Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 5 of 171 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast
Results 81 to 100 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #81 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    De ceva vreme am auzit de SF4 ca a aparut pe console si PC,dar nu prea i-am dat importanta,desi cand eram mai mic eram innebunit dupa jocul acesta.Credeam ca e un rip-off de zile mari,dar astazi cand am avut ocazia sa testez jocul la o ruda(ce-i drept pe PC),m-a lasat masca si ma gandesc serios sa-l cumpar.Am cautat ceva detalii pe net si am vazut ca trebuie sa apara Super Street Fighter in mai,ca exista aceste Fighting Sticks si etc.Eu nu ma gandesc la performante,vreau doar sa ma joc si sa mai si castig daca se poate din cand in cand ,asa ca se merita sa mi-l cumpar si sa-l joc cu un controler obisnuit de PS3?Sa astept SSF4 sau sa cumpar direct SF4?Am postat in threadul corect?
    Daca mai poti sa astepti inca 3 saptamani ia direct SSF4. Jocul poate fi jucat fara probleme din controller, problema este ca daca te prinde si vrei sa joci din ce in ce mai bine ai nevoie de un fighting stick. Jocul asta e facut special pentru a fi butonat cu asa ceva. Casual merge si din controller (sunt profesionisti care-l joaca asa) dar ajungi la un punct in care nu mai poti progresa fara un arcade stick *desigur exista exceptii.

Eu zic sa-l iei prima data, sa-l joci, sa vezi daca-ti place si daca o sa ajungi sa zici "Ok miscarea asta nu o pot face din controller oricat m-as chinui" atunci cumpara un arcade stick.

Bafta si indiferent de decizie, te asteptam online

2. #82 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Pai,o sa mai astept,avand in vedere ca imi vine BC2 in cateva zile.Chestia e ca am vazut in Command List in training Super Combo si Ultra Combo si nu pot in nici un fel sa fac miscarile acelea din tastatura si nu vreau sa intalnesc problema asta si la controlerul de ps3.Chit ca merge doar ,sa zicem,unu dintre combouri,nu ma deranjeaza.Mersi pentru informatii .

3. #83 SP
    Hmm... combourile si special moves la seria street fighter sunt chiar usoare comparativ cu alte fighting games.
    Folosing controllerul poti sa joci cu D-padul, ori cu analog stickul ( ca un mic arcade stick).
    Super Combo - tastatura sau D-pad = (sageata jos + sageata dr/stg) x2 + punch/kick. - doar in momentul in care toate cele 4 patrate de jos sunt pline si apare cuvantul super.
    Ultra Combo - tastatura sau D-pad = (sageata jos + sageata dr/stg) x2 + toate 3 butoanele de punch/kick. - doar in momentul in care se umple peste jumatate cerculetul din josul ecranului.
    Iar din analog stick/joystick semicerc dr/stg + butoanele de mai sus.

4. #84 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Arcade version of SSF4 announced

Ar fi fost greu de inghitit de catre japonezi (si nu numai) sa nu poata juca ssf4 pe arcades.
    Nimic despre PC release, inca.

5. #85 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    lol
    Attached Images Attached Images cuefm.jpg

6. #86 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Arcade version of SSF4 announced

Ar fi fost greu de inghitit de catre japonezi (si nu numai) sa nu poata juca ssf4 pe arcades.
    Nimic despre PC release, inca.
    Felicitari Capcom,era pacat sa nu vedem japanese pros jucand Juri . PC,parerea mea,ca nu va exista SSF4

7. #87 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Hmm... combourile si special moves la seria street fighter sunt chiar usoare comparativ cu alte fighting games.
    Folosing controllerul poti sa joci cu D-padul, ori cu analog stickul ( ca un mic arcade stick).
    Super Combo - tastatura sau D-pad = (sageata jos + sageata dr/stg) x2 + punch/kick. - doar in momentul in care toate cele 4 patrate de jos sunt pline si apare cuvantul super.
    Ultra Combo - tastatura sau D-pad = (sageata jos + sageata dr/stg) x2 + toate 3 butoanele de punch/kick. - doar in momentul in care se umple peste jumatate cerculetul din josul ecranului.
    Iar din analog stick/joystick semicerc dr/stg + butoanele de mai sus.

Thanks.Sigur o sa fie un first-day buy pentru mine .

8. #88 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    PC,parerea mea,ca nu va exista SSF4
    1.L-ai suparat pe Aqua cu asta
    2.Arcade cabinets = PC's http://en.wikipedia.org/wiki/Taito_T..._X.C2.B2_games
    3.A fost un leak facut de acelsi user de pe srk, in speta cel care a dezvaluit prima lista cu noile personaje si care a fost 100% true.A spus ca va fi un SSFIV PC release si a fost banned ASAP :\
    4.Stop hating on the PC m8!

9. #89 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    He's just hating on Aqua!

10. #90 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Bineinteles ca va iesi pe PC, vede cineva vre-un motiv pentru care Capcom nu ar scoate si varianta PC?
    ..thought so.
    Iertati-l pe Cristache, el este prietenul meu dar cateodata ma intreb si eu de ce ii ascult prostiile.

11. #91 SP
    Chiar deloc,doar mi-am spus opinia,cred ca nu au facut mare branza cu SF4 pe PC(din cauza pirateriei),si poate vor tine jocul eclusiv pentru console(mai sare Sony cu ceva la cap,una alta )
    Eu personal m-as bucura sa-l scoata pe absolut toate platformele existente

12. #92 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Ce tare ar fi fost sa poti juca jocu asta cu PS Move

Pana una alta io am hotarat sa ma mai dau luna asta cu sticku CE, iar luna viitoare sa-mi iau un TE round 2 /imi place mai mult ca e full black/. Renunt la modat pentru ca deja a inceput sa mi se para cam mica virgula carcasa de la CE

@andreicristian9 - good choice man

13. #93 SP

Yo **** Marn!!!

14. #94 SP

Yo **** Marn!!!
    Looool,ce .... si-a luat Marn dupa taunt-urile alea,foarte tare,s-a facut de cacao de fata cu baietii

15. #95 SP
    Cateva detalii legat de multiplayerul din SSF4. Ce inseamna exact noile moduri, cum se comporta, daca sunt intr-adevar fun, gasiti totul in articolul de mai jos.
    Super Street Fighter 4 Multiplayer Preview - Shacknews - PC Games, PlayStation, Xbox 360 and Wii video game news, previews and downloads

Iar aici aveti cateva fan made SSF4 constumes + explicatii. Cateva dintre ele sunt superbe. Personal mi se pare ca cei de la Capcom s-au grabit cu costumele, puteau sa faca ceva mult mai frumos. Pana si fanii au facut ceva mult mai frumos.
    Attached Images Attached Images abel_bonus.jpg abel_explications.jpg abel_montage.jpg boxer_explications.jpg boxer_montage.jpg cammy_explications.jpg cammy_montage.jpg chunli_explications.jpg chunli_montage.jpg claw_explications.jpg claw_montage.jpg cody_explications.jpg

16. #96 SP
    ...
    Attached Images Attached Images cody_montage.jpg dan_explications.jpg dan_montage.jpg dudley_explications.jpg dudley_montage.jpg elfuerte_explications.jpg elfuerte_montage.jpg gouken_explications.jpg gouken_montage.jpg guile_explications.jpg guile_montage.jpg guy_explications.jpg

17. #97 SP
    ,,,
    Attached Images Attached Images guy_montage.jpg ibuki_explications.jpg ibuki_montage.jpg ken_explications.jpg ken_montage.jpg makoto_explications.jpg makoto_montage.jpg sagat_explications.jpg sagat_montage.jpg sakura_explications.jpg sakura_montage.jpg viper_montage.jpg

18. #98 SP
    Senior Member Nash's Avatar

19. #99 SP
    Baiat destept Ono,logic si corect tot ce zice,d-aia e si seria SF unde e,datorita lui printre altele
    GG Ono

20. #100 SP

"Don't stop, tiger shots, keep 'em coming, I can block
    Tonight Imma fight til my combo comes out right"

"Top tier and I'm building another massive attack,
    April is here, World Warrior's Back,"

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 171 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast