Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 171 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 ... LastLast
Results 2,761 to 2,780 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #2761 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    WOW...daca are sange este pt maturi BEST GAME EVER!!!
    Ahahahhaa genial omule, story si grafica sunt lucrurile cele mai minore pe care le cauti la un fighting game cand vrei sa il iei in serios.

Nu ti-a placut probabil pentru ca erai gratuit la StreetFighter...most likely!
    Dar bine ca ai venit sa ne inveti ce e bun in viata!

@DED - ia-i ID-ul si invata-l minte putin pls.

@ ****ING ON TOPIC!

2. #2762 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Am jucat mk de cand era pe Atari 2600 si a fost tot timpul fun... acum ca am incercat mk9 mie se pare cel mai bun joc.La inceput am crezut ca e mash random rahat de taur.
    Am crezut ca e o problema cu jocul, dar mi-am dat seama ca defapt nu intelegeam eu viziunea lui Ed Boon.Intradevar sa meshui teleport de 0 frames cu raiden sau sa te invarti cu spin lao si sa sari tot timpul cu picior mare este dificil si necesita skill.
    Problem cu online-ul sunt peste tot, dar nu conteaza ca oricum nu il joaca nimeni.Probleme sunt si cu offline dar iar nu conteaza ca oricum s-a lasat toata lumea inclus oamenii care au castigat campionate.

3. #2763 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Smileymike101 View Post
    Am jucat mk de cand era pe Atari 2600 si a fost tot timpul fun... acum ca am incercat mk9 mie se pare cel mai bun joc.La inceput am crezut ca e mash random rahat de taur.
    Am crezut ca e o problema cu jocul, dar mi-am dat seama ca defapt nu intelegeam eu viziunea lui Ed Boon.Intradevar sa meshui teleport de 0 frames cu raiden sau sa te invarti cu spin lao si sa sari tot timpul cu picior mare este dificil si necesita skill.
    Problem cu online-ul sunt peste tot, dar nu conteaza ca oricum nu il joaca nimeni.Probleme sunt si cu offline dar iar nu conteaza ca oricum s-a lasat toata lumea inclus oamenii care au castigat campionate.
    Original postul, ca intotdeauna.

4. #2764 SP
    Multumesc, orice pentru fani.Daca ti-a placut, dami "thank you" si like pe facebook.
    Chiar daca Joe o fi zis "one of the best", MK nici daca ar fi singurul fighting game din lume tot n-ar fi one of the best.

5. #2765 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Multumesc, orice pentru fani.Daca ti-a placut, dami "thank you" si like pe facebook.
    Chiar daca Joe o fi zis "one of the best", MK nici daca ar fi singurul fighting game din lume tot n-ar fi one of the best.
    Nu e asa rau, precum aparent crezi.evo 2011 was hype

6. #2766 SP
    Mai ales cand a BOOOO-it tot crowdu si au scandat in cor "MK sucks" cand au anuntat ca urmeaza top8-ul la MK.

Mentatatatatatatataatatatalor lurking the thread, incercand sa ma invete ca orice alt joc este de bebelusi, mai putin MK destinat doar adultilor seriosi si care se respecta.

7. #2767 SP
    Junior Member iori2k9's Avatar
    Gata baieti!
    pe cine trebuie sa bat la mk9?
    dati un id si discut cu el.........
    cine va supara la mk9?
    astept un raspus........
    VA salut!

8. #2768 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Intradevar sa meshui teleport de 0 frames cu raiden
    Dude chestia aia e atat de avansata incat nimeni nu o incearca, de FRICA. Nu are nimeni stomac atat de puternic sa faca asa ceva...nici nu e de glumit cu asta. Din aceasta cauza toti se duc la street fighter, chestiile sunt muult mai lejere acolo.

9. #2769 SP
    Mentatalor are stomacul pentru orice tactica.Atata numa sa fie de adulti, nu pentru bebelusi, ca SF.

---------- Post added 22-04-2012 at 05:27 AM ----------

10. #2770 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    AM nevoie sa marturisesc ca MENTATALOR sunt tot eu, dar cu alt account. Am intrat sa mai reaprind trezesc spiritele pe aici ca adormisera .

11. #2771 SP
    Pppppppai Mike si-a luat warn ca vroia sa faca acelasi lucru, pentru clona!

12. #2772 SP
    Pai da dar nimeni nu poate face asocierea dintre Mentatalor si Minimize.E GENIAL!

13. #2773 SP
    Eu cred ca ne trolleaza ca are 50 si ceva de posturi cu acel cont.

Dar plusez eu cu ceva drama aici (NSFW):

Thx goes to aquashark!
    Attached Images Attached Images this_is_delicious.png

14. #2774 SP
    Yam
    Attached Images Attached Images gugushtiuc-best.jpg

15. #2775 SP
    Member Aquashark's Avatar

16. #2776 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Ce face copiii? Am intrat pe thread-ul asta sa vad ceva de sf sa-mi vina cheful sa cumpar vs teken dar sincer nu pot trece de grafica-parca e tot aia de 20shde ani -asta e parerea mea! Imi era dor sa joc cu bison(maiorul ii ziceam),guile,sagat sau vega dar ce naiba...cand vad cum arata ,,desenate'' in ..2012 ..

17. #2777 SP
    Da, pentru ca si acum 20 de ani fighterele aveau grafica 3d foarte buna.

18. #2778 SP
    Member snk2's Avatar
    Imi aduc aminte cand in '95 un prieten mi-a zis ca nu-i place Street Fighter Alpha, pentru ca e "desene animate".Fun times.

19. #2779 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by MENTATAL0R View Post
    Ce face copiii? Am intrat pe thread-ul asta sa vad ceva de sf sa-mi vina cheful sa cumpar vs teken dar sincer nu pot trece de grafica-parca e tot aia de 20shde ani -asta e parerea mea! Imi era dor sa joc cu bison(maiorul ii ziceam),guile,sagat sau vega dar ce naiba...cand vad cum arata ,,desenate'' in ..2012 ..

Attached Images Attached Images eb6.jpg

20. #2780 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Am ras cu lacrimi la rage-ul acela cu gugushtiuc. Not sure if fake dar mai vreau.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 139 of 171 FirstFirst ... 39 89 129 137 138 139 140 141 149 ... LastLast