ionutz are dreptate si de acum nu o sa mai credem pe nimeni pe cuvant , macar un telefon , mesaj , post pe forum se putea pune....dar asta este
pe mine nu ma deranjeaza sa revenim la vechea locatie ba din contra imi face chiar mai multa placere.
igi dc zici ca nu mai apari la offline?
Daca nu pot castiga totul si sa fiu ruler of all, ce rost mai are?
Am ajuns sa joc vanilla pe PC, fiind un oribil Ryu scrub.Fara online Dudley mash ultra in blcokstring nu are sens.Nu mai simt nimic pentru acest joc.
ai auzit mike ? cik revii la mash , cum si-a permis sa spuna acest lucru despre tine? eu unul i-ash zice cateva , asa sa ma tina minte
Pai nu pot ca deja am un warn pe forum.Nu stie ca vorbeste despre viitorul castigator Otaku atat la SSF4 cat si la Marvel.
Astazi mi-am cumparat si eu jocul si l-am jucat pentru prima data. Vazusem pe net ca e greu, dar nu ma asteptam la asa ceva. Am jucat prima data pe Very Easy, Easiest era cam prea de tot. Am pierdut fara sa dau mai mult de 2 suturi. Am trecut pe Easiest si am castigat cu greu. Skill-urile si toate cele se fac in training sau ma prind pe parcurs?
cel mai bine in training , acolo inveti sa joci , indicat ar fi sa ai pe cineva care sa iti explice cateva mishcari de baza, daca nu ai pe nimeni si chiar iti place jocul te invit sa vi cu noi la urmatoarea intalnire a noastra si sunt sigur ca fiecare iti va explica cate ceva si te va invata sa joci (atat cat se poate in limita de timp). ai mai jucat jocuri de fighting , sau ssf4 este primul?
Oo, clasice
Si eu ti-as propune training-ul, pentru exersarea pentru inceput a loviturilor din move list. Alegeti cateva caractere care iti plac mai mult si exerseaza cu ele in training normalele, specialele, super, ultras, etc.
Daca nu ai mai jucat niciun Streef Fighter pana acum lucrurile iti pot parea destul de grele la inceput. Jocul e complex si strict la inputs insa cu putina practica si ambitie poti sa inveti basics foarte repede.
Cum zicea si Ares, te asteptam la meetings. E altceva sa primesti sfaturi bune pe care sa le poti exersa live.
Bafta!
Cel mai cunoscut personaj din Street Fighter e probabil Ryu si cu el am inceput. Sa invat cat de cat niste miscari. Merci de sfat![]()
Eu as incepe cu Dudley , pentru ca are niste butoane foarte bune de apasat, precum standing Heavy Punch si sa tii in fata pe pad si sa apaesi Heavy Punch.
Eu l-am invatat asta.Cand l-am zis pe SRK, ca cerea sfaturi, si cand l-am vazut ca o dadea in turneu, inlacrimat, ziceam: "Dis mah boi!"
Bookmarks