great combos, but uugh.. what's wrong with your face babe?
in intro se aude vocea lui Stryker (probabil e si stagiul lui pe strazile unui oras)
great combos, but uugh.. what's wrong with your face babe?
in intro se aude vocea lui Stryker (probabil e si stagiul lui pe strazile unui oras)
A nu mai e mult, decat THREE FREAKIN MONTHS. Ca sa il citez pe samuel l jackson : "Get the **** outta my face with that ****".
O intrebare putin offtopic: azi am observat pe cineva jucand MK Deadly Alliance pe PSN. Cum este posibil asa ceva?
LE: mda. eu ma gandeam la ce e mai rau. gen consola modata + custom firmware + ps2 emulator![]()
...backwards compatibility.
Din cate stiu eu, in momentul in care rulezi un joc de PS2 pe PS3 iti iese din XMB complet. Nu mai esti logat la PSN, deci nici nu-ti afiseaza la status ce joci. Este posibil sa fie o smecherie facuta cu jailbreak / custom firmware. Ceva de genul: Trick Your Friends On PSN into thinking you have ANY GAME YOU WANT TO � . This is what you get sony …
De-abia astept sesiuni online cu insta pick Kratos si da-i cu spamu de un buton, mii si mii de copilasi care de-aia au plans la mama ca vor jocu....ieeee X_____X
Ce ma enerveaza ca-si promoveaza doar cateva din personaje. Poate vreau sa stiu si istoria lui Cyrax de exemplu sau a altor caractere mai putin faimoase. Dar ei o tin intr-una cu Subzero si Skorpion... nu ca n-ar fi awesome.
Liu Kang, Baraka confirmati in clipul asta nou despre X-Rays.. cred ca ceva mai brutal n-am mai vazut decat poate in God Of War
pana acum confirmati in trailere sau reviste de gaming: aproape toti din MK1/2/3 (in afara de Kano, Kabal, Noob Saibot, Smoke, Shang Tsung) + Kratos
Bookmarks