Nu vreau sa o iei ca pe o ofensa, dar cat ai de gand sa ti folia aia pe el..........:-/
It doresc sa te bucuri de el!
Printable View
Sa-ti dea Dzeu sanatate ! Tocmai mi-a murit G5-ul (nu de tot, dar da semne... dupa 3 ani de extenuare)... si nu gaseam cu ce sa-l inlocuiesc (don't like Razer iar Microsoft nu rezista... si G9 nu ma atragea deloc). G500 is the one ! So, thx for the ideea !
P.S. De unde l-ai luat si la ce bani ?
P.P.S. E ciudat insa ca arata un pic mai diferit la tine in poze decat la Logitech... sau a iesit atat de "alb patat" din cauza flashului ?
L-am luat de la Mediagalaxy, la 250 lei.
Nu e chiar aşa alb, e gri, cum se vede �n josul mouse-ului şi �n partea de sus. Nu �nţeleg eu de ce i-au dat efectul ăla de mouse uzat (păţilea alea mai �ntunecate, sus st�nga, mijloc dreapta şi jos st�nga), că nu arată chiar extraordinar.
Mi-a luat ceva p�nă să-i găsesc o rezoluţie optimă ca să meargă exact cum voiam (p�nă la urmă am rămas la un 800dpi), dar dacă tu ai mai avut Logitech-uri din generaţia mai nouă, ştii cam care e treaba. Foarte tari feature-uri sunt scroll-ul fin şi cel orizontal, chit că nu prea le folosesc.
Super pret !
Asa sunt mai toti mousii lor de "gaming" (exceptie facand poate G9). Am un G5 care are designul de "rugina" si un MX518 care are un desen mai "holografic" si-ti da impresia ca a fost lovit cu ciocanul in diverse locuri. Bestial facut.
Nu trebuie sa ramai neaparat la 800dpi (depinde mai mult de rezolutia in care lucrezi cu el). Poti merge pe 2000dpi (cu atat stau cu G5-ul) si seta pointer speed mai mic. In felul asta ai accuracy foarte mare la senzorul optic si viteza ok incat sa nu "zboare" dintro parte in alta :)
Scuze de off-topic guys !
update :rulez:
:cheerjump:
Multumesc Web
It's time to investigate the f*cking case of the motherf*cking Origami Killer ! :evil:(origami-ul nu e facut bine)
update :D
Wow Bodo nush unde ti atatea jocuri:o
pe rafturi man :D
http://www.consolegames.ro/forum/286039-post606.html
trebuie sa reorganizez si fac update dar ma gandesc la un raft numai de Collectors :D
N-am mai postat de ceva timp aici ...
:cheerjump::cheerjump::cheerjump:
inca cateva
Prince of Persia Epilogue, de mult vroiam sa vad cum se va continua povestea.
Nu e asa de spectaculos precum un joc "in mana" dar na, intelegeti voi ;) lol
Multumesc RobertDinu :) !