Sounds charming.
Macar ti-ai luat si tu de acolo ceva?
Mda, niste carnati din cate aud. Sa nu mai aud pe nimeni ca se plange de lansarile noastre, uite ca in Romanica noastra se poate mai bine ca la englezi. Pai la noi cred ca isi dadeau foarte mult interesul organizatorii, din cate vad pe aia i-a durut in pix. Asta e, sa speram ca te trezesti cu premiul 3 la usa. De curiozitate, din ce tari au fost aia de pe locul 2 si 3/4?
Am prins si standul de Duke Nukem, dar era demoul ala pe stadion cu boss-ul si atat, asa ca n-am vazut nimic din joc. Am luat suveniruri si tricouri, dar ma gandeam sa iau si un stick d-ala MK..surpriza..nu aveau nimic de genu acolo (fapt premergator pt fail-ul la premiile de locu 2 si 3). Am poze, si da, am poze si cu fetele alea de cosplay. Kitana n-a mai venit pana la urma, n-am vazut-o deloc pe acolo, in schimb Mileena a fost centrul atentiei pt ca a ales o fata cu sanii foarte generosi ca sa zic asa, incat toata lumea saliva pe acolo. Din pacate placerea a fost numai de partea lor, pt ca a zis fata aia ca este incredibil de incomod costumul ala si ca de-abia asteapta sa scape din el.
Nu prea am cum sa ma trezesc cu premiul 3 pt ca nu s-a jucat finala mica sa se decida cine ar fi iesit pe 3
Am vorbit apoi cu persoana responsabila pt eventul de UK (ala care s-a facut ca la carte, cu premiu MK arcade machine, etc) si si-a cerut scuze si ca nici ea nu a stiut de schimbari, nu stie cine trebuia sa se ocupe de cei din EU, responsabilitatea ei era doar pt UK si s-a oferit sa imi trimita prin posta acasa premiu de consolare jocul, dar am refuzat pt ca nu ma dusesem acolo la pomana, era vorba de principiu.
Locu 1 a fost UK, locul 2 Grecia, 3/4 RO/UK cred, nu stiu exact ce nationalitate era cel de-al 4lea.
O well, astept sa imi clatesc ochii cu o lansare facuta ca la carte si chiar peste, pe 21Ne vedem acolo
![]()
Cred ca "extra detalii"-le vin de la modul de randare a bump maping-ului diferit pe o platforma fata de cealalta.
Din punctul meu de vedere, jocurile arata absolut identic pe ambele platforme.
este permisă folosirea tuturor personajelor ce fac parte din distribuţia iniţială a jocului, mai puţin Scorpion, Sub-zero, Mileena şi Johnny Cage (şi fără personajele deblocabile!). Concurenţii nu sunt limitaţi la folosirea unui singur personaj pe �ntregul parcurs al competiţiei (sau al unui meci). Personajele utilizate pot fi schimbate după fiecare luptă
hehehehehe , suna a miutza
Laur , eu nu spun ca este vina lor , ei in mod normal ar trebui sa fie "reprezentantul nostru" in relatia cu cei care stabilesc regulie si "reprezentantul lor" in relatia cu noi , sa spuna si ei mai departe ca mai exista si nebuni care joace pe kb
cele bune...
In primul rand foarte aiurea ce povesteste Swing de cele petrecute in UK la turneu. Mi se pare o tiganeala obosita. Insa a fost o experienta si asta si stii cum se zice: "What doesn't kill you makes you stronger." Deci tind sa cred ca pe viitor vei avea alte asteptari.
In alta ordine de idei, nu am mai rezistat si aseara am avut ocazia sa joc varianta full pe un Xbox la un amic.
Ca prime impresii, in afara de WOW, this is so FKING AWESOME!!!!SPOILER ALERT! Pentru cei ce nu vor sa vada sa nu apese mai jos!
Ar mai fi de zis dar si asa sunt multe spoilers. Overall, sunt foarte placut impresionat de ce-am vazut pana acum (mai putin de Shao Khan
). Abia astept jocul, dar pe PS3 (urasc d-pad-ul de pe controller-ul de xbox din tot sufletul...). Daca netcode-ul va fi facut bine va fi cel mai tare MK ever made for sure
![]()
Aha deci asa va antrenati voi pt concurs
Lasa prostiile cu ladder etc, zi de Reptile ala ca nu mai pot![]()
Grafica de la xbox conţine mai mult contrast, cel puţin aşa mi se pare mie şi cum sunt conturaţi jucătorii. Dar mai bine arată pe ps3 e oleacă mai bright aia de xbox e prea �ntunecată.
nu cred ca vin la concurs, stai linistit man. Mai jos cateva impresii de reptile, SPOILERS de asemenea...
---------- Post added 19-04-2011 at 11:57 AM ----------
Cum adica o leaca mai bright dar mai intunecata?
Fara sa mananc rahat, mi s-a parut ca arata genial varianta de xbox. Dar oricum voi juca pe PS3, abia astept sa-l vad si acolo![]()
Swing felicitari pentru ce ai facut acolo si cu ocazia asta observam si noi ca se fac anumite lucruri mai bine la noi in tara decat afara. Ma simt mandru ca am ajuns cu tine in finala stiind ca tu ai ajuns atat de departe in asemenea conditii.![]()
Bookmarks