Abia sosita, de la Gameshop. Stiu care-i calitatea fotografiei dar sunt la birou, n-am avut altceva![]()
Pai, sa stii ca fac, neaoş-neaoş: fara colorimetru, fara pixel counting pentru imbunatatirile chipset-ului video pentru render-encoding/ upscaling-downscaling, fara termometru cu infrarosu...Stai doar sa gasesc un moment liber, dar pana intr-o saptamana ti-l trimit spre aprobare![]()
Au inceput sa se adune din ce in ce mai multe si nimeni nu face un review... daca va este lene imi puteti trimite mie una si fac eu review![]()
la mine e primul xbox... nu sunt bun pentru review pentru ca nu stiu diferentele fata de una fat.
ca utilizator de ps3 nu am putut constata decat minusurile:
- nu are bluray player
- controler cu baterii nu cu acumulator built in
- suporta blutooth? casca pe care o dau ei in pachet e de tot rasul cu cablul ei de 1m.
nu m-am apucat de jocuri, spre sa imi schimb parerea cu exclusivitatile xbox![]()
exact la asta ma gandeam si eu. de ce e toata lumea cu "poti sa iti iei " ? Eu nu a trebuit sa imi iau nimic pentru ca am avut pe langa casa
(router wireless il am de la clicknet , casca cu blue-tooth de la telefonu lu taicamio , acumulatorii de la manete erau inclusi
) . Asa foarte multe console pot si imbunatatite daca "poti sa iti iei diferite accesorii"
. Nu vreau sa supar pe nimeni , da asta e parerea mea despre consolele ce au lucruri incorporate si consolele la care trebuie sa le cumperi anumite lucruri
.
But anyway , angelcrying , sir Andrew , Alan Poe si toti ceilalti useri care si-au cumparat noul xbox , va urez butonare placuta si sa o stapanesti sanatos(si nu numa
)
Bookmarks