Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 246 of 1119 FirstFirst ... 146 196 236 244 245 246 247 248 256 296 346 746 ... LastLast
Results 4,901 to 4,920 of 22375

Thread: Ce ne-am cumparat azi - console

1. #4901 SP
    Member Razielim's Avatar
    Quote Originally Posted by DeianD View Post
    Primit cadou de ziua mea de la parinti carora le multumesc.A fost cu ceva vreme in urma insa nu am apucat sa-l postez pana acum.Totusi mai bine mai tarziu decat niciodata
    Nu vreau sa o iei ca pe o ofensa, dar cat ai de gand sa ti folia aia pe el..........
    It doresc sa te bucuri de el!

2. #4902 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Radoo View Post
    Una bucată Logitech G500
    Sa-ti dea Dzeu sanatate ! Tocmai mi-a murit G5-ul (nu de tot, dar da semne... dupa 3 ani de extenuare)... si nu gaseam cu ce sa-l inlocuiesc (don't like Razer iar Microsoft nu rezista... si G9 nu ma atragea deloc). G500 is the one ! So, thx for the ideea !

P.S. De unde l-ai luat si la ce bani ?

P.P.S. E ciudat insa ca arata un pic mai diferit la tine in poze decat la Logitech... sau a iesit atat de "alb patat" din cauza flashului ?

3. #4903 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by Razielim View Post
    Nu vreau sa o iei ca pe o ofensa, dar cat ai de gand sa ti folia aia pe el..........
    Mi-e drag tare mult si am zis sa nu iau inca folia jos de pe el ca totusi il mai protejeaza.

4. #4904 SP
    Member Radoo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    [..]
    P.S. De unde l-ai luat si la ce bani ?

P.P.S. E ciudat insa ca arata un pic mai diferit la tine in poze decat la Logitech... sau a iesit atat de "alb patat" din cauza flashului ?
    L-am luat de la Mediagalaxy, la 250 lei.

Nu e chiar aşa alb, e gri, cum se vede �n josul mouse-ului şi �n partea de sus. Nu �nţeleg eu de ce i-au dat efectul ăla de mouse uzat (păţilea alea mai �ntunecate, sus st�nga, mijloc dreapta şi jos st�nga), că nu arată chiar extraordinar.

Mi-a luat ceva p�nă să-i găsesc o rezoluţie optimă ca să meargă exact cum voiam (p�nă la urmă am rămas la un 800dpi), dar dacă tu ai mai avut Logitech-uri din generaţia mai nouă, ştii cam care e treaba. Foarte tari feature-uri sunt scroll-ul fin şi cel orizontal, chit că nu prea le folosesc.

5. #4905 SP
    Admin MonkY's Avatar
    L-am luat de la Mediagalaxy, la 250 lei.
    Super pret !
    Nu e chiar aşa alb, e gri, cum se vede �n josul mouse-ului şi �n partea de sus. Nu �nţeleg eu de ce i-au dat efectul ăla de mouse uzat (păţilea alea mai �ntunecate, sus st�nga, mijloc dreapta şi jos st�nga), că nu arată chiar extraordinar.
    Asa sunt mai toti mousii lor de "gaming" (exceptie facand poate G9). Am un G5 care are designul de "rugina" si un MX518 care are un desen mai "holografic" si-ti da impresia ca a fost lovit cu ciocanul in diverse locuri. Bestial facut.
    Mi-a luat ceva p�nă să-i găsesc o rezoluţie optimă ca să meargă exact cum voiam (p�nă la urmă am rămas la un 800dpi), dar dacă tu ai mai avut Logitech-uri din generaţia mai nouă, ştii cam care e treaba. Foarte tari feature-uri sunt scroll-ul fin şi cel orizontal, chit că nu prea le folosesc.
    Nu trebuie sa ramai neaparat la 800dpi (depinde mai mult de rezolutia in care lucrezi cu el). Poti merge pe 2000dpi (cu atat stau cu G5-ul) si seta pointer speed mai mic. In felul asta ai accuracy foarte mare la senzorul optic si viteza ok incat sa nu "zboare" dintro parte in alta

Scuze de off-topic guys !

6. #4906 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    italy eh ?
    Doar Rock Band e din Italy,l-am gasit la un pret destul de bun zic eu.O anomalie zic eu,ca restul jocurilor erau la niste preturi de ma dadeau pe spate

7. #4907 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    update
    Attached Images Attached Images dscf2236.jpg

8. #4908 SP
    Member Bugghy's Avatar
    Attached Images Attached Images dead.jpg dirt.jpg

9. #4909 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Multumesc Web
    It's time to investigate the f*cking case of the motherf*cking Origami Killer ! (origami-ul nu e facut bine)
    Attached Images Attached Images 08032010350.png 08032010349-copy.png

10. #4910 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    update
    Attached Images Attached Images 08032010548.jpg 08032010549.jpg 08032010550.jpg

11. #4911 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Wow Bodo nush unde ti atatea jocuri

12. #4912 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    pe rafturi man

http://www.consolegames.ro/forum/286039-post606.html

trebuie sa reorganizez si fac update dar ma gandesc la un raft numai de Collectors

13. #4913 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    N-am mai postat de ceva timp aici ...
    Attached Images Attached Images 08032010079.jpg

14. #4914 SP
    Member szury's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    update
    Call of Juarez = Super story mai ales la final

15. #4915 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Attached Images Attached Images dsc00564.jpg

16. #4916 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Scofield, coboara mai mama jos de acolo ca este periculos.

17. #4917 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    poate ti-l sufla vantul

18. #4918 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    inca cateva
    Attached Images Attached Images img_6314_resize.jpg img_6315_resize.jpg img_6316_resize.jpg

19. #4919 SP
    Member Atrium's Avatar
    Prince of Persia Epilogue, de mult vroiam sa vad cum se va continua povestea.

Nu e asa de spectaculos precum un joc "in mana" dar na, intelegeti voi lol
    Attached Images Attached Images dscf1760.jpg

20. #4920 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    Multumesc RobertDinu !
    Attached Images Attached Images p040310_11.140001.jpg p040310_11.150001.jpg p040310_11.160001.jpg p040310_11.160002.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.