Pe XBL a inceput sa se miste mai bine multiplayer-ul. Inca nu gasesc meciuri pe ranked, dar macar in room challenges nu mai e lag aproape deloc. Acum nu mai am nicio scuza pentru bataile pe care le-am primit.![]()
Pe XBL a inceput sa se miste mai bine multiplayer-ul. Inca nu gasesc meciuri pe ranked, dar macar in room challenges nu mai e lag aproape deloc. Acum nu mai am nicio scuza pentru bataile pe care le-am primit.![]()
Dupa ce ca dureaza 5 minute sa gaseasca un meci, nici nu am primit achievementul de 100 online matches played. Niste amatori.
Jocul asta se preteaza (si asa a fost intotdeauna) la multiplayer offline. Niciodata nu va fi aceeasi experienta pe Live, PSN sau orice altceva... Prin urmare, ne gandim ca urmatoarea intalnire sa facem un campionat "la fata locului". Probabil pe 1 Mai, sa combinam fatalitatile cu niste mici si bere![]()
Doar mie mi s-a intamplat sa petrec vreo 20 min in Kript, doar aveam vreo 100k de spart,si sa-mi sara o dracovenie in fata gata sa mi se opreasca inima?Pfui
Orice fighting game se joaca cel mai bine in multiplayer offline. Un player poate sa fie foarte bun online iar in offline play nu prea...eu sunt adeptul multiplayer-ului offline , noroc cu battlekonPana la urma urmei cel mai important lucru este ca , creste comunitatea fighting si la noi in tara ; cand osa vad si eu un roman ca se ia la tranta cu justin wong , daigo , tokido , shock , ac1984 sau alti jucatori de top la evo
?
Nu esti singurulDaca vrei sa vezi ce au "patit" si altii intra aici:
Demon popping up in Krypt? - Xbox360Achievements.org
Mom, Where Did Toasty Come From? - Nerd Reactor
A lot of people ask me about where �Toasty� came from. Before we worked on Mortal Kombat, Mortal Kombat co-creator Ed Boon developed the arcade football games High Impact and Super High Impact. We used to play these a lot and, as the offense and defense approached the line of scrimmage, I�d say something like �You�re toast!�, which turned into �I predict Toasty!�, delivered in high operatic falsetto. Another developer there, George Petro, suggested we put some of our silly taunts into our games as Easter Eggs. Ed decided to go ahead and try it in Mortal Kombat II, so we did, and the rest is history� or something�
In mk9 daca apare Dan Forden " TOASTY " in coltul din dreapta si faci un combo ai full meter instant
---------- Post added 24-04-2011 at 01:44 AM ----------
GGS
L-am batut pe Khan!!! Teleport + uppercut e baza. Si dai tele+up doar atunci cand arunca cu ceva sau da taunt. Si de exemplu daca atunci cand arunca cu sulita dai teleport un pic mai tarziu (gen chiar dupa ce a aruncat) o sa dea cu piciorul in tine sau cu ciocanul. Nu-i bai, dai block si apoi ii tragi una in barbie. Trebuie sa blochezi destul de mult, de cele mai multe ori merge... Si sa folosesti x-ray desigur.
Bookmarks