nimic
Pause Menu > Online > Play Online si vei avea acolo mai multe optiuni gen Invite Only , Crew Session , Closed Crew Session , Closed Friends Sessions sau pur si simplu "GO" unde te baga intr-un lobby random.
Mie tot nu imi mergeVoua cum naibii va merge ca mie imi da aceiasi eroare de cand am venit azi de la scoala cu sufletu' gura sa ma joc... si cand sa ma joc, p**a
Asta doar daca dai din SP, nu ? Ca din Online nu e asa.
Am tot dat Join Crew Members, ma scoate din ce sunt si se incarca, ma baga in joc nou si nu e nimeni din CG...
Dupa ce mi-am facut caracterul m-a dat cu Franklin sa fac ceva misiune care nu avea nici o legatura. Nu e normal nu?
- Grand Theft Auto 5 Online Corrupting Saves [Report]
- GTA Online Gives Headaches as Players Report GTA5 Corrupt Saves, Glitches | Side Mission | GameTrailers
The launch of the Grand Theft Auto 5 multiplayer reportedly corrupts single player saves.
MCVUK reports that multiple users, including editors from Eurogamer.net, found corrupted single player saves when accessing the multiplayer. Some of the reported issues involve single player saves jumping ahead in the story, bringing players to plot points not previously reached.
The launch of Grand Theft Auto 5 caused a number of other issues including an inferior digital PS3 version and frozen Xbox 360 consoles.
Lui fratimiu i s-a intamplat chestia cu misiunile...l-a dat inapoi cu vreo 3-4 misiuni.Sper ca mie sa nu mi se intample la fel![]()
Cred ca o sa mai astept o zi sau doua pana sa incep sa joc online, prea multe probleme momentan.
La mine singurele probleme pe care le-am gasit sunt din cauza ca nu gasesc oameni online sau daca gasesc, nu e niciun cunoscut.
Cred ca pana incepe lumea de aici sa intre, o sa-mi schimb crew-ul, ca e absurd...
Nu fac deloc in ciudat, ba din contra. Chiar vreau sa intrati ca aveam asteptari mari de la ONline si sunt incredibil de dezamagit, mai ales pt ca majoritatea misiunilor le fac singur, desi sunt pe 1-2-3-4 oameni, dar cum nu gasesc...
Pe X360 il joc.
Bookmarks