Tocmai am văzut gameplay cu Test Your Luck Mode. Deci cum să existe așa ceva?Now that's endless fun!
...gata, l-am cumpărat și eu(ajunge el c�nd ajunge...)
Tocmai am văzut gameplay cu Test Your Luck Mode. Deci cum să existe așa ceva?Now that's endless fun!
...gata, l-am cumpărat și eu(ajunge el c�nd ajunge...)
Saru'mana Ares pentru joc, a fost o minune ca am facut rost de bani in ultimul moment... de pe la 4 ma tot joc cu pauza de 2 ore ca am fost la ortoped, in rest - story si challenge tower, inca n-am intrat in mp. Am exersat pentru maine la lansare si nu stiu cu cine sa joc: Kabal sau Smoke? amandoi imi plac extrem de mult si imi place sa joc cu ei...
Multiplayer-ul merge oribil... cel putin pe XBL, unde nu am avut probleme la niciun joc (doar la Tekken se deconecteaza in draci, dar lag nu e deloc).
La Ranked sau Player matches stau si ma holbez la ecran, nu gasesc niciun adversar.
E si o optiune cu lobby-uri, unde gasesti imediat meci, insa are un lag...... Apas pe butoane degeaba, pana sa inceapa loviturile mele, incep sa incasez.
Sper sa vina repede un patch, e cea mai proasta performanta MP din cate am vazut pana acum...![]()
sa cresti mare, sa-l savurezi cu placere si iti urez mult noroc maine, referitor la ce caracter sa alegi sfatul meu este sa-l iei pe smoke ptr ca poti face combo de 3-4 lovituri f eficient si ptr inceput este exact ce-ti trebuie. concursul oricum nu este corect din punctul meu de vedere ptr ca nu ai voie cu cele 4 caractere din demo , asta in conditile in care unii concurenti (sa nu dam nume) l-au jucat pirat pe 360 timp de cateva zile bune . nu trebuie sa ne mire nimic , asta inseamna fairplay in ro
cele bune si mult succes tuturor concurentilor de maine.
---------- Post added 21-04-2011 at 03:32 AM ----------
la cat de bine joci tekken ai putea fi un concurent de temut ptr orice jucator de mk. poate chiar o sa-ti placa jocul si ai sa-l joci , pe mine nu are decat sa ma bucure daca apare inca un jucator bun de mk.(sunt sigur ca ai sa prinzi f repede mecanica jocului)
era sa uit ce este cel mai important , vestea proasta este ca am jucat online si este lag(mult lag, fff mult lag) , vestea buna este ca am jucat cu un prieten din ro si merge bine.
---------- Post added 21-04-2011 at 03:38 AM ----------
da, este blocat pe zone , in 2011 mk este blocat pe zone.......
Pana acum e in regula jocul. Singura mare problema e cu online, stai si astepti pana se gaseste un adversar si nimeresti input lag in draci.
PSN online sucks big time!
Timpi morti mari de asteptare pana te conectezi pe servere si lobby-uri, LAG extrem de mare cu aproape orice player din afara RO. E lag pana si in select screen uneori... Cu RO players insa pare sa se miste fluid jocul online. Macar atat...
In rest jocul este superb. Trebuie neaparat facut ceva pentru imbunatatirea prestantei online, chiar dezamagitor.
Avand in vedere ca aiba azi e data lansarii, normal ca nu sunt jucatori, iar cei care sunt au lag (probabil sunt prin tari mai indepartate). Eu cred ca incepand din seara asta va fi supra populat jocul si probabil matchmaking-ul va gasi jucatori mai apropiati.
Chestia e ca la conexiune aveam full, la fel si adversarul..si tot aveam lag mare. Pe net se plang multi de lag, dar sunt si cativa care zic ca nu au deloc probleme. In fine, asta seara intra si Europa online si poate gasim jucatori cu care sa mearga normal.
E posibil sa fi prins numai jucatori de prin US, fiecare sa aiba conexiune maxima cu serverul de matchmaking, dar p2p sa mearga foarte prost..
Pai jocul parca era limitat pe zone...
De ce un locuitor US si-ar achizitiona jocul zona 2? O_O
Din ce am vazut si eu intr-un live stream nici in US local nu e mai ok treaba (XBL).
Random desync la sesiuni.
Uff... N-am primit nimic astazi in cutia postala. Probabil pentru ca nu am avut pre-order, o sa dureze cam o saptamana pana imi vine, sper sa ajunga maine
![]()
In concluzie.. se poate juca si de pe cont de RO sau e musai sa il activezi si sa joci online de pe contul de UK pentru cei cu zona 2?
Asta ma interesa. Nu am nicio problema cu restrictionarea pe zone atat timp cat nu sunt obligat sa joc de pe conturile de UK/US pe care nu le folosesc decat pentru demo-uri si DLC-uri.
Intru eu astazi sa incerc online-ul, mai bag un pic practice inainte de lansare.... ID-ul meu il aveti mai jos.
Bookmarks