Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 186 of 282 FirstFirst ... 86 136 176 184 185 186 187 188 196 236 ... LastLast
Results 3,701 to 3,720 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #3701 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu ai cum cu barca. Am incercat eu. Sunt cateva cascade mici pe care nu le poti urca. Incearca (cum trebuie sa fac si eu, tot pentru acelasi lucru) sa iei cu elicopterul, submarinul si sa-l duci acolo si gata

2. #3702 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    pot pune barca pe remorca, sa o leg de masina si sa o duc acolo?

3. #3703 SP
    Member Dante's Avatar
    la naiba eu nici nu stiam ca poti transporta cu elicopterul chestii . nici de remorca nu stiu.

4. #3704 SP
    De legat nu ai cum. Cu remorca, nu stiu ce sa zic. Poti incerca cu tow truck, sa-l bagi jumate in apa sa vezi daca apuca barca si sa o duci asa "taraita" pana acolo, unde sa o bagi la fel in apa.

O poti pune pe un camion, bagat la fel in apa, dar nu ai cum sa o legi si sigur o sa cada la o curba.

5. #3705 SP
    Member Dante's Avatar
    cica ar merge cu elicopterul transportor, cel cu 2 elicii, coboara un carlig din el si poate agata orice, chiar si tancuri. asta il furi din baza militara sau il cumperi daca ai bani

6. #3706 SP
    L-am cumparat eu, dar nu am reusit sa las carligul. O sa incerc metoda recomandata de un coleg cateva pagini in urma, poate reusesc

7. #3707 SP
    pai nu se lasa automat?

8. #3708 SP
    Member Dante's Avatar
    cred ca se lasa cu unul din butoanele de la d-pad

9. #3709 SP
    Junior Member Valerio's Avatar
    Carligul la Cargobob se lasa ca si la Tow-truck

10. #3710 SP
    Member daviddd's Avatar
    A văzut cineva misiunea în care Trevor zice "Do you want me to get my d1ck out again?" ?

11. #3711 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Da.

12. #3712 SP
    Junior Member alexqw's Avatar
    Dc pe atex nu m.ai este gta5?
    PS:dupa phone imi arata ca e in stoc

13. #3713 SP

14. #3714 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by daviddd View Post
    A văzut cineva misiunea în care Trevor zice "Do you want me to get my d1ck out again?" ?
    Dar pe aceea in care i se adreseaza unei tipe care sta la o masa pe o terasa si ii spune: "I don't get it. You suck c0ck, but you don't eat meat" ?

Replica asta mi s-a parut geniala

15. #3715 SP
    Member daviddd's Avatar
    Quote Originally Posted by Zadawn View Post
    Da.
    Imi poti da numele misiunii prin PM sau aici, cu spoiler tag?

16. #3716 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    am dat si eu request pt Crew. ID:malpraxis06. oh si btw, i s-a mai intamplat cuiva sa aiba FPS mic? M-am jucat la un prieten si mi se pare ca se misca mult mai bine (el il avea pe Xbox360 iar eu il am pe PS3).

17. #3717 SP
    Member Zadawn's Avatar
    Quote Originally Posted by daviddd View Post
    Imi poti da numele misiunii prin PM sau aici, cu spoiler tag?
    Nu mai stiu cum se numeste misiunea dar

18. #3718 SP
    Member mof990's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Nu ai cum cu barca. Am incercat eu. Sunt cateva cascade mici pe care nu le poti urca. Incearca (cum trebuie sa fac si eu, tot pentru acelasi lucru) sa iei cu elicopterul, submarinul si sa-l duci acolo si gata
    Se poate ajunge cu barca la Alamo Sea. E unul din primele lucruri pe care le-am facut. Sunt 2 rauri care duc acolo, poti sa il folosesti pe cel care este exact langa Fort Zancudo, inceputul e ceva mai mlastinos.

19. #3719 SP
    Am fost eu acum cu barca (dupa ce am reusit sa prabusesc elicopterul cu submarinul intr-o explozie de toata frumusetea ) si am gasit avionul

20. #3720 SP
    Member mof990's Avatar
    Nu am avut inca sansa sa incerc modul acesta dar pare super fun. : D

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 186 of 282 FirstFirst ... 86 136 176 184 185 186 187 188 196 236 ... LastLast