Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 104 of 121 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 ... LastLast
Results 2,061 to 2,080 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #2061 SP
    Member justamodel's Avatar
    Se blocheaza jocul intr-o veselie la cutscene. A mai patit careva? -versiunea ps3-

2. #2062 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ieri mi-a ajuns si mie jocul . Pot sa spun ca is multumit de el si ca o sa il joc vara asta cu prietenii de o sa il rup. Online inca nu l-am incercat si sincer nu ma grabesc. Eu l-am luat mai mult pt multiplayer-ul local. Apropo DLC-urile de la MK sunt gratis toate? S-au numa acele costume pentru scorpion si inca cativa? (sau nici un DLC nu e gratis? ).

And in other news: Boone hints at possible Tanya DLC for Mortal Kombat | VG247
    Sincer am uitat complet de Tanya. Asta era tipa cu bumerangul care a aparut in MK 4 numa. Asai? Sincer puteau sa aleaga pe altii din MK trilogy sau ceva... Da lasa ca au timp baietii de la NetherRealms sa faca toate personajele posibile si imposibile.

3. #2063 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    ieri mi-a ajuns si mie jocul . Pot sa spun ca is multumit de el si ca o sa il joc vara asta cu prietenii de o sa il rup. Online inca nu l-am incercat si sincer nu ma grabesc. Eu l-am luat mai mult pt multiplayer-ul local. Apropo DLC-urile de la MK sunt gratis toate? S-au numa acele costume pentru scorpion si inca cativa? (sau nici un DLC nu e gratis? ).

And in other news: Boone hints at possible Tanya DLC for Mortal Kombat | VG247
    Sincer am uitat complet de Tanya. Asta era tipa cu bumerangul care a aparut in MK 4 numa. Asai? Sincer puteau sa aleaga pe altii din MK trilogy sau ceva... Da lasa ca au timp baietii de la NetherRealms sa faca toate personajele posibile si imposibile.
    Pentru DLC trebuie sa platesti inafara de acela cu Cyrax si Sektor Klassic costume care e gratis Spor la joc

4. #2064 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    This awesome creation features a 42-inch screen and a 10-inch subwoofer. You can find all the build details and construction pics over at the Hyperspin forums.
    BBB's Mortal Kombat 9 Arcade Machine - HyperSpin HyperBoard

Attached Images Attached Images mortal-kombat-9-arcade-machine.jpg

5. #2065 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    When it rains...it POURS!!!

6. #2066 SP
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    When it rains...it POURS!!!

Ce atacuri faine areeee :X in orice caz...si asta seamna putin cu ermac.Oricum abia astept sa-l incerc sa vad daca e ceva de el.

7. #2067 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Da seamana cu mai multi .

8. #2068 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Unde e Fujin?!?! Numai Ninjas pana acum...

9. #2069 SP
    Junior Member beasst's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Se blocheaza jocul intr-o veselie la cutscene. A mai patit careva? -versiunea ps3-
    Sterge fisierele MK din game data. Si mie mi s-a intamplat

10. #2070 SP
    Member digitalhater's Avatar
    Salutare. Cum pot verifica daca un online pass a fost folosit sau nu? (evident, fara a-l folosi). Multumesc.

11. #2071 SP
    Member radu_robert98r's Avatar

12. #2072 SP
    Member radu_robert98r's Avatar

13. #2073 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

14. #2074 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar

15. #2075 SP
    UberDude Honord's Avatar
    bhahahhahahhaha )

16. #2076 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Intr-adevar, asta da surpriza

N-are nicio treaba nici el cu universul MK dar parca mai bine decat Kratos.

17. #2077 SP
    Genial :X De acum asta e preferatul meu

18. #2078 SP
    Member Ares's Avatar
    oameni mai lipsiti de inspiratie decat cei de la netherrealm nu am mai vazut de f mult timp , fiti pe faza ptr ca de craciun o sa aveti dlc cu Arnold , Michael Jackson si Oprah

cele bune....

19. #2079 SP
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    oameni mai lipsiti de inspiratie decat cei de la netherrealm nu am mai vazut de f mult timp , fiti pe faza ptr ca de craciun o sa aveti dlc cu Arnold , Michael Jackson si Oprah

cele bune....
    Ba chiar sunt foarte originali ce anume nu-ti convine ? ca introduc personaje noi, doua dintre care nu au mai aparut intr-un joc MK (Skarlet si Freddy)

20. #2080 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Il deranjeaza faptul ca doua personaje nu sunt originale din universul MK (Freddy si Kratos) asa ca el considera ca acestea nu au ace cauta acolo. Da mie sincer imi plac. Is personaje cu care sa te distrezi si care dau un pic de "culoare" ca sa zic asa listei de luptatori. Cu ce te incalzeste ca l-au bagat pe Rain care a aparut intr-un MK sau doua sau pe Skarlett care nu a mai aparut niciodata in loc sa bage un personaj ca si Freddy?

Un lucru e clar: DLC-ul cu Freddy o sa il cumpar. Cu celelalte personaje....ma mai gandesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 104 of 121 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 114 ... LastLast