Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 67 of 121 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 ... LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1321 SP
    Member Ares's Avatar
    ce caracter ai ales?

2. #1322 SP
    Member Adr!an's Avatar
    Ma inebuniti cu online-ul! cine stie cand imi ajunge jocul de la Robert Dinu...
    Mai bag un MK 2 intre timp

3. #1323 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cred ca voi juca cu Smoke, are acel teleport care imi place la nebunie. Mai vad acolo, daca mi-o iau grav cu Smoke, a 2-a oara bag cu Kabal. Asta daca nu ne alegem un singur caracter tot concursul.

4. #1324 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate� View Post
    Uff... N-am primit nimic astazi in cutia postala . Probabil pentru ca nu am avut pre-order, o sa dureze cam o saptamana pana imi vine, sper sa ajunga maine
    N-are treaba cu order/preorder. Daca ai primit mail ca jocul a fost expediat, depinde doar de posta...

5. #1325 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    N-are treaba cu order/preorder. Daca ai primit mail ca jocul a fost expediat, depinde doar de posta...
    Am primit mail de ieri .

6. #1326 SP
    Member ramusg's Avatar
    Mi-a ajuns jocul, precomanda de la Gameshop, cine vrea sa ma tabaceasca in bataie sa-mi dea ad, PSN id : Kepzy.

7. #1327 SP
    Member Ares's Avatar
    diseara sunt on pe psn incepand cu ora 8 (id : gizas4all),cine are chef de lupte sa dea add

8. #1328 SP
    Member gpaul's Avatar
    Astept si eu jocul.Tot urmaresc broadcast-uri live pe justintv pana imi ajunge, si vreau sa spun ca modul King of the hill pare o idee grozava, insa nu inteleg cum o sa rezolve problema conexiunii, de vreme ce pana si 1v1 are lag, daramite King of the Hill unde mai sunt si 7 spectatori pe deasupra.

9. #1329 SP
    Member viezure's Avatar
    Cam toate jocurile cu multi au probleme de lag la lansare

10. #1330 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    diseara sunt on pe psn incepand cu ora 8 (id : gizas4all),cine are chef de lupte sa dea add
    Nene, cred ca tre sa le dai ID-ul de UK la oameni ca sa puteti juca.
    Gizas e US parca

11. #1331 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Nene, cred ca tre sa le dai ID-ul de UK la oameni ca sa puteti juca.
    Gizas e US parca
    nu conteaza , l -am activat pe contul de uk dar joc de pe contul de us , merge

12. #1332 SP
    Member gpaul's Avatar
    Mi-a ajuns si mie jocul.Dupa o ora de explorat pot spune ca e beat-em-up bun.Recovery la animatii cam slow,nu e cel mai dinamic MK, insa compenseaza la alte capitole.Imi place sistemul combo, trebuie lucrat pt un juggle cu succes cu damage mare, fata de MK vechi unde scoteai 7-8 hits doar din chain combo.Nu am acordat mai mult de 30 min nici unui MK ce a urmat dupa 4, insa ma vad jucand 9 pt multa vreme.

Am cateva intrebari legate de mecanica jocului:
    1.Ce face Vibration de la Smoke?Pare ceva defensiv, dar numai nu am reusit sa fac AI sa dea in mine.
    2.Cum exact se face roll recovery?Imi iese random.
    3.Wtf folos are stance change???

EDIT: Va merge PSN pe uk?Pe site-ul Playstation s-a anuntat maintenance, insa unii afirma ca le merge.

13. #1333 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    Mi-a ajuns si mie jocul.Dupa o ora de explorat pot spune ca e beat-em-up bun.Recovery la animatii cam slow,nu e cel mai dinamic MK, insa compenseaza la alte capitole.Imi place sistemul combo, trebuie lucrat pt un juggle cu succes cu damage mare, fata de MK vechi unde scoteai 7-8 hits doar din chain combo.Nu am acordat mai mult de 30 min nici unui MK ce a urmat dupa 4, insa ma vad jucand 9 pt multa vreme.

1.Ce face Vibration de la Smoke?Pare ceva defensiv, dar numai nu am reusit sa fac AI sa dea in mine.

EDIT: Va merge PSN pe uk?Pe site-ul Playstation s-a anuntat maintenance, insa unii afirma ca le merge.
    Jocul este fighting, nu beat-em-up (doar in caz ca te referi la zombie mode).

1. Nu stiu inca, nu am incercat dar daca este ceva cu range mic este menit sa fie pentru defensiva.
    2. Din demo stiam ca faci dash in fata sau spate
    3. Schimba peisajul intre sanii si fundul femeilor din joc (sau barbatilor/robotilor - aici depinde de gusturi)

14. #1334 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Jocul este fighting, nu beat-em-up (doar in caz ca te referi la zombie mode)
    Am uitat un punct Mini, poate te legi si de aia.

15. #1335 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    De pe alt forum:

"Its a counter projectile.

Say Sub-Zero throws an ice ball, you do the shake and h teleports on top of Sub-Zero and lands on him"

16. #1336 SP
    Member cyrax's Avatar

2. De fiecare data cand esti jos poti apasa orice buton sau directie pt. a executa recovery roll.

17. #1337 SP
    Junior Member nudal's Avatar

Este un fel de parry pt proiectile atunci cand il dai normal, iar cand dai enhanced vibration e parry la orice tip de lovitura.

18. #1338 SP
    Member viezure's Avatar
    Ce s-a intamplat azi in Diverta?

19. #1339 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Ce s-a intamplat azi in Diverta?
    Gang Bang

20. #1340 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Angelic ne-a lasat cu buza umflata. Si-a luat guma si-a plecat acasa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 121 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 69 77 117 ... LastLast