Dar din magazin din Romania? Ca R* nu trimit in Romania. Si nu prea am incredere in cumparaturile online.
Dar din magazin din Romania? Ca R* nu trimit in Romania. Si nu prea am incredere in cumparaturile online.
Man, nu e neaparat ca vrea sa joace dupa un ghid, poate le colectioneaza si/sau le foloseste pentru a completa jocul 100% pentru a platina jocul etc...
Si eu imi iau Strategic Guide dar walkthroughts nu o sa ma uit la ele decat dupa ce termin jocul... Doar cat se instaleaza jocul am sa arunc un ochi pe la artwork
Stiu foarte bine ca unii colectionari de jocuri aduna si astfel de materiale.
Iar in ceea ce priveste "platinarea" eu sunt de parere ca, atunci cand vrei sa termini un joc 100% o faci din placere folosindu-te de propria inteligenta si imaginatie. Cand incepi sa te folosesti de diverse ghiduri fie ele clipuri pe net sau intr-o carte nu prea mai e la fel de amuzant si ...cam dispare tot farmecul. #parerea mea.
Insa, la urma urmei fiecare e liber sa faca ce vrea.![]()
Pai daca spune cineva ca a gasit in gta4 200 de porumbei ascunsi in cele mai bizare locuri din harta fara a studia un ghid, eu nu cred... sau poate nu stie despre ce vorbesc!
---------- Post added 04-09-2013 at 18:18 ----------
Deci in gta4 nu ai cum sa faci platina fara ghid dar voi va dati cu parerea fara a avea platina la gta4.. cine spune ca o are sa ne spuna id-ul...
---------- Post added 04-09-2013 at 18:20 ----------
Deci bizzare fac pariu ca tu nu faci platina fara ajutor nici in 10 ani! Deci nu mai vorbii prostii daca nu stiiiiii!
Tacconi, ai dreptate dar take a chill pillpoate omul nu a jucat GTA IV sau alt joc unde e nevoie sa strangi 500 de panselute pt un trofeu. Chill...
Ai dreptate tacconi cand joci cu ghiduri nu trisesi.... deloc.
Imi cer scuze ca am indraznit sa imi exprim opinia pe un forum public.
Bizzare tot nu ai raspuns cum faci tu platina la gta4 fara ghid daca nu trisezi ? Daca tu jucand din placere cum spui, fara ajutor , daca gasesti jumatate din porumbei eu te declar dumnezeu in gta4! Deci tu nu intelegi! Nu poti face platina fara ajutor!
E foarte simplu fratilor. Cauti pe chestia aia nou iesita, numita INTERNET sau daca chiar te chinui putin, intri pe iutub de pe aiped si vezi tot ce trebuie sa faci, fara sa dai bani pe un ghid care sa adune praf odata terminat jocul.
GTA Online IGN Hands On Preview :
Masks, glasses and such can be equiped from an inventory menu.
You will have mission playlists if you choose to enter them - or you can just jump into Free Roam mode.
There will be everything from 2-player missions on up to full-blown 16-player quests.
Several tennis courts dot Los Santos, while the city contains one 18-hole golf course. The golf mini-game can accomodate [up to] a foursome.
There are movies to watch at theaters, and in Online up to 16 players can pack a theater.
You will be able to deposit your money through ATM, in addition to using Debit cards.
You can take a shower at your apartment.
There is a Make it Rain button to use at the strip club. You will also be able to touch the girls during private dances, but if you get caught three times you will be tossed out on the street.
Nu. Odata cumparat jocul, pe 1 octombrie vei avea acces la un download de pe PSN/XBL ce va activa partea de online din joc.
Am aflat ca in Pakistan acel pret exorbitant de care am vorbit mai devreme este $250![]()
![]()
Si lumea cumpara jocul ca painea calda.Un individ a jucat de ieri pana azi continuu...
Bookmarks