Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 73 of 282 FirstFirst ... 23 63 71 72 73 74 75 83 123 173 ... LastLast
Results 1,441 to 1,460 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #1441 SP
    Member proto's Avatar
    west coast classics

2. #1442 SP
    Member daviddd's Avatar

Gazda postului de radio "Rebel Radio"

3. #1443 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Cine vrea sa vada show-urile TV din joc,va dau ocazia sa o faceti.Am uploadat toate clipurile mai demult,dar l-am transmis doar catorva.Eu personal nu prea voi avea timp sa ma uit la ele in timp ce joc,si m-am uitat in prealabil.Toate clipurile sunt deja convertite in .mp4

Vizionare placuta.

https://mega.co.nz/#!Hd1UUZRZ!fA_l1x...Sau2a0fIHhlCLg

4. #1444 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Auzi, da Metallica are la posturile celea?

5. #1445 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    @Rasko Nu din cate stiu eu

6. #1446 SP
    pss
    Junior Member pss's Avatar

---------- Post added 01-09-2013 at 23:51 ----------

7. #1447 SP
    Junior Member PROAlinMaster's Avatar
    Deci cum ramane cu precomenzile de pe altex ? Trebuie sa confirm eu telephonic ? Ca m-ar interesa sa dau maine precomanda la el ( Special Edition ) si am vazut pe aici ca sunt problem cu precomenzile la ei . Care a mai dat precomenzi pe altex , il rog sa imi lase un PM . Dau o bere

8. #1448 SP
    Member ViBy's Avatar
    Eu cumpar foarte des jocuri de la Altex si am avut precomenzi destul de multe la ei. O singura data am avut probleme cu Altex la precomanda pentru Collector Edition Diablo 3. Acum am precomanda facuta la BF4 si GTA V si nu cred ca vor exista probleme. Sper sa nu se intample cum a fost la CE D3 fiindca nu s-a respectat ordinea precomenzilor atunci. Vei fi contactat telefonic in legatura cu precomanda facuta la ei.

9. #1449 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Nu stiu despre voi, dar eu am pierdut trei precomenzi.....pentru ca nu am fost sunat.Cel mai bine este sa ii sunati voi pe ei si sa intrebati..my 2 cents.

10. #1450 SP
    De aceea am întrebat și eu cu contactatul telefonic , că nu aș vrea să pierd Special Edition . Sper să nu fie nici o problemă în legătură cu această problemă . Vom trăi și vom vedea

11. #1451 SP
    Ω Pira's Avatar
    Nici eu nu am avut vreodata probleme cu Altex si am luat o gramada de jocuri de la ei + precomenzi. Ce-i drept, de multe ori nu mai sunau pt confirmare cum se face de obicei si trimiteau direct coletul dar asta nu prezinta o problema.

12. #1452 SP
    Junior Member kuraudiu's Avatar
    salut! eu n-am mai facut pre order la niciun joc, as vrea sa dau la gta 5! jocul cand iti ajunge? in ziua lansarii sau la cateva zile dupa? si de unde l-ati luat?

13. #1453 SP
    @Pira : La mine nu e o problemă cu jocurile cumpărate de la ei , că tot de la ei le cumpăr majoritatea și accesorii pentru consolă și altele , toată chestia e că nu am făcut precomezi până acum la ei și de aceea am vrut să știu mai exact cum e .

14. #1454 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Mai sunt doar doua saptamani pana la lansare .

15. #1455 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Gresit, mai sunt 14 days, 12 hours, 33minutes and 3 seconds, acum 2 seconds
    O poza interesanta, seems legit.
    Attached Images Attached Images btjerhdcmaafjed.jpg

16. #1456 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Poza aia umbla pe internet de prin Mai, e facuta in Photoshop de se vede de la 15km. Uita-te la centrul discului...

17. #1457 SP
    Ω Pira's Avatar
    La urma urmei nu inteleg disperarea de-a posta intr-una niste poze ale unei copii de joc... ce e interesant in asta?! No offence!

18. #1458 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E foarte simplu. Cum vedem ca are cineva jocul, acesta va ajunge la oameni (piratat, logic) si noi ne vom putea uita la filmulete sau live-uri pe net si sa ne mai stapanim poftele pana apare jocul

19. #1459 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Guys, credeti ca DLC-urile de la editiile speciale vor fi valabile la lansare?

20. #1460 SP
    Member proto's Avatar
    ^ nu cred

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 73 of 282 FirstFirst ... 23 63 71 72 73 74 75 83 123 173 ... LastLast