Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 84 of 540 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 184 ... LastLast
Results 1,661 to 1,680 of 10793

Thread: Ce te joci -> Acum!

1. #1661 SP
    Member klausn's Avatar
    Am spus clar ca le-am IMPRUMUTAT.Nu le-am mai facut poze,pentru ca nu imi apartineau.Eu zic sa lasam cearta pentru ca iara o sa fiu singurul care primeste Warn din cauza lui nu stiu cine.

2. #1662 SP
    Junior Member drak0n's Avatar
    acum ma jok
    WoW -> PC
    DiRT -> x360

3. #1663 SP
    Junior Member MClaudiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Klaus View Post
    Am spus clar ca le-am IMPRUMUTAT.Nu le-am mai facut poze,pentru ca nu imi apartineau.Eu zic sa lasam cearta pentru ca iara o sa fiu singurul care primeste Warn din cauza lui nu stiu cine.
    off: Ai dreptate si eu cunosc o persoana care a avut o discutie contradictorie cu cineva si a primit Warn,dar cealalta persoana nu a primit nimic,chiar daca a jignit si l-a provocat pe celalalt care si-a spus o simpla parere ...Mentionez ca tipul cu Warn era nou pe forum (70 de posturi) si cel care l-a provocat jignindu-l avea circa 1200 de posturi si facea parte si din lista de prieteni a lui Monky...Observ ca toti care sunt noi pe acest forum sunt priviti ca niste persoane care nu au dreptul la opinie in fata celor care au multe posturi si tot ce spun ei este eronat... Si pana la urma care este problema daca joaca jocuri downloadate?Este alegerea lui si pana la urma nimine nu are de unde sa stie daca chiar are jocuri pirat sau nu,nu mi se pare corect sa acuzi pe cineva daca nu ai dovezi impotriva lui.
    on: Tomb Raider:Underworld(trebuie sa-l termin la cel mai greu nivel sa scot platina) si Ferrari Challenge

4. #1664 SP
    Member dogdan's Avatar
    off: ohh NOES!!! am primit warn my life is over why mee?!
    on:Assassins Creed pe 360 ,deci nu pot sa spun cat de mult imi place il recomand tuturor mai ales ca este si ieftin sh pe amazon , asta da joc! inca nu am intalnit repetivitatea aia despre care vorbeste lumea .

5. #1665 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    MGS4

6. #1666 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by MClaudiu View Post
    off: Ai dreptate si eu cunosc o persoana care a avut o discutie contradictorie cu cineva si a primit Warn,dar cealalta persoana nu a primit nimic,chiar daca a jignit si l-a provocat pe celalalt care si-a spus o simpla parere ...Mentionez ca tipul cu Warn era nou pe forum (70 de posturi) si cel care l-a provocat jignindu-l avea circa 1200 de posturi si facea parte si din lista de prieteni a lui Monky...Observ ca toti care sunt noi pe acest forum sunt priviti ca niste persoane care nu au dreptul la opinie in fata celor care au multe posturi si tot ce spun ei este eronat... Si pana la urma care este problema daca joaca jocuri downloadate?Este alegerea lui si pana la urma nimine nu are de unde sa stie daca chiar are jocuri pirat sau nu,nu mi se pare corect sa acuzi pe cineva daca nu ai dovezi impotriva lui.
    on: Tomb Raider:Underworld(trebuie sa-l termin la cel mai greu nivel sa scot platina) si Ferrari Challenge
    Problema la el este ca se declara vegetarian si baga in el terci pe vorba unora...eu macar recunosc ca nu am jocuri originale, nu incep sa zic ca le imprumut/gasesc pe strada/cresc in copaci.

ONTOPIC>>> cel mai bun shooter, emblema fpsurilor: HALF LIFE 2.Sunt la EP2 dar din pacate cel putin pe consola chiar si la hard este foarte usor...chiar foarte usor, nu imi imaginez cum e pe easy.

7. #1667 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Stronghold Legends - PC . Stie cineva jocuri asemanatoare , pentru console ?

8. #1668 SP
    Member Mindscrewy's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Stronghold Legends - PC . Stie cineva jocuri asemanatoare , pentru console ?
    Din pacate sunt foarte putine jocuri de strategie pt console daca la asta te referi prin asemanatoare.

Mirror's edge - x360
    Dota - PC

9. #1669 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Fifa 09 online

10. #1670 SP
    Junior Member Theo's Avatar
    Transformers 2 @ x360

11. #1671 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Ca de obicei: FIFA 09 si CoD:WaW on PSN!

12. #1672 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by dogdan View Post
    [...] inca nu am intalnit repetivitatea aia despre care vorbeste lumea .
    nici mult nu mai ai. Pacat de joc ca are potential, dar lasa mult de dorit pentru ca este foarte repetitiv si devine extrem de boring over time.

OnTopic: Army Of Two @360 si Uncharted pe PS3, vreau sa iau trophies.

13. #1673 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Burnout Paradise @PS3 (my 1st full game)
    Sterge pe jos cu versiunea PC Imi cam prind urechile cu online-ul dar merge, hands-free-ul incarcat and lets party on!

14. #1674 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by MClaudiu View Post
    Ba poti sa'ti dai seama foarte usor, il joaca inainte de data lansarii. Si da, ai dreptate e alegerea lui daca joaca pirate, dar sa nu faca public lucrul asta, pt ca acest site nu incurajeaza pirateria.

15. #1675 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    fifa 09 @xbox 360 299/1000 deocamdata

16. #1676 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Final Fantasy XII - Dirge of Cerberus on Ps2 ( hail Vincent Valentine )

17. #1677 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Overlord pe PC.

18. #1678 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ninja Gaiden 2 Survival Missions
    Ninja Gaiden Sigma Survival Missions

19. #1679 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Joc cam multe dar dupa ce am luat Fight Night Round 4 am ramas pilaf cat poate sa te capteze un joc ca asta. Aseara nu m-am putut lasa pana la 3 am dat cu Tyson in stanga si dreapta pana ma dureau ambele maini

20. #1680 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Joc cam multe dar dupa ce am luat Fight Night Round 4 am ramas pilaf cat poate sa te capteze un joc ca asta. Aseara nu m-am putut lasa pana la 3 am dat cu Tyson in stanga si dreapta pana ma dureau ambele maini
    Scuze de off, dar m-am saturat de astia cu consola modata care joaca jocurile cu cateva zile inainte de aparitie. OK, inteleg, ti-ai modat consola, dar mi se pare lipsa de bun simt sa zici in gura mare ca tu ai furat jocul in timp ce altii asteapta jocul pe care au dat bani

ON:

Resident Evil 5@PS3 sunt la ultimul capitol
    GT5 Prologue@PS3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 84 of 540 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 184 ... LastLast