Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 94 of 121 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 ... LastLast
Results 1,861 to 1,880 of 2402

Thread: Mortal Kombat

1. #1861 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    2 zile frumoase care s-au terminat aseara. Acum incepem alte doua zile de demo online. Si tot asa pana pe 30

Am si eu o intrebare pentru cei care aveti XBOX: s-a lansat DLC pentru classic costumes? Daca da - atunci cat costa?!

2. #1862 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Acum incepem alte doua zile de demo online. Si tot asa pana pe 30
    Merge faza cu intrat online de pe alt cont?

3. #1863 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    nu , am incercat cu bozy si nu merge ptr ca iti dwl ceva care iti deblocheaza jocul si il dwl din store

4. #1864 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    nu , am incercat cu bozy si nu merge ptr ca iti dwl ceva care iti deblocheaza jocul si il dwl din store

Poate se referea daca merge Online Trial de pe alt cont.
    Da, cred ca merge.

5. #1865 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Poate se referea daca merge Online Trial de pe alt cont.
    Da, cred ca merge.
    Nu merge.

Am activat online trial de pe cont de UK dar m-am jucat pe cel de US. Aseara cand s-a terminat perioada de trial, pe ambele conturi era inactiva optiunea respectiva.

6. #1866 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Nu stiam sigur nici eu, am jucat online 1 singur meci dupa care am iesit , a doua zi am intrat de pe contul cu PSN Plus si am vazut ca nu imi arata "Continue online trial" cum apare pe contul principal , ci "Start online trial" , de aici am tras concluzia ca ar merge. La fel, merge incercat cu stergerea fisierelor de joc de pe hard, poate poate.

Btw, au dat astia drumul la PS Store?

7. #1867 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Nu stiam sigur nici eu, am jucat online 1 singur meci dupa care am iesit , a doua zi am intrat de pe contul cu PSN Plus si am vazut ca nu imi arata "Continue online trial" cum apare pe contul principal , ci "Start online trial" , de aici am tras concluzia ca ar merge. La fel, merge incercat cu stergerea fisierelor de joc de pe hard, poate poate.

Btw, au dat astia drumul la PS Store?
    Posibil ce zici tu acolo, asa nu am incercat.

Nu merge store, zic ca oficial pe 30 ar da drumul...

8. #1868 SP
    Junior Member CulBoji's Avatar
    Am apucat sa ma joc online pe Xbox, merge mult mai bine decat pe PS3. Ultima data cand mai iau joc multiplatform pe PS3. Daca vrea cineva sa jucam pe xbox GT meu: CulBoji13

9. #1869 SP
    Merge cu alt cont.

10. #1870 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    am descoperit un mic easter egg daca il pot numi asa..
    cand joci la dublu si esti in char screen,dai sa alegi una din hartiile clasice remasterizate, daca apesi pe butonul start se aude rasul lui shao khan si cand incepe runda este muzica originala a hartii.. mi se pare un feature extraordinar sincer

11. #1871 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Merge cu alt cont.
    I-auzi, interesant. Alta adresa de mail, alt user, etc...

Ma mai gandesc, multam de info oricum!

12. #1872 SP
    Quote Originally Posted by Bozyblue View Post
    I-auzi, interesant. Alta adresa de mail, alt user, etc...

Ma mai gandesc, multam de info oricum!
    Eu am avut 4 conturi: UK (folosit), US (acum ma joc), JP si RO (nu merge).

13. #1873 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Intru si eu online...opponent found...dau in jos sa aleg caracteru, am lag 0.5 secunde in character select screen. In acelasi timp ala se duce si..."KITANA". Moment in care am dat frumos back direct, 1 player, ladder, play.

Si l-am lasat pe ala sa o spameze cu evantaie pe lag enorm pe maica-sa daca vrea, pentru ca eu nu am chef de nervi. Apoi mi-a picat netu ca fac aia nu stiu ce revizii, asa ca n-am mai avut placerea.

Oricum eu nu suport lagul, si nu suport faptul ca trebuie sa ma obisnuiesc cu alt timing, ca apoi sa imi stric jocul de offline. Asa ca online daca voi juca vreodata, numai cu lag characters in care spamezi si win, gen kabal spam, raiden spam, kunglao spam. Faze de timing split second gen combouri la reptile sau timing de bombe la cyrax sa le faca Boon pe lagu ala.

14. #1874 SP
    Member storm89shadow's Avatar
    Quote Originally Posted by SwingShot View Post
    Intru si eu online...opponent found...dau in jos sa aleg caracteru, am lag 0.5 secunde in character select screen. In acelasi timp ala se duce si..."KITANA". Moment in care am dat frumos back direct, 1 player, ladder, play.

Si l-am lasat pe ala sa o spameze cu evantaie pe lag enorm pe maica-sa daca vrea, pentru ca eu nu am chef de nervi. Apoi mi-a picat netu ca fac aia nu stiu ce revizii, asa ca n-am mai avut placerea.

Oricum eu nu suport lagul, si nu suport faptul ca trebuie sa ma obisnuiesc cu alt timing, ca apoi sa imi stric jocul de offline. Asa ca online daca voi juca vreodata, numai cu lag characters in care spamezi si win, gen kabal spam, raiden spam, kunglao spam. Faze de timing split second gen combouri la reptile sau timing de bombe la cyrax sa le faca Boon pe lagu ala.
    Ai perfecta dreptate Swing... Si eu m-am confruntat cu aceiasi terminati care doar spameaza.. nu vad ce anume e fun in asta dar in fine.. Si eu am inceput sa joc tot cu reptile care necesita o miscare fluenta a jocului pt realizarea combo-urilor . Sper ca o sa rezolve problemele lag-ului odata cu patch-ul promis...

15. #1875 SP
    Junior Member sn0w's Avatar
    fiind primul meu joc pentru ps3 as vrea sa stiu si eu ce se intampla dupa ce expira ziua asta gratis?cum platesc si cat costa ...oricum nu e jucabil online cu lagu asta dar in fine...sper sa se rezolve problema.

16. #1876 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by storm89shadow View Post
    Si eu m-am confruntat cu aceiasi terminati care doar spameaza.. nu vad ce anume e fun in asta dar in fine.
    Ca jucator de MK ai sa gasesti mereu stiluri diferite de joc. Trebuie doar sa gasesti metoda potrivita de abordare.
    Ce am observat pana acum:
    - majoritatea celor cu care am jucat au asteptat sa aleg eu primul si apoi au ales ei caracterul.
    - se joaca foarte mult la asteptare.
    - lag extraordinar nu am intalnit decat intr-un meci la inceputul rundei, dar experienta online difera de cea offline. Eu in fiecare meci am avut impresia ca joc incetinit ca si cum ai juca in apa.
    Am nimerit si 2 jucatori de MK care jucau foarte bine (o Kitana si un Reptile).
    Sa traiasca cei care au inventat online pass-ul. @#@#$%. Stau cu jocul original si nu pot sa joc online.

17. #1877 SP
    Member storm89shadow's Avatar
    Da, am observat si faptul ca multi asteapta ca adversarul sa aleaga primul caracterul, de asta e ok optiunea in care alegi invizibil fiind. E destul de usor sa spamezi in jocul asta pt ca multe miscari se fac destul de usor pt oricine. De asta intr-un joc ca ssf4 un astfel de 'jucator' n-are prea multe sanse daca ai o anumita experienta.

18. #1878 SP
    Quote Originally Posted by storm89shadow View Post
    Da, am observat si faptul ca multi asteapta ca adversarul sa aleaga primul caracterul, de asta e ok optiunea in care alegi invizibil fiind. E destul de usor sa spamezi in jocul asta pt ca multe miscari se fac destul de usor pt oricine. De asta intr-un joc ca ssf4 un astfel de 'jucator' n-are prea multe sanse daca ai o anumita experienta.
    Asteapta tu sa nu mai fie lag sa vezi cum orice jucator mai are sanse.

19. #1879 SP
    Member SwingShot's Avatar
    Deci acei spammeri au sanse numai de la lag. Cum a zis si Cristi te misti ca prin apa. Pana apesi tu sa sara peste proiectil, surpriza, jocu deja te pocnise numai ca tu nu stiai inca. In street fighter este aceeasi problema cu lag. Taigar taigar taigar taigar si da-i tu si sari peste sau dashuie, cu lag 0.5 secunde.

20. #1880 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar

ESRB Notice: Game Experience May Change During Online Play

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 121 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 ... LastLast