Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 121 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1481 SP
    Member theste99's Avatar
    Asa cum le da el tuturor ?

2. #1482 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Foarte bun jocul. Momentan sunt pe la trei sferturi din story si cam pe la o treime din challange tower si pot sa zic ca am ramas placut impresionat de ce am vazut pana acum. Nu-s eu mare expert, dar fac si eu ce pot pe acolo Tocmai asta e grozav.. ca nu trebuie sa fii check4900 ca sa te distrezi la jocu asta De-abia astept sa vad cum e si online

3. #1483 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Jocul este reusit ca si iubitor al vechilor MK-uri de succes (1,2,3) si merge destul de mult pe principiul lor. Pentru o persoana care il ia de nou mi se pare iarasi usor de preluat pentru ca nu necesita abilitati fantastice ca sa-l joci casual. Este superb realizat ca si aspect vizual, gameplay-ul este fain cu destule elemente distractive (SP si MP). Per total, mi se pare foarte OK si ma bucur ca a iesit asa. Ca nivel competitional o sa fie jucat destul de mult zic. Va fi insa mereu comparat cu alte fightere renumite (SSF4, MVC, TEKKEN, etc) si de fiecare data i se vor gasi fel si chipuri pentru care nu se ridica la nivelor celor anterior mentionate.

Ar avea totusi si cateva chestii mai putin bune care s-ar putea imbunatati sau care ar fi putut sa fie altfel:
    • treaba cu preset-urile la controale: e aiurea sa-ti configurezi tastele si sa tii minte pe ce preset le-ai facut ca sa-l selectezi pe cel corect. Au introdus asta pentru ca exista posibilitatea de 4 playeri offline insa ar fi putut sa o gandeasca mai simplu si eficient
    • enervant ca nu poti da skip la win pose-uri
    • unbalance intre personaje inca de la inceput - unele clar mai puternice decat altele
    • existenta lui Kratos in PS3 version - i love GOW insa nu are ce cauta aici, parerea mea
    • desi challenge tower-ul este o buna aditie in pachetul oferit de joc, completarea lui ofera o recompensa care mi se pare o gluma proasta. Adica au dat-o si ei pe ceea ce se vinde cel mai bine vizual in ziua de azi, si anume femeile cat mai dezbracate... Aiurea aici
    • Krypta mi se pare o aditie buna ca si idee (faptul ca poti da unlock la diverse lucruri) insa prost gandita. Nu cred ca fascineaza foarte mult pe vreunu dintre voi faptul ca trebuie sa va plimbati prin mlastini, morminte si alte paduri bantuite si sa pierzi destul timp in proces cand tu vrei doar sa dai unlock la un costum sa zicem. Iarasi mi se pare aiurea content-ul din Krypt. Adica sa fim seriosi, cui ii pasa foarte mult de artwork, poze, concepte si melodii...
    • legat de cea de mai sus, mi se pare ca strangi destul de usor koins pentru a da unlock in krypta. As fi preferat sa strangi mult mai greu puncte insa unlock-urile sa fie mult mai interesante, gen mai multe fatalitati secrete, costume si alte lucruri care chiar sa te faca sa le vrei
    Nu am zis nimic inca de Online Mode pentru ca sincer nu am apucat sa experimentez pe pielea mea cu el. Insa din ce-am apucat sa vad inainte sa pice PSN, lucrurile par triste. Deci sper ca vor mai lucra si aici...

4. #1484 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ce-ai zice sa pui un spoiler la ce recompensa iti da tower challenge? Ca-mi vine sa te strang de gat acum. Virtual desigur...

5. #1485 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ce-ai zice sa pui un spoiler la ce recompensa iti da tower challenge? Ca-mi vine sa te strang de gat acum. Virtual desigur...
    No offense dar cred ca stie deja toata lumea despre ce este vorba. Plus ca am zis la modul general, nu in detaliu.

A expirat perioada de edit la comment.

6. #1486 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    No offense dar cred ca stie deja toata lumea despre ce este vorba. Plus ca am zis la modul general, nu in detaliu.

A expirat perioada de edit la comment.

se pare ca toata lumea in afara de 1

7. #1487 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Mortal kombat e oribil online, am jucat 20 de meciuri, toate cu un lag imens de nici nu puteam sa fac un combo simplu. Sper sa faca ceva in legatura cu asta.

8. #1488 SP
    Junior Member SiLl3nTKiLl's Avatar
    Daca versiunea de PS3 il are pe kratos 360-ul ce personaj are?

9. #1489 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate� View Post
    Mortal kombat e oribil online, am jucat 20 de meciuri, toate cu un lag imens de nici nu puteam sa fac un combo simplu. Sper sa faca ceva in legatura cu asta.
    Mai mult ca sigur o sa se rezolve.

---------- Post added 26-04-2011 at 02:28 PM ----------

Quote Originally Posted by SiLl3nTKiLl View Post
    Il are pe Basescu.

10. #1490 SP
    Member Dasani's Avatar
    Quote Originally Posted by SiLl3nTKiLl View Post
    Pe master chief.
    Attached Images Attached Images master.chief.vs.reptile.jpg

11. #1491 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Niciun personaj, thank the Elder Gods..

12. #1492 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    Mai mult ca sigur o sa se rezolve.
    nu sunt f sigur , inclin sa cred ca nu rezolva

13. #1493 SP
    Member Aquashark's Avatar
    Quote Originally Posted by Mikael View Post
    si probabil o sa aiba aparitie pana si la Evo 2011
    err.. MK9 a fost anuntat pentru Evo 2011 de 3 luni

din ce am jucat in demo si la concursuri, jocul e destul de fun, insa nu prea ii vad complexitatea care sa-l mentina competitiv in the long run.
    ma seaca mult ca seamana cu Tekken in 2D si ca nu prea are ground game (in afara de target combos spam), sper sa ma obisnuiesc cand puna mana pe jocul full.

il cumpar mai mult pentru grafica+design, story mode & 4 players tag team, that's too awesome to pass.

14. #1494 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    Jocul este reusit ca si iubitor al vechilor MK-uri de succes (1,2,3) si merge destul de mult pe principiul lor. Pentru o persoana care il ia de nou mi se pare iarasi usor de preluat pentru ca nu necesita abilitati fantastice ca sa-l joci casual. Este superb realizat ca si aspect vizual, gameplay-ul este fain cu destule elemente distractive (SP si MP). Per total, mi se pare foarte OK si ma bucur ca a iesit asa. Ca nivel competitional o sa fie jucat destul de mult zic. Va fi insa mereu comparat cu alte fightere renumite (SSF4, MVC, TEKKEN, etc) si de fiecare data i se vor gasi fel si chipuri pentru care nu se ridica la nivelor celor anterior mentionate.

Ar avea totusi si cateva chestii mai putin bune care s-ar putea imbunatati sau care ar fi putut sa fie altfel:
    • treaba cu preset-urile la controale: e aiurea sa-ti configurezi tastele si sa tii minte pe ce preset le-ai facut ca sa-l selectezi pe cel corect. Au introdus asta pentru ca exista posibilitatea de 4 playeri offline insa ar fi putut sa o gandeasca mai simplu si eficient
    • enervant ca nu poti da skip la win pose-uri
    • unbalance intre personaje inca de la inceput - unele clar mai puternice decat altele
    • existenta lui Kratos in PS3 version - i love GOW insa nu are ce cauta aici, parerea mea
    • desi challenge tower-ul este o buna aditie in pachetul oferit de joc, completarea lui ofera o recompensa care mi se pare o gluma proasta. Adica au dat-o si ei pe ceea ce se vinde cel mai bine vizual in ziua de azi, si anume femeile cat mai dezbracate... Aiurea aici
    • Krypta mi se pare o aditie buna ca si idee (faptul ca poti da unlock la diverse lucruri) insa prost gandita. Nu cred ca fascineaza foarte mult pe vreunu dintre voi faptul ca trebuie sa va plimbati prin mlastini, morminte si alte paduri bantuite si sa pierzi destul timp in proces cand tu vrei doar sa dai unlock la un costum sa zicem. Iarasi mi se pare aiurea content-ul din Krypt. Adica sa fim seriosi, cui ii pasa foarte mult de artwork, poze, concepte si melodii...
    • legat de cea de mai sus, mi se pare ca strangi destul de usor koins pentru a da unlock in krypta. As fi preferat sa strangi mult mai greu puncte insa unlock-urile sa fie mult mai interesante, gen mai multe fatalitati secrete, costume si alte lucruri care chiar sa te faca sa le vrei
    Nu am zis nimic inca de Online Mode pentru ca sincer nu am apucat sa experimentez pe pielea mea cu el. Insa din ce-am apucat sa vad inainte sa pice PSN, lucrurile par triste. Deci sper ca vor mai lucra si aici...
    eu sincer vroiam sa pui un SPoiler ca asa e chiar aiurea ca ai postat
    ai avut niste diei bune insa acuma miam stricat chefu de challenge tower

15. #1495 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    nu sunt f sigur , inclin sa cred ca nu rezolva
    Jocul nici macar o saptamana nu are, daca or sa il lase asa cum este o sa isi sape singuri groapa pentru ca vor avea prea multe plangeri care vor duce la scaderea vanzarilor. Au fost o gramada de jocuri care au avut problema asta la lansare, dar s-au rezolvat printr-un simplu patch ceea ce mai mult ca sigur o sa se intample si aici.

---------- Post added 26-04-2011 at 03:26 PM ----------

Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    eu sincer vroiam sa pui un SPoiler ca asa e chiar aiurea ca ai postat
    ai avut niste diei bune insa acuma miam stricat chefu de challenge tower
    Nu mai dramatizati atat. Challenger tower este un simplu mod de joc care nu are story si nici o legatura macar cu strory-ul jocului. Pe aceeasi logica am putea sa punem spoiler si la faptul ca unii au postat exact locul unde deblochezi costumul 2 al lui Scorpion dar e absurd.

16. #1496 SP
    Member Ares's Avatar
    Jocul nici macar o saptamana nu are, daca or sa il lase asa cum este o sa isi sape singuri groapa pentru ca vor avea prea multe plangeri care vor duce la scaderea vanzarilor. Au fost o gramada de jocuri care au avut problema asta la lansare, dar s-au rezolvat printr-un simplu patch ceea ce mai mult ca sigur o sa se intample si aici.
    in mk vs dc nu au rezolvat nimic , este exact acelasi problema si doamne ajuta sa-l rezolve , insa nu cred.....(sa nu uitam ca este exact acelasi joc, doar ca "2d")

17. #1497 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    in mk vs dc nu au rezolvat nimic , este exact acelasi problema si doamne ajuta sa-l rezolve , insa nu cred.....(sa nu uitam ca este exact acelasi joc, doar ca "2d")
    Jocul ala este o gluma. Ei vor ca Mortal Kombat 9 sa isi asigure un loc in competitiile profesioniste si fara online bun li se cam incurca planurile.

18. #1498 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    S-ar putea sa ma insel dar profesionistii joaca offline majoritatea timpului.

Pentru profesionisti ar putea include niste setari mai decente pentru controller, cum a aratat si WorstGiefEver in vid-ul postat de Ronan.

19. #1499 SP
    Member Ares's Avatar
    Jocul ala este o gluma. Ei vor ca Mortal Kombat 9 sa isi asigure un loc in competitiile profesioniste si fara online bun li se cam incurca planurile.
    din ce punct de vedere este o gluma , dar oricum daca este o gluma este una buna se pare, ptr ca ed boon ne-a spus`o din nou.

20. #1500 SP
    Member Aquashark's Avatar
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    S-ar putea sa ma insel dar profesionistii joaca offline majoritatea timpului.
    fara un online serios nu se creeaza o comunitate ca lumea.. "profesionistii" or sa ajunga sa joace din nou in turnee de 10 oameni facute intr-o camera de camin. in putinele meciuri competitive de MKvsDC de pe YouTube se poate vedea ce "ghetto" sunt turneele pentru acest joc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 75 of 121 FirstFirst ... 25 65 73 74 75 76 77 85 ... LastLast