Swing sa faci si tu poze cat mai multe daca vei avea timp (unde se tine turneul).
Pare rau ca te dezamagesc, dar Boon nu ma ascultaOricum eu unul abia astept sa apara full jocul si sa vad pe ce caracter voi ramane Noob Saibot, Nightwolf, Kabal sau Smoke. Eu unul renunt la Scorpion si Subzero.
Oooo. Rorberte ce zici ma? Cum de nu te-am vazut la concursCu tine tin minte ca jucam MkvsDc acum 2 ani
![]()
Laurenţiu ce voce subţire ai.Cel puţin pe filmare,as you said.
Swing,cum ai putut să zici că tekken e naşpa ?
Să te audă ronann.![]()
Da pai am zis in speranta ca plec repede din tara si ma dau la fund vreo 2 luni asa, sa scap
Faza cu street fighter naspa o pastrez daca voi castiga acoloda nici ca ma mai intorc
Mortal Kombat's 'King of the Hill' Multiplayer Mode Exposed - Xbox 360 News At Xbox360Achievements.orgWarner Bros. and NetherRealm Studios have brought out a new trailer on IGN revealing Mortal Kombat's 'King of the Hill' multiplayer mode, which features a pretty natty spectator function that enables your Xbox Live Avatar to gesticulate at the fight unfolding between two players.
So, while two people will be beating the living crap out of one another, the other players in the lobby will be able to cheer, boo and express disgust or approval. You'll also be able to whip out items like a skunk or a piece of cheese, as well as tomatoes to throw at the screen.
Once the fight is over, you'll then be able to score the action out of ten, earning the players respect points that'll count towards their online reputation in Mortal Kombat. Clever stuff.
Good stuff
Numai vina lui eXist este ca am vocea aiaStiu eu ca avea un sintetizator in microfon acolo
L.E: Ahhaa.. deci Swing e de vina pana urma am inteles![]()
Da, de unde, cred ca Johnny Cage este de vina, cu lovitura lui la "boaşe", ti-a subtiat vocea, in lupta cu SwingShot .![]()
Deja cred ca trebuie sa asteptam parerile celor care l-au jucat la unchi/veri/nepoti etc.
Abia astept sa imi vina Kollector's Edition de la gameshop. Sper sa nu intarzie.
@eXist termina cu ipocriziile astea, ca stie toata lumea pe unde ai conturi..
Va urăsc, piraăilor, din toată inima !
Mă refer la faptul că cei care piratează au acces la jocuri mai repede decat cel care are precomandă. In cazul meu.
Din bun simt pentru oamenii care chiar asteapta ca jocul asta sa le fie livrat, as dori sa rog un moderator fie sa stearga respectivele secvente, fie sa le incadreze in tag-uri de spoiler.
Yes, sustained. Si eu somoros era cat pe aci sa dau pe ala cu story, ca n-am vazut ce scrie..thank god ca am vazut titlul apoi si am inchis, i hate spoilers![]()
GraX fara suparare, dar cel mai bine faci la fel cum fac si eu. Ori intri si citesti ce mai scrie lumea informatii despre joc, ori nu citesti topicurile deloc. Si aici ma refer la jocurile care le astepti cu adevarat.
Sau daca totusi vrei sa citesti parerea oamenilor, poti incerca sa eviti filmuletele postate.
Bookmarks