nu.. mai pica cateva ore destul de rar
acum au avut un security breach nasol de tot, nici ei n-au vrut sa dea mai multe detalii. posibil sa fi fost furate o gramada de date personale printre care si debit/credit card info :/
nu.. mai pica cateva ore destul de rar
acum au avut un security breach nasol de tot, nici ei n-au vrut sa dea mai multe detalii. posibil sa fi fost furate o gramada de date personale printre care si debit/credit card info :/
Confirmati pana acum suntem asa:
Ares, Bozy, Me, Ded(aseara mi-a confirmat), Poke, Liam?
Mai ramane sa aflam de fantomelu si musy? (working on it)
Am vorbit cu fantomel00.
Din pacate nu poate veni sambata - o sa fie plecat din Bucuresti. :/
recapitulam , rechinu` , alecs, ionutz , ded , duncan? , gatsu , ady81 , io , liam ? , swingshot , laurentiu?
am uitat pe cineva?
l-am uitat pe lord, deci si lord
Am vorbit cu Liam, vine in principiu. Pe Musy il aduc cu forta...
Vorbesc si cu Laurentiu, zicea ca vine vineri in Bucuresti si ca vrea sa ne caftim. Deci o sa fim suficienti la MK si SSF.
Cu Lord vorbesc in seara asta, am o treaba cu elOricum, sun azi la sala ca sa stabilesc treaba acolo.
Ne auzim.
confirmati va rog frumos ptr offline , sa stim sigur cine vine si cine nu , mai aducem oameni...etc etc
Deci pana acum avem confirmati asa:Ramane sa vb cu Lord in seara asta si cu Laurentiu. Maine cel tarziu sper sa stiu si de ei sigur.
- rechinu`
- ares
- alecs
- ionutz
- musy
- ded
- gatsu
- ady
- liam
Am vorbit la sala deja, deci e stabilita, sambata de la 12. Ca idee, daca nu ne saturam de MK mai putem ramane cativa pe o consola sau doua si dupa program (dupa ora 19). Dar asta stabilim atunci la fata locului.
Amatori pe aici pe forum?
Bookmarks