Challenge tower are 300 de nivele.
Pentru cine e interesat si treaz inca la ora asta... teamsp00ky transmite meciuri intre profesionisti:
Justin.tv - Live Streaming Video
Challenge tower are 300 de nivele.
Pentru cine e interesat si treaz inca la ora asta... teamsp00ky transmite meciuri intre profesionisti:
Justin.tv - Live Streaming Video
Am o problema,nu stiu cum pot face sa imi salveze automat pe stick.De fiecare daca cand intru in joc trebuie sa ma duc la options->storage device sa selectez sticku.Stie cineva solutia?
Mortal Kombat: Desperately Needed UI*Changes - News - Avoiding The Puddle
---------- Post added 26-04-2011 at 12:02 AM ----------
YouTube - MK9 changes
ce parere aveti despre mk , va fi un joc bun la nivel competitional ? ( nu vreau sa transformam discutia in mk vs sf4 vs tekken sau vs orice alt joc) daca da dc , daca nu dc.
DA! pai pt fanii mortal kombat cei old school care joaca de la primele jocuri majoritatea zic ca a iesit exact cum trebe, pt cei care iau jocu pentru prima oara, iara il considera foarte bun, daca teai uita la wendnesday night fights si ai asculta discutiile de la videourile cu mortal kombat, ai observa ca jucatorii de la jocuri diferite picked it up, primu meci fusese Rip vs Aris care amandoi sunt Tekken 6 pro players, dupaia a aparut si Combofiend care e pro la Marvel vs Capcom, Alex Valle pro la Super Street Fighter 4, deci jocu asta e exact ce era nevoie in the fighting game community, uneste pe toata lumea, si mai mult ca sigur o sa il vedem la multe campionate, si probabil o sa aiba aparitie pana si la Evo 2011
Stie cineva daca Scorpion mai are vreun costum care poate sa fie deblocat si unde il gasesc? Mersi.
Prezenta Mortal Kombat 9 la Evo 2011 este asigurata:
Si da, pare un joc extraordinar de bine gandit si realizat. Nu mai exista in momentul de fata nici un joc asemanator .EVO’s 2011 featured game lineup is bigger than ever! This year, EVO will host a competition featuring the highly anticipated Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds, along with Super Street Fighter IV, Mortal Kombat 9, Tekken 6, and BlazBlue: Continuum Shift.
---------- Post added 26-04-2011 at 09:16 AM ----------
In Kript il poti debloca. Dar trebuie sa cumperi o gramada de pietre de mormant, pentru ca din cate am observat este random. Eu l-am deblocat ieri dar folosesc costumul default, imi place mai mult.
Krypt, Deadlands 119
Si nu sunt random in Krypt. Gasiti lista completa cu ce contine fiecare item din Krypt (in primul comment de jos) cat si toate finishing moves aici: MK9: Fatalities and Krypt Guide
Kripta nu e random:
Mortal Kombat 9 Krypt Location: Deadlands
5. Jade Fatality
7. Reptile Alternate Costume
15. Johnny Cage Alternate Costume
21. Ermac Fatality
28. Sheeva Alternate Costume
37. Kabal Fatality
40. Baraka Alternate Costume
47. Sketor Alternate Costume
56. Stryker Alternate Costume
63. Quan Chi Alternate Costume