Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 67 of 171 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #1321 SP
    Junior Member Hrotghar's Avatar
    Salutare , mar interesa sa stiu cat ma costa un Fight Stick SFIV TE , si daca se potriveste si la MVC3 sau MK .

2. #1322 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Hrotghar View Post
    Salutare , mar interesa sa stiu cat ma costa un Fight Stick SFIV TE , si daca se potriveste si la MVC3 sau MK .
    Un TE costa in jur de 350-400 RON folosit. Merge si la MVC. La MK ar putea fi folosit insa eu unul personal nu recomand. Layout-ul butoanelor de pe TE nu prea ajuta config-ul tastelor pentru MK.

Guyz, noi ne vedem maine la sala incepand cu ora 12:00.

3. #1323 SP
    Member Aquashark's Avatar
    vin, vin

4. #1324 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Eu numai vin.

5. #1325 SP
    Member Aquashark's Avatar
    berea ce are?

6. #1326 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Merge berea, mergeee...

7. #1327 SP
    Junior Member Hrotghar's Avatar
    Multumesc de raspuns.

8. #1328 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Scuze acles si Ares pentru mesaje la ora asta. Dar puteam sa jur ca de la ora 12:00 noapte am inteles ca va duceti gen long-night (desi eram curios ca maine este Luni).

9. #1329 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Nu e problema...
    Lasa-mi pe PM un id de YM si vorbim mai ok acolo pentru a evita astfel de neintelegeri pe viitor.

aaaand... probabil cea mai tare referinta la Street Fighter

Comments >

"Go Home and be a Family Guy!"

"Only Peter could lose a 6-4 matchup"

10. #1330 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Guyz, voiam sa vb putin referitor la offline-ul de ieri. Dupa cum ati vazut probabil, la un moment dat m-am apucat niste spume datorita unor aspecte pe care vreau sa le clarificam:
    1. venim la offline pt ca ne place sa ne jucam fighting games (mai venim si pentru caterinca, ca sa ne mai vedem si noi, sa mai vb una alta, sa mancam pizza si sa bem o bere, sa-l trollam pe Maic, etc). Atunci hai sa se joace toata lumea pe cat posibil in mod egal!
    2. N-am nimic impotriva in general sa ma ocup de organizare (stabilit cu tipu de la sala cand mergem ca sa ne rezerve, detalii financiare, strans bani, comanda pizza, etc). Pun suflet si in detaliile astea si uneori mai gresesc (ieri am uitat sa-i comand pizza lui Poke si nu am certitudinea ca felul de pizze comandate au fost cele aduse...). Propun sa facem prin rotatie comanda la pizza sau sa am un "ajutor" responsabil care sa verifice si el ce vrea lumea. Nu-mi place sa gresesc si prin asta unii dintre voi sa se simta naspa.
    Poate mai sunt chestii dar astea mi-au venit acum in cap. Am vb si cu Radu si ne-am gandit sa facem niste reguli simple dar clare pentru fiecare offline, reguli de genul: se joaca 3 din 5, cu 2 sau 3 win limit.

Inca ma gandesc cum sa facem in cazul MVC-ului. Degeaba am vb ieri cu cativa dintre voi... Nu vreau sa impun nimanui ce joc sa se joace insa vreau sa gandim logic aspectele: avem 7-8 oameni pe 2 console la SSF (4 se joaca, 4 asteapta - nicio regula de win limit, fiecare se scoala cand vrea de acolo, plm). La celelalte console avem 4 oameni pe MVC si nimeni care mai asteapta. De aici rezulta ca 4 persoane care asteapta la SSF se joaca si ei cand apuca si cand se mai plictisesc ceilalti 4. Pe de alta parte, cei 4 de la MVC se pot juca intr-una, de la ora 12-19, fara ca altcineva sa-i intrerupa. Nu mi se pare corect... Iar cand vin si va zic vi se pare ca sunt bulangiu, etc.

Din moment ce ne strangem sa ne distram si sa ne simtim bine, haideti sa fim corecti intre noi. Una peste alta, am cerut la sfarsit tuturor aceeasi suma de plata.

Ne vom gandi la reguli exacte si vreau sa le discutam, nu sa fiu vreun Bison (Dictator) si sa le impun.

Astept pareri, moe si alte urari de bine catre mine

11. #1331 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Trebuie mai multe console de MVC.

12. #1332 SP
    Da, si jocuri , o sa imi cumpar si eu 1-2.

13. #1333 SP
    Junior Member gatsu10's Avatar
    Eu as propune sa se joace 5 din 9 (e prea putin 3 din 5 parca), sa se joace MVC pe o singura consola si..dupa ce mai pleaca lumea...daca suntem destui pe consola cu MVC...sa avem posibilitatea sa ocupam inca o consola.Cu pizza ma pot ocupa eu,nui problema,ce spanac este asa greu sa dai o comanda de pizza?

Ptr cei care nu vati luat inca MVC (sa va fie rusine) am de vanzare ambele versiuni (PS3 si XBOX 360),sigilate, la 129 lei buc..pret special ptr cei de aici.

14. #1334 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Cred ca un first to 10 e ok pt fiecare consola cand e aglomerata treaba...

La SSF4 si MvC3 un asemenea set dureaza, in medie, cam o jumatate de ora.
    E destul timp in care sa astepti/vezi un set/iei o gura de aer dupa care vezi cand iti vine randul.

Iar pentru Marvel e destul o consola.

Discuss....

15. #1335 SP
    Junior Member bogdanbibi's Avatar
    de ce nu jucati "Castigatorul la masa"? ... din 8 baieti va impartiti in 2 grupuri de cate 4 pe fiecare consola, si la un anumit interval (gen o ora) schimbati componenta grupurilor. asa nimeni nu asteapta mai mult de 3 meciuri, si apucati sa jucati fiecare cu fiecare ... sa astepti juma de ora mie mi s-ar parea extraordinar de mult. daca tine cineva neaparat sa faca un set de first to 10 offline, asta se poate face altfel, de ex il viziteaza x pe y si dau cate seturi vor fara sa astepte cineva

acum poate cuiva nu-i place daca unul sta mereu la masa, dar pentru asta n-ai cum sa te superi, asa e de cand cu salile de arcade ... cand se duc 3 echipe la fotbal si una castiga mereu, membrii ei nu platesc mai mult pt c-au jucat mai mult

asa mi s-ar parea mie corect, dar puteti sa nu ma luati in seama deoarece n-am fost prezent niciodata

16. #1336 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Pana acum, 5 din 9 mi se pare cea mai buna varianta astfel incat sa joace fiecare fara sa se plictiseasca. Si ca sa joace fiecare cu fiecare ar trebui si un win limit. La doua 5 din 9 castigate consecutiv se schimba si castigatorul.

Gatsu se va ocupa de pizza.

Bogdanbibi, esti binevenit in gasca, tot ce trebuie este sa vrei

17. #1337 SP

18. #1338 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Am vazut-o, nice! Battle of the bosses

Akuma wins

19. #1339 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Pai daca n-am fost acolo.Dar am vazut ca era un Dudley la turneu.A batut chiar un chun li.

20. #1340 SP
    OT

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 171 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 167 ... LastLast