west coast classics![]()
Cine vrea sa vada show-urile TV din joc,va dau ocazia sa o faceti.Am uploadat toate clipurile mai demult,dar l-am transmis doar catorva.Eu personal nu prea voi avea timp sa ma uit la ele in timp ce joc,si m-am uitat in prealabil.Toate clipurile sunt deja convertite in .mp4
Vizionare placuta.
https://mega.co.nz/#!Hd1UUZRZ!fA_l1x...Sau2a0fIHhlCLg
Deci cum ramane cu precomenzile de pe altex ? Trebuie sa confirm eu telephonic ? Ca m-ar interesa sa dau maine precomanda la el ( Special Edition ) si am vazut pe aici ca sunt problem cu precomenzile la ei. Care a mai dat precomenzi pe altex , il rog sa imi lase un PM . Dau o bere
![]()
Eu cumpar foarte des jocuri de la Altex si am avut precomenzi destul de multe la ei. O singura data am avut probleme cu Altex la precomanda pentru Collector Edition Diablo 3. Acum am precomanda facuta la BF4 si GTA V si nu cred ca vor exista probleme. Sper sa nu se intample cum a fost la CE D3 fiindca nu s-a respectat ordinea precomenzilor atunci. Vei fi contactat telefonic in legatura cu precomanda facuta la ei.
Nu stiu despre voi, dar eu am pierdut trei precomenzi.....pentru ca nu am fost sunat.Cel mai bine este sa ii sunati voi pe ei si sa intrebati..my 2 cents.
De aceea am întrebat și eu cu contactatul telefonic , că nu aș vrea să pierd Special Edition . Sper să nu fie nici o problemă în legătură cu această problemă . Vom trăi și vom vedea![]()
![]()
Nici eu nu am avut vreodata probleme cu Altex si am luat o gramada de jocuri de la ei + precomenzi. Ce-i drept, de multe ori nu mai sunau pt confirmare cum se face de obicei si trimiteau direct coletul dar asta nu prezinta o problema.
salut! eu n-am mai facut pre order la niciun joc, as vrea sa dau la gta 5! jocul cand iti ajunge? in ziua lansarii sau la cateva zile dupa? si de unde l-ati luat?
@Pira : La mine nu e o problemă cu jocurile cumpărate de la ei , că tot de la ei le cumpăr majoritatea și accesorii pentru consolă și altele , toată chestia e că nu am făcut precomezi până acum la ei și de aceea am vrut să știu mai exact cum e.
Gresit, mai sunt 14 days, 12 hours, 33minutes and 3 seconds, acum 2 seconds
O poza interesanta, seems legit.
Poza aia umbla pe internet de prin Mai, e facuta in Photoshop de se vede de la 15km. Uita-te la centrul discului...
La urma urmei nu inteleg disperarea de-a posta intr-una niste poze ale unei copii de joc... ce e interesant in asta?! No offence!
E foarte simplu. Cum vedem ca are cineva jocul, acesta va ajunge la oameni (piratat, logic) si noi ne vom putea uita la filmulete sau live-uri pe net si sa ne mai stapanim poftele pana apare jocul![]()
Bookmarks