salutare, am eu de vanzare MK9 pt PS3 daca te intereseaza. Online pass-ul este folosit, si nu mai am manualul si carcasa din pacate. pretul este de 100 lei, transportul fiind platit de catre tine. astep un semn, bafta
salutare, am eu de vanzare MK9 pt PS3 daca te intereseaza. Online pass-ul este folosit, si nu mai am manualul si carcasa din pacate. pretul este de 100 lei, transportul fiind platit de catre tine. astep un semn, bafta
Stiu ca nu sunt confortabile replyuri de genul asta.
Dar uite aici cu 80 RON si cu online pass valid, cu carcasa si manual si sigilat: Mortal Kombat PS3 | Zavvi.com
Ce-i drept ca trebuie sa astepti cam 5 zile lucratoare de la dispatch, dar oricum fiecare e liber sa cumpere de unde vrea! Pe de alta parte stiu ca probabil ai dat o carca de bani pe el la lansare, dar cam asta e soarta jocurilor standard la cateva luni de la lansare (de aceea recomand CEurile, care se devalorizeaza mai greu in timp sau chiar le poate creste valoarea)
Spor la vanzare!
L.
Man ce naiba, asta e japca la drumul mare, 100 de lei, pe un disc gol, fara carcasa/manual/pass online si mai trebuiasca sa plateasca si posta.
Pana si in magazinele din Romania a scazut la 150 de lei (sigilat cu online pass), livrarea gratuita. Mortal Kombat 9 PS3 | ALTEX
Bambu81, vezi ca apare ca disponibil in Altex Baia Mare Maramuresul.
Warner Bros. has officially announcedMortal Kombat Komplete Edition, which will include all previously released downloadable content for the*critically acclaimed fighter
.
The bundle features all character DLC (including dream master*Freddy Krueger
), the*"Mortal Kombat: Songs Inspired by the Warriors"*album, and the 1995*"Mortal Kombat"*film through PSN or Xbox Live Zune Marketplace. There are also*15 Klassic Skins
*and three Klassic Fatalities for Scorpion, Sub-Zero and Reptile.
The*Komplete Edition*was*outed
*in early December, when the British rating board gave it a mid-February launch.*Mortal Kombat Komplete Edition*will be available February 28 for Xbox 360 and PS3.
ola...
aci DED...
the best of mk9...
daca vrea cineva sa jucam..niste mk......uite un id
lazybear1983
de ps3....
si pt BOZY![]()
The best of MK, cat trolling
Jucam si vedem, poate se mai baga si altii de pe aici, sa vedem who is really the best![]()
Bookmarks