De la
Casti gaming SONY PULSE Elite Wireless Stereo, 7.1 surround sound, PS4 / PS3 | ALTEX
sau
Sony Wireless Stereo Headset 7.1 Pulse Ps3 - eMAG.ro
Printable View
100% done pe PS3, si cum mi-a placut la nebunie jocul am luat Season Pass si pe PS4. Per total m-a costat 5 lire.
e doar 5 lire season passu?
Season Pass-ul e 15£, pe mine m-a costat doar 5£ fiindca 10£ am primit prin aplicatia QuickThoughts.
O minunatie de revista despre NES si Master System de la o librarie si un joc de DS foarte ieftin :D
Nu cred ca merg. Doar ps4, ps3, din cate stiu. Nu aveam xo cand le-am avut, nu stiu ce sa-ti spun :)
Attachment 251418
altex - 125 ron
Steins;gate psvita de pe shopto
Nu e chiar de azi (ci de ieri): New Nintendo 3DS XL Metallic Black de la Altex. Din pacate a venit cu probleme, si fara incarcator... Sper sa-l schimbe cu unul OK.
^ Legat de incarcator, este scris pe pagina jos: *Consola 3DS / 3DS XL nu contine incarcator. Acesta se cumpara separat de aici.
Nu puteau sa puna la inceput ca sa vada lumea :|
30 ron altex
Da, tot pe-acolo pe pagina scrie ca iti trebuie incarcatorul "acesta" si link-ul duce spre nicaieri (produs inexistent).
Anyway, am inteles ca e Nintendo de vina (desi am un feeling ca e aproape ilegal sa vinzi un produs pe care sa nu-l poti folosi), eu am fost baiat prevazator si am comandat cu aproape o saptamana inainte kitul acesta de la eMag. Din pacate, sellerul fiind Ventum Games, comanda n-a venit nici pana astazi. Nu conteaza ca dau 65 RON pt. un amarat de cablu USB... ci faptul ca la aproape 1000 RON cheltuiti, ma uit la ce misto e cutia (in italiana - un alt aspect pe care Altex a uitat sa-l specifice)... Noi sa fim sanatosi!
Ta-daaa!!!Attachment 251492
Ebay, cca 90 leiAttachment 251495
Iti trebuie posterul ala Ilie?
Original Media Remote Xbox One
Ca tot fac streaming de pe consola mi-am achizitionat telecomanda pt un control mai usor asupra fisierelor video/foto.:)
Detalii produs: design placut, plastic catifelat, taste iluminate cu senzor la atingere.(se aprind automat cand iau in mana tlc).
Acuma na, nu le putem avea pe toate, pt ce am eu nevoie e brici.:D
Eu sunt ff multumit si nu ma deranjeaza ca trebuie lucrat cu ea doar pe directia consolei.