Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 121 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1421 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Pe XBL a inceput sa se miste mai bine multiplayer-ul. Inca nu gasesc meciuri pe ranked, dar macar in room challenges nu mai e lag aproape deloc. Acum nu mai am nicio scuza pentru bataile pe care le-am primit.

2. #1422 SP
    Member Ares's Avatar
    ma bucur ca se misca mai bine online, sper sa fie asa si pe psn

3. #1423 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Deci inca nu au dat drumul la PSN?... Bastards.

4. #1424 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Ne plangem ca nu putetm sa-l batem pe ShaoKhan, apai la challenge 300 ce facem ?

5. #1425 SP
    Member carcru's Avatar
    N-o să facem nimic,asta o să facem.

6. #1426 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Deci inca nu au dat drumul la PSN?... Bastards.

Din pacate inca nu sa speram ca diseara o sa ii dea drumul dar e greu de crezut!

7. #1427 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Dupa ce ca dureaza 5 minute sa gaseasca un meci, nici nu am primit achievementul de 100 online matches played. Niste amatori.
    Attached Images Attached Images 2011-04-23-19.53.28.jpg

8. #1428 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Jocul asta se preteaza (si asa a fost intotdeauna) la multiplayer offline. Niciodata nu va fi aceeasi experienta pe Live, PSN sau orice altceva... Prin urmare, ne gandim ca urmatoarea intalnire sa facem un campionat "la fata locului". Probabil pe 1 Mai, sa combinam fatalitatile cu niste mici si bere

9. #1429 SP
    Member gpaul's Avatar
    Doar mie mi s-a intamplat sa petrec vreo 20 min in Kript, doar aveam vreo 100k de spart,si sa-mi sara o dracovenie in fata gata sa mi se opreasca inima?Pfui

10. #1430 SP
    Junior Member serbanc's Avatar
    o idee foarte buna

11. #1431 SP
    Member cyrax's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Jocul asta se preteaza (si asa a fost intotdeauna) la multiplayer offline. Niciodata nu va fi aceeasi experienta pe Live, PSN sau orice altceva... Prin urmare, ne gandim ca urmatoarea intalnire sa facem un campionat "la fata locului". Probabil pe 1 Mai, sa combinam fatalitatile cu niste mici si bere
    Orice fighting game se joaca cel mai bine in multiplayer offline. Un player poate sa fie foarte bun online iar in offline play nu prea...eu sunt adeptul multiplayer-ului offline , noroc cu battlekon Pana la urma urmei cel mai important lucru este ca , creste comunitatea fighting si la noi in tara ; cand osa vad si eu un roman ca se ia la tranta cu justin wong , daigo , tokido , shock , ac1984 sau alti jucatori de top la evo ?

12. #1432 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    Doar mie mi s-a intamplat sa petrec vreo 20 min in Kript, doar aveam vreo 100k de spart,si sa-mi sara o dracovenie in fata gata sa mi se opreasca inima?Pfui
    Nu esti singurul Daca vrei sa vezi ce au "patit" si altii intra aici:
    Demon popping up in Krypt? - Xbox360Achievements.org

13. #1433 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by cyrax View Post
    Pana la urma urmei cel mai important lucru este ca , creste comunitatea fighting si la noi in tara ; cand osa vad si eu un roman ca se ia la tranta cu justin wong , daigo , tokido , shock , ac1984 sau alti jucatori de top la evo ?
    Nu curand , " you can only get as good as the people you're playing with".

14. #1434 SP
    Member cyrax's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Nu curand , " you can only get as good as the people you're playing with".
    corect

15. #1435 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Mom, Where Did Toasty Come From? - Nerd Reactor

A lot of people ask me about where �Toasty� came from. Before we worked on Mortal Kombat, Mortal Kombat co-creator Ed Boon developed the arcade football games High Impact and Super High Impact. We used to play these a lot and, as the offense and defense approached the line of scrimmage, I�d say something like �You�re toast!�, which turned into �I predict Toasty!�, delivered in high operatic falsetto. Another developer there, George Petro, suggested we put some of our silly taunts into our games as Easter Eggs. Ed decided to go ahead and try it in Mortal Kombat II, so we did, and the rest is history� or something�

16. #1436 SP
    Member cyrax's Avatar
    In mk9 daca apare Dan Forden " TOASTY " in coltul din dreapta si faci un combo ai full meter instant

---------- Post added 24-04-2011 at 01:44 AM ----------

GGS

17. #1437 SP
    L-am batut pe Khan!!! Teleport + uppercut e baza. Si dai tele+up doar atunci cand arunca cu ceva sau da taunt. Si de exemplu daca atunci cand arunca cu sulita dai teleport un pic mai tarziu (gen chiar dupa ce a aruncat) o sa dea cu piciorul in tine sau cu ciocanul. Nu-i bai, dai block si apoi ii tragi una in barbie. Trebuie sa blochezi destul de mult, de cele mai multe ori merge... Si sa folosesti x-ray desigur.

18. #1438 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    L-am batut pe Khan!!! Teleport + uppercut e baza. Si dai tele+up doar atunci cand arunca cu ceva sau da taunt. Si de exemplu daca atunci cand arunca cu sulita dai teleport un pic mai tarziu (gen chiar dupa ce a aruncat) o sa dea cu piciorul in tine sau cu ciocanul. Nu-i bai, dai block si apoi ii tragi una in barbie. Trebuie sa blochezi destul de mult, de cele mai multe ori merge... Si sa folosesti x-ray desigur.
    Merge batut Khan cu toti foare usor atata timp cat faci spam la fiecare (chiar poti obtine si flowless lejer).

19. #1439 SP
    Cyrax a fost singurul caracter unde l-am batut fara spam.

20. #1440 SP
    Member Ares's Avatar
    Hristos a inviat !!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 72 of 121 FirstFirst ... 22 62 70 71 72 73 74 82 ... LastLast