RonanN1: vezi că trebuie să-ți iei neapărat și ăsta!![]()
RonanN1: vezi că trebuie să-ți iei neapărat și ăsta!![]()
Hop si eu cu TLOU2, cam tarziu cu postarea dar nu prea am avut timp, zace pe birou de 2 saptamani.
Incerc sa fac o colectie mica numai cu jocuri exclusive PS4, de preferabil special ori limited edition.
Cat despre controller zici ca au facut wrestling cu el in depozit (Emag; au easybox care e la 5 minute de mine, asa ca acum iau de la ei).
Spider-Man 125 lei si Burnout 50 lei | eMag
The Lost Legacy 50 lei | Olx
Season Pass Batman AK 22 lei | PS store
Inca o transa.
Nu imi place coperta noua ptr Uncharted collection, o prefer pe asta. Sper sa gasesc si special edition la un moment dat. Nu imi plac nici copertile cu playstation hits.
Steelbookul e cel de la JRC, (cu ellie si joel). Numai ca aici e cu sleeve. La SE e cu Ellie si Abby. Ambele le am sigilate si nu le desigilezAm pe deasupra si ce am luat de la JRC.
A ajuns în dimineața asta de la JRC. Nu mă așteptam să vină așa iute, după ce am citit poveștile horror de la livrările pentru TLOU2.
Mi-a ajuns si mie acum de la gamers.ro - 258 lei - pe care-i recomand si cu siguranta voi mai comanda/precomanda de la ei![]()
Confirm si eu primirea jocului Ghost of Tsushima de la JRC ca de obicei, inainte sau in ziua lansarii!
Nu pot pune poza pentru ca nu sunt acasa o perioada, mi-a confirmat mama sosirea coletului.
Am preorder la Tsushima CE la emag. I-am sunat. Nu a intrat încă în stoc deci nici o șansă să ajungă mâine. Shiiittt
Am primit si eu mail - delay 1-3 zilebummers
Sa nu fim offtopic
![]()
Bookmarks