FishyBone cum de ai reusit sa il instalezi asa repede? Eu stau de o ora si este abea la 10%. Mai intampina careva problema asta?
Nu, inainte sa-l repare. Daca tu ai jucat pe ps3 cu un anumit cont care e linkuit cu social club, cu ala faci transfer. Daca ai altul nou, nu o sa poti, pentru ca datele sunt legate de contul vechi...
Nu știi problema înseamnă. Cei care au jucat anul asta gta online pot transfera fără probleme caracterul. Cei care au jucat DOAR anul trecut, deloc în 2014, NU pot. Cel puțin nu mergea dimineață, acum, după cum am zis, au reparat.
Si la mine merge repede instalarea. In 20 de minute, 51%. Si am dat sa faca si update-ul de peste 1GB.
Tocmai ce la cumparat sotia din Altex Auchan Militari ! Atentie: daca sunteti interesati intrebati de joc inainte deoarece nu le-au pus inca pe raft! Seara buna..
Eu pana acum nu am avut probleme cu download-ul, dar se pare ca jocul se lasa asteptat, nu mi-a fost de ajuns cat am asteptat mai astept si la downloadacum 2 ore i-am dat sa downloadez si abea 14gb a downloadat din 46...va fi o noapte lungaaaa.
daca eu am cumparat jocul dupa us store si il joc pe contul de uk mai primesc banii bonus din joc ?
In interiorul carcasei gasiti un voucher cu banii BONUS 500.000 $ pt online si 500.000 $ pt partea de story![]()
cred ca o sa primesc si eu jocul de la altex daca le dau un mail de anulare a precomenzii , asa cum s-a intamplat cu Unity...
bai ce oameni..
deci m-am convins , la Altex nu merita sa faci precomanda, end of story.
---------- Post added 18-11-2014 at 20:03 ----------
apropo , se gaseste un cod in carcasa pt banii aia dati la precomanda ?!
ca pe site la altex se afirma ca primesti acest "cadou"..
"PRECOMANDA ACUM SI PRIMESTI 1.000.000 $ IN JOC
Toti jucatorii care precomanda jocul vor primi 1.000.000 $ in joc, bani pe care ii vor putea investi in lumea Grand Theft Auto V si Grand Theft Auto Online."
De la eMag am primit in carcasa un cartonas cu banii. Dar sunt curios daca sunt limitate sau oricine il cumpara din magazin va avea acelasi lucru.
Btw, am alergat o pisica si a fugit in strada, pe autostrada, au reusit cativa sa opreasca, unii s-au si busit din cauza ei, dar pana la urma cineva a dat peste ea si a omorat-o. Incredibila atentia la detaliu...si asta e ceva ce nu era pe consolele vechi
Btw, pentru cine e interesat - Twitch
haos mare in altex/mediagalaxy. Am fost azi la ambele magazine si nu era jocu pe rafturi. I-am intrebat cand o sa aveti sa stiu sa nu mai vin atunci degeaba, au zis ca nu stiu. Asta s-a intamplat in Cluj mi-am pierdut 3 ore sa ma plimb de la un magazin la altu. In semn de protest nu mai cumpar de la ei jocuri 3 luni. Daca imi fac comada cu ramburs de la emag acuma oare imi ajunge pe maine?
La varianta digitala are cineva idee cum luam banii pt pre order? Am incercat cum zic ei dar nu merge![]()
Eu am luat jocul de pe US si l-am început pe contul meu principal de UK. Poti sa descarci packul numai de pe contul de US, din joc. Dupa ce se descarca, il instalezi. Eu am iesit din joc(US), am reintrat, iar banii tot nu erau. Asa ca am renuntat, am injurat una, si am continuat sa ma joc pe UK. Si dupa vreo 10 minute mi-a aparut o notificare cum ca au intrat banii. Pe UK
Ce prostie cu banii. Ii pune caracterului cu care joci atunci...nu puteau si ei sa-i imparta la 3 ? Sau sa-ti dea voie sa alegi ?
Btw, a reusit cineva sa faca poze cu telu si sa le urce pe social club ? Ca nu le gasesc acolo, la My Photos. In versiunea de X360 se urcau automat, acum nici dupa ce am dat eu sa le urce pe fiecare in parte, din joc, tot nu apar.
Bookmarks