Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 237 of 282 FirstFirst ... 137 187 227 235 236 237 238 239 247 ... LastLast
Results 4,721 to 4,740 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #4721 SP
    Banned asperas's Avatar
    New Gta V teen rating! Si tu Rockstar esti razna..nu pot juca varianta asta cenzurata a jocului in ruptu' capului !Pune naibii in meniu la options: blood on or off, gore on or off, nudity on or off etc.

2. #4722 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    am pus si eu jocul pe consola , arata clar mai bine

insa este prezenta si lipsa anti aliasing atunci cand conduci masina, iar pop in este la el acasa.. nu imi place nici FPS mode, tot mai bine este sa vezi tot personajul , iar masinile se conduc tot prost.

nu inteleg ce-i cu blurul uneori..
    Mie mi se pare demential blur-ul, mai ales cand te uiti mai jos, pune restu in blur. E cel mai misto facut, din toate jocurile de pana acum.
    Cat de FPS mode, nu folosesc decat la condusde mi se pare chiar foarte bun controlul, odata ce m-am obisnuit cu el. Cel mai misto mi se pare la motoare.

3. #4723 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    in curand o sa termin si eu story mode si as vrea sa stiu in online cam ce face lumea? cu ce se pierde vreme ?

4. #4724 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    De la crew wars pe strazi la furat masini si batalii cu jet si tancuri....o gama larga de optiuni

5. #4725 SP
    Member proto's Avatar
    Astia nu au dat drumul nici acum la heists ? (jafuri de banci , etc)

6. #4726 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Saptamanile astea trebuie sa vina heisturile impreuna cu un Christmas DLC

7. #4727 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    "Coming Soon" , 400 days ago

8. #4728 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    The second coming. O sa le bage cand nimeni nu o sa mai intrebe.

9. #4729 SP
    Junior Member GameOnRomania's Avatar
    Ar fi misto sa bage Christmas DLC asemanator cu cel de anul trecut. Simplul fapt ca ma "dadeam" cu o masina RWD pe zapada ma fascina.

10. #4730 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    deci...
    Attached Images Attached Images kuvhx6ukbu6evrhbyyiuqg_0_0.jpg cpytvnw_ckyoesobbrwxsq_0_0.jpg

11. #4731 SP
    ^DAFUQ ?! Nu am mai vazut asta pana acum. Adica astia cenzureaza actul sexual cand te duci la prostituate, dar au bagat asa ceva in joc ?

12. #4732 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Ce gangsta e Franklin in prima poza ))

13. #4733 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by GameOnRomania View Post
    ^DAFUQ ?! Nu am mai vazut asta pana acum. Adica astia cenzureaza actul sexual cand te duci la prostituate, dar au bagat asa ceva in joc ?
    Ce este sexual in pozele alea doua?

14. #4734 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    ah, nimic... doi calugari la o spovedanie... dar au alergat si li s-au ridicat fustele.

of, generatia asta tanara, ca sa gaseasca ceva sexual trebuie sa aiba neaparat 2-3 centuriste, 10 negri si vreo 2 animale... asa pt gust.

15. #4735 SP
    Ce vezi acolo nu e acelasi lucru ca si cum ar arata actul sexual necenzurat. Este doar nuditate.

16. #4736 SP
    Banned asperas's Avatar
    nu sunt din last gen pozele alea?

17. #4737 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Ce este sexual in pozele alea doua?
    Vrei un raspuns stiintific sau unul apropiat de un nivel de intelegere ? Ca vad ca nici comentariul meu de mai sus nu l-ai inteles. Si mai ai si username ce contine cuvantul "sex", ma mir cum de in loc de "91" nu este "69".

18. #4738 SP
    Dupa logica voastra si asta e ceva sexual?

Cred ca daca ar fi o femeie goala nu v-ar deranja la fel de tare .

19. #4739 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Dupa logica voastra si asta e ceva sexual?

Cred ca daca ar fi o femeie goala nu v-ar deranja la fel de tare .
    Observ ca n-ai inteles. Inca astept sa vad unde in comentariile mele scrie ca am zis ca ar fi ceva sexual. Dar daca analizam una din definitiile cuvantului "sex", putem constata ca aceasta defineste organul reproducator (pe care il putem vedea in imaginile suprinse in joc). Vrei exemple in propozitii ?

20. #4740 SP
    Asa se intelege din ce ai scris tu.

Quote Originally Posted by GameOnRomania View Post
    Aici compari sexul cu prostituate cu "asa ceva" .
    Apoi esti de acord cu comentariul lui SirAndrew care spune ca acesta e un lucru sexual ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 237 of 282 FirstFirst ... 137 187 227 235 236 237 238 239 247 ... LastLast