Nu neaparat. Am jucat si eu cu prietenii chiar azi si serverele merg foarte bine - pe Xbox One.
Nu neaparat. Am jucat si eu cu prietenii chiar azi si serverele merg foarte bine - pe Xbox One.
Pentru cei interesati sa intre intr-un crew de motociclisti la GTA, lasati-mi un PM cu numele vostru de pe Social Club si o sa primiti invite.
Rockstar Games Social Club - Crew : The Nameless C-N
Nu inteleg care-i buba.
Astazi am facut 2 misiuni pt trofee.. Una era cea cu modificarea unei masini si cealalta cu investita in market . Le-am facut si nu mi-au dat trofeul niciuna ...
Uhm... Are cineva idee e ce screenshot-urile date jos din PS4 prin oricare dintre cele 3-4 metode se vad spalacit dpdv al culorilor, luminozitatii si contrastului si putin neclar? Pe consola se vad impecabil. Atasez si un exemplu, iar cei care au jocul vor intelege. By the way, in momentul in care a fost facut screenshot-ul vremea in-game era insorita si frumoasa, fara acea "ceata" dubioasa care mi se pare ca se vede in screenshot.
Pai nu s-ar fi vazut prost si pe consola daca era din setarile jocului? Ele se vad impecabil pe consola, problema e cand le transfer din PS4 in PC, le face cumva o compresie si apare acest blur albicios care face toate culorile sa fie spalacite...
Incearca sa faci printscreen folosind butonul de share, cand folosesti telefonul mobil ies mai rau pozele, ca in realitate![]()
Cu butonul de share sunt facute, iar pe consola se vad beton, repet, problema e cand le copiez pe stick sau le uploadez pe Facebook sau folosesc orice alta metoda de a le scoate din PS4.
Am observat ca screenshot-urile facute cu Share button ies mai urate fata de cum se vede in realitate scena pe TV.
La mine se vad impecabil screenshot-urile facute cu Share button(pe TV), dar daca le iau in laptop sau pe telefon, jalnic...
Da, despre transfer pe PC vorbeam. Pe PS4 screenshot-urile sunt aproape identice cu jocul live.
Ah, ok, scuze, nu am inteles eu bine. Oricum, nu stiu ce le face, de ce le compreseaza si le scade calitatea atat de rau daca incerci sa le scoti din consola... Adica nu vad logica... Am tot citit despre diverse metode care ar ajuta la evitarea acestei compresii, dar le-am incercat pe toate, Facebook, Twitter, mesaj privat direct de pe PS4 cu screenshot-urile atasate si apoi salvate pozele din Playstation App de pe telefon, copiate pe stick... Nimic... Aceeasi calitate de r...
Am si eu o nelamurire. Am incercat aseara sa ma "vad" cu un prieten prin los santos si initial nu am reusit. M am uitat la "players" si la el si la mine si erau altii..ca si cum eram le alt server. El are cont de us eu uk. La inceput am crezut ca asta e problema. Mi am facut si eu cont pe us..la fel. Am mai iesit si intrat o data..aveam aceeasi playeri in lista (ambii fiind pe conturi de us)
Are vreo legatura contul? Jocul e cumparat de pe store..deci zone free din cate stiu
---------- Post added 06-12-2014 at 04:28 ----------
Imediat dupa ce am postat am gasit si "find new session" cred ca am inteles![]()
Cum pot schimba, sau seta ca default, o anumita masina pentru un anumit personaj ? Ca mi-a disparut Audi-u lu Michael si acum stau cu un junghi si as vrea sa-i schimb si masina lu Franklin, ca mi se pare prea barca si greu de condus.
Nu poti schimba complet masinile default ale fiecarui personaj. Poti doar sa mergi cu ele la Los Santos Customs si sa le modifici, atat ca aspect cat si ca performanta. Cat despre Audi-ul lui Michael, cumva a disparut dupa o schimbare majora in viata lui? ( ) Cam acolo sunt si eu in joc, dar din pacate va trebui sa ramai cu acel junghi de masina si desigur cu ce mai "gasesti" prin oras
P.S. Intr-adevar initial e putin barca muscle car-ul lui Franklin, dar daca il duci la maxim cu performance upgrade-urile merge brici![]()
Nu are treaba cu povestea (ca l-am jucat si terminat si pe X360), a disparut dupa ultimul patch.
Nici nu m-am gandit ca poate fi legat de patch, s-a si intamplat sa observ schimbarea fix dupa acel moment din story si m-am gandit ca o fi cumva legat.
Totusi...
Deci... What's the deal?
Poate ca ultimul patch a rezolvat si aceasta mica gaura din story, pt ca logic vorbind nu trebuia sa mai aiba Audi-ul...
Bookmarks