este foarte mare. in interiorul insulei acolo sus este o mare. o MARE nu un lac. nu uitati nici de zona muntoasa pe unde desi nu-s desenate drumuri sigur se va putea ajunge pentru vanatoare, base jump si altele
este foarte mare. in interiorul insulei acolo sus este o mare. o MARE nu un lac. nu uitati nici de zona muntoasa pe unde desi nu-s desenate drumuri sigur se va putea ajunge pentru vanatoare, base jump si altele
Ganditi-va ca pe langa harta, mai este si in apa. Din ce am inteles, e mai mare decat GTA San Andreas, GTA IV + Red Dead Redemption la un loc.
Mie personal mi se pare incredibil (daca e sa fie adevarat) cat de mare poate fi jocul asta pe generatia actuala, avand in vedere cat de complex e gameplayul, sa nu mai pun la socoteala si grafica clean & sharp, care e amazing pt current-gen. Sau cei de la Rockstar sunt niste adevarate genii?
Salut. A facut cineva precomanda la Grand Theft Auto V: Special Edition la Altex? Ca am observat ca nu le mai au de ceva timp. Sa ma alarmez? Le-or mai aduce in magazin chiar daca nu le mai au pe site?
Astept informatii. Multumesc.
Nu cred ca este adevarat raportul ala. Exprimarea lor a fost " it’s larger than GTA: San Andreas, GTA 4 and Red Dead Redemption combined", ceea ce inseamna ca este cat ele puse una langa alta, nu doar ca este mai mare ca cea mai mare harta a lor.
Vad pe acea harta o gramada de semne cu o casa si un dolar. Pana la urma se pot cumpara case sau nu? la inceput au spus oficial ca nu.
pai daca taiem ariile galben si verde incap in aria albastradeci e mai mare decat toate la un loc
Doar un mic aperitiv sa vedeti cat de mare este jocul (sursa : NeoGaf OT)
For those who think the map is small.
Map spoiler!
![]()
din ce versiune e scoasa poza cu podul, ps3 sau xbox? la cum arata cred ca o sa stau ore intregi sa ma plimb ca prostu' prin munti cu vreun atv/dirt bike
ah, sper sa nu fie prea pimpuita in vreun editor grafic de pc. in rest ce sa zic....end of social life
nu ne plangeam noi ca in 4 erau numai betoane? daca te uiti atent la harta ai sa vezi ca drumurile forestiere sunt trasate cu linie subtire rosie. si sunt multe in zona montana , deci explorabila si aceasta. eu sunt multumit deplin
Din ce am văzut, cred ca orașul este cam la fel de mare ca cel din GTA4, la care se adaugă o pustietate cam la fel de mare ca toată harta din RDR. Sper doar sa fie locuri interesante, nu doar "pustietate", ca altfel nu cred ca ies din Los Santos.
Oricum, păcat ca n-au mai adăugat pe undeva un oraș. Feeling-ul din San Andreas, când călătoreai dintr-un oraș în altul, e greu de egalat.
Bookmarks