Nu inteleg chestia cu disc play. Trebuie sau NU trebuie sa instalez ambele disc-uri pe Xbox, si de ce?
Nu inteleg chestia cu disc play. Trebuie sau NU trebuie sa instalez ambele disc-uri pe Xbox, si de ce?
Media Galaxy evenimentul in sine are loc in incinta mall-ului, nu in magazin si este loc suficient. In magazin vor fi deschise trei case la ora 0.00 pentru cei care doresc sa il cumpere. Stocul este suficient, stai linistit.
Deci cine a fost lasat pe dinafara de cei care trebuiau sa le aduca precomanda pot lua diseara dupa ora 12
Da , stiu ca nu se pot compara d.p.d.v. al genului dar atunci cand spui ca este cel mai bun joc al anului se pun "merele si perele la un loc".
L.E.: Cea mai mica nota -> http://www.escapistmagazine.com/arti...-People-Suck.2
Vad ca a luat note mici, 3.5-4.5
The Escapist– 3.5/5
Polygon*- 9.5/10
Eurogamer– 9/10
CVG– 10/10
IGN– 10/10
Joystiq– 4.5/5
OXM– 10/10
OPM-10/10
Edge– 10/10
StrategyInformer– 10/10
Kotaku– Yes
DigitalSpy– 5/5
Eurogamer.de– 10/10
GameInformer– 9.75/10
GamesVillage.it– 9.8/10
Destructoid*– 9/10
GiantBomb*– 5/5
Gamereactor– 10/10
Gamespot*– 9/10
GodisaGeek– 10/10
Videogame*– 10/10
Akihabarablues– 100/100
Xbox 360 Achievements– 100/100
LaPS3.com– 100/100
Eurogamer.cz*– 10/10
NowGamer*– 9.5/10
USGamer*– 4.5/5
Gamesurf.it– 9.5/10
Games.it– 10/10
FZ.se*– 4/5
Spoiler , hai ca a aparut si primu playtrough pe youtube DSR07Gaming, Gamers Heaven - YouTube
astia de la escapist au dificultati in a delimita realitatea de un simplu joc, il judeca prin prisma ultimei slujbe duminicale la care au participat, " sa nu furi, sa nu omori, sa nu ...etc"
Uitati si motivul pentru care nu trebuie sa instalati primul disc al versiunii de Xbox 360:
Sunt 2 discuri: INSTALL si PLAY. Cel Install trebuie instalat, cel Play e recomandat sa nu-l instalezi (desi poti daca vrei, cu riscul de a avea pop-in-uri in joc).
Primele impresii.. wow. Driving-ul e OK, iti ia un pic sa te obisnuiesti dar in general se simte ca cel din IV, insa putin mai "light". Mie imi place. Harta e imensa, dar deja stiati asta.. Sistemul de fighting iar e misto, o sa vedeti.. A meritat asteptarea.![]()
eu cred ca nu se poate instala dvd2 pe hdd, doar dvd1 trebuie instalat , dupa dvd 2 se joaca si sp si mp.
din cei pe care-i cunosc cam toti dau jocului un 7 din 10 ca nota.
Grand Theft Auto V Review - People Suck | The Escapist
"Bottom Line: A technical achievement, GTAV's driving and shooting gameplay in an excellently crafted open world is marred by a script that presents despicable characters as the protagonists."
Jjag72 - Twitch
---------- Post added 16-09-2013 at 19:44 ----------
live
Bookmarks