Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 62 of 121 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1221 SP
    Member viezure's Avatar
    Sounds charming.

Macar ti-ai luat si tu de acolo ceva?

2. #1222 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mda, niste carnati din cate aud. Sa nu mai aud pe nimeni ca se plange de lansarile noastre, uite ca in Romanica noastra se poate mai bine ca la englezi. Pai la noi cred ca isi dadeau foarte mult interesul organizatorii, din cate vad pe aia i-a durut in pix. Asta e, sa speram ca te trezesti cu premiul 3 la usa. De curiozitate, din ce tari au fost aia de pe locul 2 si 3/4?

3. #1223 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Rom�nia vs UK

4. #1224 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Am primit mail cu your order has been dispatched de la ShopTo De n-am innebunit mailu azi
    Si Play.com a trimis pe 18, mai mult ca sigur ca ajunge pe 20.

5. #1225 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Sounds charming.

Macar ti-ai luat si tu de acolo ceva?
    Am prins si standul de Duke Nukem, dar era demoul ala pe stadion cu boss-ul si atat, asa ca n-am vazut nimic din joc. Am luat suveniruri si tricouri, dar ma gandeam sa iau si un stick d-ala MK..surpriza..nu aveau nimic de genu acolo (fapt premergator pt fail-ul la premiile de locu 2 si 3). Am poze, si da, am poze si cu fetele alea de cosplay. Kitana n-a mai venit pana la urma, n-am vazut-o deloc pe acolo, in schimb Mileena a fost centrul atentiei pt ca a ales o fata cu sanii foarte generosi ca sa zic asa, incat toata lumea saliva pe acolo. Din pacate placerea a fost numai de partea lor, pt ca a zis fata aia ca este incredibil de incomod costumul ala si ca de-abia asteapta sa scape din el.

Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Mda, niste carnati din cate aud. Sa nu mai aud pe nimeni ca se plange de lansarile noastre, uite ca in Romanica noastra se poate mai bine ca la englezi. Pai la noi cred ca isi dadeau foarte mult interesul organizatorii, din cate vad pe aia i-a durut in pix. Asta e, sa speram ca te trezesti cu premiul 3 la usa. De curiozitate, din ce tari au fost aia de pe locul 2 si 3/4?
    Nu prea am cum sa ma trezesc cu premiul 3 pt ca nu s-a jucat finala mica sa se decida cine ar fi iesit pe 3
    Am vorbit apoi cu persoana responsabila pt eventul de UK (ala care s-a facut ca la carte, cu premiu MK arcade machine, etc) si si-a cerut scuze si ca nici ea nu a stiut de schimbari, nu stie cine trebuia sa se ocupe de cei din EU, responsabilitatea ei era doar pt UK si s-a oferit sa imi trimita prin posta acasa premiu de consolare jocul, dar am refuzat pt ca nu ma dusesem acolo la pomana, era vorba de principiu.

Locu 1 a fost UK, locul 2 Grecia, 3/4 RO/UK cred, nu stiu exact ce nationalitate era cel de-al 4lea.

O well, astept sa imi clatesc ochii cu o lansare facuta ca la carte si chiar peste, pe 21 Ne vedem acolo

6. #1226 SP
    Senior Member Anderul's Avatar

7. #1227 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate� View Post
    Singura mare diferenta pe care o vad e data de Gamma... Si un pic de extra detalii pe X360

8. #1228 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Cred ca "extra detalii"-le vin de la modul de randare a bump maping-ului diferit pe o platforma fata de cealalta.
    Din punctul meu de vedere, jocurile arata absolut identic pe ambele platforme.

9. #1229 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Cred ca "extra detalii"-le vin de la modul de randare a bump maping-ului diferit pe o platforma fata de cealalta.
    Nu e numai legat de bump-mapping. Se pare ca varianta de PS3 foloseste QAA si automat e mai blurrat, pierzand ceva detalii.

Oricum, nu e genul de joc sa stai sa te uiti la detalii... conteaza gameplay-ul 90%

10. #1230 SP
    Senior Member Nash's Avatar

11. #1231 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

12. #1232 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

13. #1233 SP
    Member Ares's Avatar
    este permisă folosirea tuturor personajelor ce fac parte din distribuţia iniţială a jocului, mai puţin Scorpion, Sub-zero, Mileena şi Johnny Cage (şi fără personajele deblocabile!). Concurenţii nu sunt limitaţi la folosirea unui singur personaj pe �ntregul parcurs al competiţiei (sau al unui meci). Personajele utilizate pot fi schimbate după fiecare luptă

hehehehehe , suna a miutza

Laur , eu nu spun ca este vina lor , ei in mod normal ar trebui sa fie "reprezentantul nostru" in relatia cu cei care stabilesc regulie si "reprezentantul lor" in relatia cu noi , sa spuna si ei mai departe ca mai exista si nebuni care joace pe kb

cele bune...

14. #1234 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    In primul rand foarte aiurea ce povesteste Swing de cele petrecute in UK la turneu. Mi se pare o tiganeala obosita. Insa a fost o experienta si asta si stii cum se zice: "What doesn't kill you makes you stronger." Deci tind sa cred ca pe viitor vei avea alte asteptari.

In alta ordine de idei, nu am mai rezistat si aseara am avut ocazia sa joc varianta full pe un Xbox la un amic.

Ca prime impresii, in afara de WOW, this is so FKING AWESOME!!!! SPOILER ALERT! Pentru cei ce nu vor sa vada sa nu apese mai jos!
    Ar mai fi de zis dar si asa sunt multe spoilers. Overall, sunt foarte placut impresionat de ce-am vazut pana acum (mai putin de Shao Khan ). Abia astept jocul, dar pe PS3 (urasc d-pad-ul de pe controller-ul de xbox din tot sufletul...). Daca netcode-ul va fi facut bine va fi cel mai tare MK ever made for sure

15. #1235 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Aha deci asa va antrenati voi pt concurs

Lasa prostiile cu ladder etc, zi de Reptile ala ca nu mai pot

16. #1236 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    FIGHT

17. #1237 SP
    Member carcru's Avatar
    Grafica de la xbox conţine mai mult contrast, cel puţin aşa mi se pare mie şi cum sunt conturaţi jucătorii. Dar mai bine arată pe ps3 e oleacă mai bright aia de xbox e prea �ntunecată.

18. #1238 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Aha deci asa va antrenati voi pt concurs

Lasa prostiile cu ladder etc, zi de Reptile ala ca nu mai pot
    nu cred ca vin la concurs, stai linistit man. Mai jos cateva impresii de reptile, SPOILERS de asemenea...

---------- Post added 19-04-2011 at 11:57 AM ----------

Quote Originally Posted by carcru View Post
    Grafica de la xbox conţine mai mult contrast, cel puţin aşa mi se pare mie şi cum sunt conturaţi jucătorii. Dar mai bine arată pe ps3 e oleacă mai bright aia de xbox e prea �ntunecată.
    Cum adica o leaca mai bright dar mai intunecata?

Fara sa mananc rahat, mi s-a parut ca arata genial varianta de xbox. Dar oricum voi juca pe PS3, abia astept sa-l vad si acolo

19. #1239 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Swing felicitari pentru ce ai facut acolo si cu ocazia asta observam si noi ca se fac anumite lucruri mai bine la noi in tara decat afara. Ma simt mandru ca am ajuns cu tine in finala stiind ca tu ai ajuns atat de departe in asemenea conditii.

20. #1240 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    In alta ordine de idei, nu am mai rezistat si aseara am avut ocazia sa joc varianta full pe un Xbox la un amic.

daca ne uitam la avatar sa intelegem ca ti-ai ales caracterul?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 121 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 ... LastLast