Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 121 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... LastLast
Results 881 to 900 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #881 SP
    Member Ares's Avatar
    cand a fost la precomanda la pretul de 289(editia colectie) lei nu se stia sigur daca il au la lansare , acum ca probabil sunt sanse f mari sa fie in primele zile (21, 22,23) este 350lei , vi se pare normal?

2. #882 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Da, marketing-ul e totul, incearca sa scoata un profit cat mai mare .

3. #883 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    eagle-eye, marketing inseamna o promovare buna, o aducere a clientului la produs. Ce avem noi bate spre specula

4. #884 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Thumbs up pentru ShopTo care, mergand impotriva tendintei, au scazut luni pretul de precomanda de la ~35 de lire la ~30

5. #885 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eh, am zis sa-i dau si eu un nume mai frumos, dar ai prins ideea.

6. #886 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    cand a fost la precomanda la pretul de 289(editia colectie) lei si nu se stia sigur daca il au la lansare , acum ca probabil sunt sanse f mari sa fie in primele zile (21, 22,23) si este 350lei , vi se pare normal?
    nu costa nimic sa dai precomanda..eu am dat cand era 289..oricum se putea anula in caz ca vroiam jocul de la lansare si gameshop avea intarziere....dar nu sunt genul de om care vrea jocul din secunda X+1 de la lansare..puteam sa astept 1 saptamana....

...si exista 2 posibilitati...ori sa fi facut special "manevra" asta..ori chiar nu stiau avand in vedere ca intrebarea s-a pus acum ceva timp..iar la cat de bagati suntem noi (ca tara) in seama in legatura cu jocuriile ne puteam astepta la orice..

Data viitoare da si tu precomanda ca nu te costa nimic

7. #887 SP
    Member thegame's Avatar

8. #888 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Thumbs up pentru ShopTo care, mergand impotriva tendintei, au scazut luni pretul de precomanda de la ~35 de lire la ~30
    sunt niste slab pregatiti ! de ce , iti poate raspunde doar gameshop.ro .

---------- Post added 07-04-2011 at 07:56 PM ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    nu costa nimic sa dai precomanda..eu am dat cand era 289..oricum se putea anula in caz ca vroiam jocul de la lansare si gameshop avea intarziere....dar nu sunt genul de om care vrea jocul din secunda X+1 de la lansare..puteam sa astept 1 saptamana....

...si exista 2 posibilitati...ori sa fi facut special "manevra" asta..ori chiar nu stiau avand in vedere ca intrebarea s-a pus acum ceva timp..iar la cat de bagati suntem noi (ca tara) in seama in legatura cu jocuriile ne puteam astepta la orice..

Data viitoare da si tu precomanda ca nu te costa nimic
    ai dreptate oarecum , dar pe bune vorbind , chiar nu miroase a specula de lipscani? dar chiar in halul asta? frate cat dracu se mai trage pe noi ???

9. #889 SP
    Pai daca romanu inghite si nu zice nimic, e obisnuit de la guvernare.

10. #890 SP
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Treaba cu scumpirea deodata imediat inaintea lansarii este o actiune tipic romaneasca si nesimtita, cum numai pe la noi vezi.
    Daca nu-l au in prima zi de lansare nu au nicio scuza si-i voi umple de "respect"...
    esti la prima comanda gameshop.ro ?...parca e prima data cand fac asa...deja multi useri stiu despre chestia asta...preturiile de pre-order sunt mai mici..iar in apropierea lansarii cresc..nu e nimic nou..fiecare companie are politica ei..atat timp cat sunt oameni care cumpara care-i problema ?si daca jocul nu vine in ziua lansarii..poti reactiona in felul urmator..nu raspunzi cand te suna curierul..

ii puteti "pedepsi" prin a nu mai cumpara de la ei...pe mine unul nu ma deranjeaza sa dau un click cu 3 luni inainte de lansare..sa fac pre-order ,iar daca gasesc undeva mai avantajos sa il anulez..
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pai daca romanu inghite si nu zice nimic, e obisnuit de la guvernare.
    Atunci cand s-a vorbit..la prima promotie gameshop.ro s-a lasat cu BAN-uri...si ghici cine a le-a dat?..corect..cineva dintre voi ,moderatorii...
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Despre ce vorbim noi aici?
    Sau te simti "against the system" si trebuie sa spui ceva de dragul de a spune?
    vorbim despre a face sau a nu face "gura" impotriva gameshop.ro......iar eu va reamintesc ce s-a intamplat cand a fost prima promotie gameshop.ro cand multi au facut "gura", deci au spus ceva..nu au stat si au inghitit..si despre faptul ca atunci s-a lasat cu multe BAN-uri din partea moderatoriilor(habar n-am care )....

asa ca nu e de mirare de ce userii nu mai fac "gura" pe thread-ul Gameshop

11. #891 SP
    Atunci cand s-a vorbit..la prima promotie gameshop.ro s-a lasat cu BAN-uri...si ghici cine a le-a dat?..corect..moderatorii...
    Despre ce vorbim noi aici?
    Sau te simti "against the system" si trebuie sa spui ceva de dragul de a spune?

L.E.:

vorbim despre a face sau a nu face "gura" impotriva gameshop.ro......iar eu va reamintesc ce s-a intamplat cand a fost prima promotie gameshop.ro cand multi au facut "gura" deci au spus ceva..nu au stat si au inghitit..si despre faptul ca atunci s-a lasat cu multe BAN-uri din partea moderatoriilor(habar n-am care )....

asa ca nu e de mirare de ce userii nu mai fac "gura" pe thread-ul Gameshop
    Esti un pic pe langa subiect, trebuia sa te documentezi mai bine. Una este a protesta si alta este comportamentul de maidan. Oricum, n-are rost sa se intre intr-o discutie ingropata. E un lucru foarte simplu pe care romanul nu-l face atunci cand nu-i convine ceva si anume: nu mai achizitioneaza respectivul produs. Din moment ce pentru magazin exista cerere, se vinde produsul, de ce sa scada pretul? De ce sa nu practice o mica specula?

In fine, revenim la fatalitatile noastre.

12. #892 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Treaba cu scumpirea deodata imediat inaintea lansarii este o actiune tipic romaneasca si nesimtita, cum numai pe la noi vezi.

Daca nu-l au in prima zi de lansare nu au nicio scuza si-i voi umple de "respect"...

13. #893 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    sunt atatea optiuni...
    daca simti ca esti calcat in picioare ia atitudine si nu verbala

14. #894 SP
    Member viezure's Avatar
    Care atatea optiuni? In Romania doar Gameshop distribuie.

15. #895 SP
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Care atatea optiuni? In Romania doar Gameshop distribuie.
    Shopto,Zavvi,The Hut..etc..barbavali,webpredator etc..
    daca erai ironic scuze

Quote Originally Posted by viezure View Post
    Am zis "in Romania".
    pai da..toti cei de mai sus distribuie unde sunt platiti...care-i problema ?trebuie sa scrie distribuitor oficial pentru Romania ca sa cumperi ?se aplica principiul "economiei de piata" -cumperi unde iti e mai avantajos..

16. #896 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Lansarea nu e pe 19-Apr-2011 ? .... Mai e destul pana atunci, sa se schimbe multe.

17. #897 SP
    Member viezure's Avatar
    Shopto,Zavvi,The Hut..etc..barbavali,webpredator etc..
    daca erai ironic scuze
    Am zis "in Romania".

18. #898 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    eu sunt din Romania,locuiesc in Bucuresti.. pentru ca la noi romanii sunt oportunisti,nu voi incepe sa tip in stanga si dreapta, in schimb ii voi combate necumparand de aici...am cont paypal si imi voi comanda de pe amazon,ebay.co.uk sau the hut...

viva la revolusion

19. #899 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Viva la resolution, 1680x1050!

20. #900 SP
    Member Ma_Plictisesti's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Nu, m-am inscris inainte sa apara pe site anuntul

Am dat search si am gasit articolul pe care il pregateau baietii sa-l puna, am completat si...

M-au sunat dupa si au zis ca nu au dat drumul inca la inscrieri dar ma considera OK din punctul lor de vedere
    Tu primul, eu ultimul, poate ne intalnim pe la mijloc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 45 of 121 FirstFirst ... 35 43 44 45 46 47 55 95 ... LastLast