cel mai funny din punctul meu de vedere?
    demonstram inca o data ca fiind romani nu putem sta mai mult de 3 ore in acelasi loc fara sa ne ....intepam

keep walking ,johnnie walker

20. #2820 SP
    numai la noi se putea scoate SF4 dintr-un eveniment de fighting . I'll totally be there ...totally !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 141 of 171 FirstFirst ... 41 91 131 139 140 141 142 143 151 ... LastLast