//nvm
precomenzile nu se pot ridica de la lansarea de diseara.cel mai probabil va fi la vanzare la pretul de 260 lei, nu se poate sa fie lansare fara vanzarea produsului propriu-zis, ar fi stupid.
Gata, l-am dat jos si l-am instalat si eu. Acum sa asteptam sa-i dea drumul.
@trefla, cred ca la ora 00.01 (uk), asa ar fi normal.
am intrebat eu pe pagina de facebook la media galaxy despre lansare :
-Vor avea editia standard si cea speciala
-Pretul pentru cea speciala este de 400 ron
-Pentru cea standard 260 ron
Pai si nu vor aduce editia speciala si in Pitesti?
Ca nu pot ajunge la Bucuresti.
Cum mai pot face rost de joc?
Eh , eu as platii acum si 300$+ pe o bucata dar nam de unde si nici macar nu sunt in BucurestiCurierul poate sa intarzie , asa te duci la sigur diseara.
@dante
le faci paguba cu transportul. eu am o metoda prin care primesc pachetul cum ajunge in orasul meu .
Cu timpul am comandat online mai multe lucruri si am ajuns sa il cunosc pe baiatul de la fan courier care le aduce .
Si cand primesc mesaj de la el in legatura cu comanda , am sa il sun si ii spun ca daca poate sa mi l aduca mai repede ca trebuie sa plec din oras si nu ramane nimeni acasa ...![]()
Asa am facut atunci cand mi a venit ceasul . in mesaj scria livrare intre orele 13-17 , iar eu la 9:30 il aveam![]()
la mine nu are rost sa fac asta, sunt la servici pana pe la 5-6 , ora pana la care sigur ajunge curierul si de jucat il joc oricum dupa. pe de alta parte noaptea de azi e inainte de ziua de maine .....
nu le fac paguba pentru ca il iau si pe cel de la curier. daca ma hotarasc sa merg la lansare si-l iau de acolo, il voi vinde pe cel de la altex catre cineva din bucuresti la pretul la care a fost, 240
Bookmarks