Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 171 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 3408

Thread: Super Street Fighter 4

1. #1481 SP
    Junior Member gatsu10's Avatar
    E bine ca ai luat doar 2 ca nu se stie cine vine pana in ziua cu pricina.Sa vb cu Ady sa vedem daca venim si noi sambata..eu personal nu promit ptr ca sunt racit cobza dar daca ma simt mai bine pana atunci sunt mari sanse sa vin.Ded a zis ca vine si el chipurile.Daca as veni eu cu o consola personala PS3 la sala banuiesc ca nu e problema nu?Ca vreau sa joc si eu MK cu Cyber SubZero si Quanchi..si sa fie si toate costumele scoase+alea retro toate

2. #1482 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Nu este problema...poti aduce consola personala la sala.

Te asteptam.

3. #1483 SP
    K.Am o mica nelamurire...vad ca Bozy zice ceva de vechea locatie.Acolo e offline-ul sambata aceasta?Si unde e aceasta locatie?

4. #1484 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by gatsu10 View Post
    E bine ca ai luat doar 2 ca nu se stie cine vine pana in ziua cu pricina.Sa vb cu Ady sa vedem daca venim si noi sambata..eu personal nu promit ptr ca sunt racit cobza dar daca ma simt mai bine pana atunci sunt mari sanse sa vin.Ded a zis ca vine si el chipurile.Daca as veni eu cu o consola personala PS3 la sala banuiesc ca nu e problema nu?Ca vreau sa joc si eu MK cu Cyber SubZero si Quanchi..si sa fie si toate costumele scoase+alea retro toate
    Adu, adu... ca si eu vreau sa joc cu costumele retro ca nu le am. Cum ai pus mana pe toate? Ca din cate stiu iti da cate un costum pe collector sau preorder?

5. #1485 SP
    K.Am o mica nelamurire...vad ca Bozy zice ceva de vechea locatie.Acolo e offline-ul sambata aceasta?Si unde e aceasta locatie?

Nu...ne vedem la sala de langa tine sambata.

6. #1486 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Adu, adu... ca si eu vreau sa joc cu costumele retro ca nu le am. Cum ai pus mana pe toate? Ca din cate stiu iti da cate un costum pe collector sau preorder?
    Ehh..sa zicem ca pe cai...neoficiale

7. #1487 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Ehh..sa zicem ca pe cai...neoficiale
    Luasi conturi de la mai multi care au avut cate un tip de costum fiecare si asa ai facut colectia?

8. #1488 SP
    Junior Member sallyliao's Avatar
    Lol,daca Chun e lame(hard to play and win char zic eu),atunci Niggeru tau cum e?
    Acum plec din tara,ma intorc joi,so..te bat joi

9. #1489 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Charge characters are lame.

10. #1490 SP
    Member Aquashark's Avatar
    yeah, Dudley's Thunder Bolt is cheesy as f*ck

11. #1491 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by sallyliao View Post
    Lol,daca Chun e lame(hard to play and win char zic eu),atunci Niggeru tau cum e?
    Acum plec din tara,ma intorc joi,so..te bat joi
    Ehem, cu cine ma rog anume conversezi?

12. #1492 SP
    Member Aquashark's Avatar
    probabil vreun tovaras de-al lui smileymike.. judecand dupa obiceiul de a se baga in seama asa din senin

13. #1493 SP
    Member Smileymike101's Avatar
    Nu, caci voi traind in cercul vostru stramt, norocul va petrece.Iar eu in lumea mea ma simt NEMURITOR si rece.

14. #1494 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Asa te pedepsesc pt ca nu inveti deloc carte a? Te pun sa tocesti "Luceafarul"...

Mike the Geek, ce-ai fost si ce-ai ajuns...

15. #1495 SP

EXPOSED!!!
    hahahahahahahahahhahahahahahahahahahha

16. #1496 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    YouTube - Rank Match.. Grand Master Exposed.

EXPOSED!!!
    hahahahahahahahahhahahahahahahahahahha
    nu'i mare lucru...tipu mai vrea puncte si asa din cate am inteles e foarte bun deci nare rost sa ne luam de el

17. #1497 SP
    Asa si?

E la fel de bun ca toti "online warriors", si in plus chestia asta arata ca nu are nici prea multa materie cenusie.
    Timpul in care face imbecilitatea aia, il poate petrece foarte bine la un offline cu prietenii, training session..whatever.

In schimb el alege sa isi mareasca artificial "e-pen!s-ul", sa vada domle adversarii ca este el in top HAULES fara numaaaaar!!!!
    puncte sa fie tati...

18. #1498 SP
    Member cristian77's Avatar
    Eu un taran ca face din astea,dar tipul chiar e jucator,online sau offline.Sagat-ul e belea deasemenea
    YouTube - Canalul utilizatorului FinestFighters

19. #1499 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    ****ing crap, nu mai inteleg nimic, a mers sa fac update pe consola la ultima versiune ceea ce m-a impins sa cred ca e up reteaua dar tot nu merge

20. #1500 SP
    Junior Member bogdanbibi's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    Timpul in care face imbecilitatea aia, il poate petrece foarte bine la un offline cu prietenii, training session..whatever.
    sau doing some real life things...

asta o fi cum o fi, dar de ken_atlas ala n-am auzit ca ar fi jucat vreodata pe bune

ma intreb ce-o fi in mintea lor, ce-i motiveaza sa faca asta? dracu', mai productiv ar fi sa piarda timp pe facebook

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 171 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 125 ... LastLast